Pieros Δεκέμβριος 25, 2004 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 25, 2004 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Θα κρατήσει το καλώδιο της vivodi που είναι καινούργιο και θα αλλάξει ISP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 25, 2004 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Ρε παιδιά επειδή μπερδεύτικα αν εγώ που εχω βιβο κ απο το δικτυο της μπορω να αλλάξω ISP κ να πάω forthnet μέσω της βιβοντι η μεσω του οτέ?Κ πως θα είναι η χρέωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 25, 2004 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Μόνο η Hol μπορεί να παίξει "πάνω" από vivodi, κανένας άλλος παροχέας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 25, 2004 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 έχεις δίκιο http://www.telecompare.gr/TeleCompare/internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 26, 2004 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Μηπως εστρωσε και η κατασταση και σ'εσας? Γιατι σημερα ολη την μερα κατεβαζει με 40-41ΚΒ....Anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 26, 2004 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Μπα... εξακολουθει να χανει πακετα με το εξωτερικο.... Ενα on-line RPG βρηκα και γω και γαμ***ται :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 26, 2004 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Μηπως εστρωσε και η κατασταση και σ'εσας? Το εστρωσε εξω ?...μπας και δουμε ασπρη μερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 28, 2004 #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 χανει γενικα με εξωτερικο η με το συγκεκριμενο server ? διοτι ισως τελικα να εχει προβλημα μονο με τον server αυτο και δεν προκειται ποτε να στρωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 28, 2004 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Εκτος του οτι το routing για Forthnet γινεται μεσω Αγγλιας και Ιταλιας τα πακετα χανονται πριν φτασουν στην Forthnet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 28, 2004 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Σημερα κατεβαζουμε με την ασυλιπτη ταχυτιτα των 4.5 kb ανα Sec.!!!!Τι αλλο να κανουμε ρε παιδια εκτος απο υπομονη τι αλλο? τι αλλο? τι αλ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 28, 2004 #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Μόνο η Hol μπορεί να παίξει "πάνω" από vivodi, κανένας άλλος παροχέας.... Αυτο ειναι συγουρο?? Γιατι ηταν αρνητικη η απαντιση τις VIVODI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 28, 2004 #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 καλα,ενας μηνας και κατι εμεινε για το εξαμηνο,μετα θα παρουν μη πω τι.......το παρατραβηξαν το σχοινι.btw τη παρασκευη που περασε μου ηρθε ο λογαριασμος...με ενα μηνα σχεδον καθυστερηση...και απο μηχανογραφηση σκιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 28, 2004 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 παντως δε μπορω να παραπονεθω,εχω αυτη τη στιγμη "always on" "isdn" 64 :-p τεχνολογια μιλαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2004 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από johns Αυτο ειναι συγουρο?? Γιατι ηταν αρνητικη η απαντιση τις VIVODI. Ότι παίζει, ισχύει, ναι(έτσι το έχω τώρα)... αν δεις και στην αίτηση της hol, έχει να επιλέξεις οτε ή βιβόντι ως φορέα...Αν η vivodi αρνηθεί να διακόψεις την adsl πρόσβαση και να την κρατήσεις ως φορέα μόνο, δεν το ξέρω, δεν έχω αξιωθεί να τους πάρω τηλ ακόμα.... Αλλά χαζό θα είναι, μιας και λεφτά θα παίρνουν, από το να τους κόψουμε τελείως, καλύτερα γι'αυτούς να παίρνουν έστω και τα μισά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 29, 2004 #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Εχω καιρο να το δω αυτο. Λαθος θα εγινε μαλλον εεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 29, 2004 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Δεν ξερω τι γραμμη εχεις αλλα φυσικα και ηταν μια φορα κατα λαθος .Σημερα ειμαι στα 8kb ανα sec με explorer και με d.a.p. ποιανω τα 40 kb με extreeme acceleration speed απο 10 mirroring, το σωστο ομως ειναι το καθαρο download που ειναι 8 δυστηχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 29, 2004 #98 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Χτες που τους πηρα τηλ....μου ειπαν '' Μεχρι το τελος της βδομαδας οτι 8α αποκατασταθουν σταδιακα ολες η γραμμες.''Παντως μετα απο 18 μερες ειναι η πρωτη φορα που κατεβαζω κανονικα.Και απο 3D mark και απο Guru...που σχεδον παντα μου καθυστερουσε σημερα ειναι μια χαρα.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.Μπας και παιξουμε τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 29, 2004 #99 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 @@ στο πειραια, 7.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 29, 2004 Author #100 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αδυνατεί να παραδώσει γράμματα στην Αμερική. Παίρνω τηλέφωνο, και όλο στην διαδικασία φτιαξίματος είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.