Samael Ιανουάριος 8, 2005 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 [κακια mode]Παλι καλα που πηρε κ σε ξυπνησε δλδ εε?? [/κακια mode] Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 8, 2005 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [κακια mode]Παλι καλα που πηρε κ σε ξυπνησε δλδ εε?? [/κακια mode] άθλιε τύπε, εγώ φταίω που στο έστειλα [χλαπάτσας mode] την επόμενη φορά θα σου δείξω εγώ, θα δεις τι θα πάθεις [χλαπάτσας mode] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 8, 2005 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 ακομα παιζει στα 40-43 οποτε μαλλον δειχνει να εφτιαξε απο εχθες, ειδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 8, 2005 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από spc άθλιε τύπε, εγώ φταίω που στο έστειλα [χλαπάτσας mode] την επόμενη φορά θα σου δείξω εγώ, θα δεις τι θα πάθεις [χλαπάτσας mode] LOL Ελα μωρε!Μη μου θυμωνεις!Να...παρε κ ενα λελουδακι :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 8, 2005 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael LOL Ελα μωρε!Μη μου θυμωνεις!Να...παρε κ ενα λελουδακι :daisy: (πάλι με έριξες, ατιμούλη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Ιανουάριος 8, 2005 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Nα ηταν μονο η vivodi.Εγω που εχω κανει αιτηση για ADSL384 στον οτε εδω και 6 μηνες και εχω το μοντεμ και στον οτε δεν εχουν τηλεφωνικο κεντρο adsl!!!Εδω και 6 μηνες μου λενε θα φερουμε καινουριο απο γερμανια και ασπρη μερα δεν βλεπω!!!Ωστοσο ειμαι online με μια των 56kbp/s.βεβαια εγω μενω στην Νεα Φιλαδελφεια και δεν ξερω για αλλους δημους τι γινεται, παντως εδω η κατασταση ειναι χαλια!!! :confused: ΥΓ:Εχω παρει το Conn-x Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 11, 2005 Author #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 Πρόκειται για συμμορία τυχάρπαστων που αδέξια αποσπούν τα χρήματα των αφελών! Έξη μηνών λεφτά είναι ρε τομάρια, δεν θα σωθείτε από όσους και να τα πάρετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 11, 2005 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2005 πεστα πεστα, καλα τοσο ερασιτεχνες ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 13, 2005 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Κοιταξτε Εδω Αυτο τους ελειπε.!!! :clap: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 14, 2005 Author #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 14, 2005 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Eχω προβλημα απο χθες το απογευμα κ γω... Αντε να δουμε.... EDIT Οπλιστιτε με υπομονη...ΚΑΙ την επομενη εβδομαδα συνεχιζετε η ΥΠΕΡαναβθμηση κ συντηριση των κομβων της vivo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 16, 2005 #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 ROFL LMAO! Ειμαι ΟΚ επιτελους, αυτα χωρις proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 16, 2005 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 εγω εχω νινοδι αλλα θα την βγαλω θα βαλω φορθνετ. απο τοτε που την εβαλα μονο προβληματα εχω. σε γαμες εχει τεραστιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_logo Ιανουάριος 16, 2005 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 καλώς σας βρήκα.το πρόβλημα της vivodi (σήμερα πήρα τηλέφωνο) θα εχει φτιάξει στις αρχές του φλεβάρη.Εγώ με ελαφρά πηδηματάκια από δευτέρα την κάνω για HOL, δεν πάει αλλο αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2005 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από no_logo καλώς σας βρήκα.το πρόβλημα της vivodi (σήμερα πήρα τηλέφωνο) θα εχει φτιάξει στις αρχές του φλεβάρη.Εγώ με ελαφρά πηδηματάκια από δευτέρα την κάνω για HOL, δεν πάει αλλο αρκετά Μαλιστα, απο Χριστουγεννα δηλαδη πηγαμε στις αρχες Φλεβαρη...και απο αρχες Φλεβαρη θα παμε στο Πασχα...και μετα καλο δεκαπενταυγουστο....Ρε αντε μου στο δι@ολο....ΓΙΔΙΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_logo Ιανουάριος 16, 2005 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 09:08] Μαλιστα, απο Χριστουγεννα δηλαδη πηγαμε στις αρχες Φλεβαρη...και απο αρχες Φλεβαρη θα παμε στο Πασχα...και μετα καλο δεκαπενταυγουστο....Ρε αντε μου στο δι@ολο....ΓΙΔΙΑ!! πληροφοριακάόποιος δεν δεσμευεται από 6μηνο συμβόλαιο μπορεί να διακόψει την vivodi σαν ISP χωρίς να διακόψει την σύνδεσή του με το dslam και να περάσει στην HOL.εγω μόλις πριν λίγο έστειλα email διακοπής στην vivodi και αυριο πρωί πρωί θα πληρώσω στην HOL μπας και βρω καμιά λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2005 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Εγω προσωπικα εψαξα λιγο το θεμα "αναβαθμιση" στα 512Κbps, με τραγικα αποτελεσματα. ADSL στην Ουγκαντα 384KbpsΠαγιο ΟΤΕ: 19,90 το μηνα + ISP : 24,90 τον μηνα +ΦΠΑ σε ολα αυτα: 52,86 τελικηADSL στην Ουγκαντα 512KbpsΠαγιο ΟΤΕ : 35,90 το μηνα + ISP: 44,90 τον μηνα + ΦΠΑ σε ολα αυτα: 95,35 τελικη..Δηλαδη για 128Κbps παραπανω πληρωνεις σχεδον τα διπλα λεφτα...Αχ,ρε γκιλωτινες που χρειαζεται αυτος ο τοπος...καραγκιοζηδες...Ειπε επιτελους κανεις σε αυτους του μ@λ@κες οτι στην μαμημενη Σουηδια δινουν με 90 τον μηνα 1Gbps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 16, 2005 #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Aντε!Αλλαξτε ολοι μπας κ ξελασπωσουμε εμεις στη vivo Αρχική απάντηση από jax7480Ειπε επιτελους κανεις σε αυτους του μ@λ@κες οτι στην μαμημενη Σουηδια δινουν με 90 τον μηνα 1Gbps? Mα καλα...εισαι με τα καλα σου?Κατσε να μας πιουν το αιμα πρωτα με τα kbps...να παμε μετα στα Mbps.....κ αφου θα μας εχουν αφησει στεγνους,παμε και στα Gbps... :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2005 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Παντως χαιρομαι που τουλαχιστον τα δισεγγονα μου θα εχουν Gbps......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιανουάριος 16, 2005 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Στην βιβοντι δήλωσαν οτι δεν θα πληρώσουμε φράγκο όσοι είχαν πρόβλημα. Αυτο δεν με χαλάει το να χρησιμοποιώ ιντερνετ τελειως free. Ας είναι καλα το download acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.