johns Δεκέμβριος 29, 2004 #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Μακαρι παιδια δεν αντεχω αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 29, 2004 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Πηρα σημερα τυλεφωνο για να κανω διακοπη του ιντερνετ απο vivodi μηλισα με καποια υπευθινη και μου διαβεβαιωσε οτι το αργοτερο μεχρι την δευτερα θα λειτουργησει κανονικα και μου εδωσε την διαδικασια για να κανω την διακοπη εαν δεν φτιαξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 4, 2005 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Mπηκε ο νεος χρονος και εμεις συνεχιζουμε να τρεχουμε στην ασυλιπτη ταχυτητα των 8kbt/sec κατα τ'αλλα θα ηταν ολα ενταξη με το νεο ετος.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 4, 2005 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 και ουτε προκειτε να φτιαξει, πανε στο adslgr να δεις τα εξωπραγματικα που διαβαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Σήμερα τους πήρα για να διακόψω το dslnet(παροχή net) και να κρατήσω την πρόσβαση(ως φορέα δλδ)... προφανώς προτιμούν να μην παίρνουν τίποτε από το να παίρνουν τα μισά και μου είπαν ότι δεν γίνεται.Ξεκίνησα την διαδικασία σύνδεσης με hol(μέσω οτε, απλά πληρώνω την hol αντί για τον οτε απευθείας) και μόλις είναι οκ(2-3 βδομάδες μου είπαν) κόβω τους γκιόζηδες τελείως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 4, 2005 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αλήθεια ο αγαπητός κύριος tasfot που βρίσκεται να μας δώσει περισσότερες εξηγήσεις - που φαντάζομαι γνωρίζει σαν συνεργάτης της vivodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 4, 2005 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Σήμερα τους πήρα για να διακόψω το dslnet(παροχή net) και να κρατήσω την πρόσβαση(ως φορέα δλδ)... προφανώς προτιμούν να μην παίρνουν τίποτε από το να παίρνουν τα μισά και μου είπαν ότι δεν γίνεται.Ξεκίνησα την διαδικασία σύνδεσης με hol(μέσω οτε, απλά πληρώνω την hol αντί για τον οτε απευθείας) και μόλις είναι οκ(2-3 βδομάδες μου είπαν) κόβω τους γκιόζηδες τελείως. Eμενα που ρωτησα καποια Μαρινου μου ειπαι οτι γυνεται .Αντε να βρεις ακρη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 4, 2005 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Πραγματικα,δεν ηπαρχει καποιος στο φορουμ που να δουλευει στην vivodi να μας πει επιτελους καποιες αληθειες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Όλος αυτός ο ερασιτεχνισμός φίλε johns, μου την έδωσε στα νεύρα... στην αρχή μου είπαν ότι δεν γίνεται από τεχνικής άποψης... τους εξήγησα ότι έτσι το χρησιμοποιώ 2 βδομάδες τώρα συν του ότι και η ίδια η hol στα πακέτα της, προσφέρει πρόσβαση και μέσω οτε αλλά και μέσω vivodi... με έβαλε λίγο στην αναμονή και μετά μου είπε ότι ναι, γίνεται τεχνικά αλλά δεν το υποστηρίζει σαν πακέτο η ίδια η vivodi... ε, δεν είχα την διάθεση να το ψάξω παραπάνω, πρότίμησα να τα (ξανα)σκάσω σε πάγια, εξοπλισμό κλπ και να ξεμπερδεύω μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 4, 2005 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RootXΞεκίνησα την διαδικασία σύνδεσης με hol(μέσω οτε, απλά πληρώνω την hol αντί για τον οτε απευθείας) και μόλις είναι οκ(2-3 βδομάδες μου είπαν) κόβω τους γκιόζηδες τελείως. συμφέρει κοστολογικά σε σχέση με κλασικό setup οτε + hol;γιατί, αν υπάρχουν πόρτες στο κέντρο σου, οι 3 εβδομάδες είναι πολλές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 4, 2005 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 ....................μετα απο αυτα που διαβασα εδω περα ειπα να παω μια βολτα και στο adslgr να δω τι εξωπραγματικα συμβαινουν............τωρα που ξαναρθα εδω ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω και εγω τι εχει να απαντησει ο tasfot.το θεωρω μεγαλη κοροιδια το ολο σκηνικο.αλλα ο ο τροχος θα γυρισει και θα .......και ο φτωχος........εαν ημουνα στη θεση σας παιδες δεν ξερω ποσο καιρο θα το αντεχα αυτο.........συνηθως το δικιο μου δεν το παραταω κανοντας υπομονη και συνετιζομενος με τις υποσχεσεις των υπ(ΑΝ)ευθυνων........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 4, 2005 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Κοίτα, η hol σε γενικές γραμμές ως παροχέας είναι ακριβή από ότι είδα. Από την άλλη, ήταν η μόνη μου επιλογή λόγω vivodi. Αν στο 3μηνο συνεχίσει με αυτές τις ταχύτητες, θα την κρατήσω. Αν συμφέρει σε σχέση με το κλασσικό δεν θα το έλεγα, πάνω κάτω στα ίδια είναι - απλά έχω κάποια έκπτωση από εκεί και προσωπικά μου βγαίνει λίγο φθηνότερα.Δεν ξέρω αν οι 2-3 βδομάδες είναι πολλές, ίσως δεν ήθελε να δεσμευτεί λέγοντας μου μικρότερο χρονικό διάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 4, 2005 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaεαν ημουνα στη θεση σας παιδες δεν ξερω ποσο καιρο θα το αντεχα αυτο.........συνηθως το δικιο μου δεν το παραταω κανοντας υπομονη και συνετιζομενος με τις υποσχεσεις των υπ(ΑΝ)ευθυνων........ και τι να κανεις ?.....κανεις λιγο υπομονη οσο αντεχεις και μετα πληρωνεις κατι παραπανω και εισαι οκ. Αυτοι (vivodi) μαλλον ξεμεινανε απο χρημα ??..τοσες μερες αναβαθμηση ????? Χλωμο το κοβω. Αρχιζω το ψαξιμο για τιμες. Ετσι και αλλοιως vivodi μονο παροχεα εχω .....(παλι καλα)....dsl μεσω ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 4, 2005 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 άντε ρε παρατήστε την vivodi και ελάτε στον OTE όλοι μήπως κατεβάσει και τις τιμές.........’ιντε βρε.....:alien: :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 4, 2005 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 Επειδη σημερα ειμαι στις "καλες" μου....θα πω τα εξης.... ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.Εχουμε φτασει στο σημειο να πρεπει να παμε ΟΛΟΙ στον ΟΤΕ για να κατεβασει τις τιμες(Snips δεν πηγαινει σε σενα αυτο, απλα αυτη την εντυπωση εχω κι εγω).Για την Vivodi τι να πω.....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ με ολη την σημασια της λεξεως. ΖΩΑ, ΑΝΙΔΕΟΙ και ΚΛΕΦΤΕΣ, και συναμα ΓΑϊΔΟΥΡΙΑ. ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ "ΛΑΟΣ" ΖΗΤΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, βγηκαν στο νετ, στα καναλια, στο ραδιοφωνο... ειπαν οτι μπορουν να το παρεχουν και ιδου τα αποτελεσματα.ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ....ΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ απο τον πρωτο μεχρι και τον τελευταιο υπαλληλακο...και φταιει και αυτος γιατι 1ον)αν εχεις εστω και λιγο φιλοτιμο θα ελεγες την αληθεια στον καθενα που σε παιρνει τηλεφωνο για την κωλοεταιρια σου και 2ον) δεν θα τον ειχες στην αναμονη επι 25 λεπτα καθε φορα που σε παιρνει τηλεφωνο αλλα θα του ελεγες στα ισα...κυριε μου ειμαι τοσο ανιδεος που δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μου μιλατε...ΟΤΕ ή Vivodi...ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΤΕ...Τουλαχιστον ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τα 2 ΚΑΚΑ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ.....ΖΩΑ, ε ΖΩΑΚαι αν θελουν τους τα λεω και στα μουτρα....ΠΑΛΙΟΜΟΣΧAΡΙΑ...ΒΟΔΙΑ ...ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...και οτι αλλο ΣΚ@T@ ΘΕΛΟΥΝ....ΑΝΤΕ ΣΤΑ #@$%$@#$!@ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 4, 2005 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 τωρα ειδικα αυτη τη στιγμη οχι απλα μου σερνεται.......δεν μπορει να ανοιξει σελιδα λεμε!καλα εγω δεν παιρνω τηλεφωνο , αυριο μετα τη δουλεια θα παω στα γραφεια ο ιδιος και θα σας πω τι εγινε. Ελπιζω να μην "ξεφυγω". Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 4, 2005 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2005 δυστυχως στην Ελλαδα που ζουμε ο ανταγωνισμος αντι να βελτιωνει την κατασταση μας οδηγει σαν προβατα στα κατεστημενα (ΟΤΕ...)μονο εχοντας σχετικα καλυτερη λυση απο τους αλλους την Τελλας (σαν συνολο) ισως καποιος κανει την ανατροπηαπο κει και περα μπορεις να επιλεξεις ISP ωστε να μην πας σε OTEnet ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 5, 2005 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Και τα ΓΙΔΙΑ τον χαβα τους. Σημερα οχι απλα σερνεται, αλλα αναγκαζομαι να σπρωχνω κι εγω απο πισω μηπως και κατεβασει καμια σελιδα. ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ%&($&(%$........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 5, 2005 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Kαι εβγαλαν και ανακοινωση στο site τους... lol?Oσο αφορα την ΗΟL εχει απο τα καλυτερα δικτυα, καλοστημενο και με χαμηλα Pings! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 5, 2005 Author #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [29-12-2004 09:41] Αδυνατεί να παραδώσει γράμματα στην Αμερική. Παίρνω τηλέφωνο, και όλο στην διαδικασία φτιαξίματος είναι. Για τα γράμματα πάντως φταίγανε οι ανόητοι αμερικάνοι!!http://taint.org/2005/01/03/214131a.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.