whitewolf Δεκέμβριος 19, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 περαν τις δυο φορες που ειχα ολοημερη διακοπη λογω εργασιων ,ετσι ελεγε το e-mail,κανενα παραπονο ουτε στο dslphone ουτε στο bandwich. μαλλον τυχερος ,ε?ηλιουπολη απο κεντρο δαφνης περνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 ενταξει δεν ειναι ολη τη μερα 0,5 (δε βαζω και το χερι μου στη φωτια) αλλα στην πληγηση ειναι πολυ χαμηλο , σε ΒΤ ομως κατεβαζει κανονικα 40ρια. ΕΝταξει τι να κανουμε υπομονη , εγω οσο και να περιμενω ΔΕΝ ξαναπαω στον ΟΤΕ ουτε με σφαιρες, μονο αν κλεισει η βιβοντι Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 19, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 απο ελληνικα sites κατεβαζει μια χαρα,με downloads σε σελιδες απο εξωτερικο δε παει πολυ καλα τελευταια..αλλα οχι κατω απο 10-12.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 19, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 @mortisboy και στην δουλεία και στο γραφείο έχεις βάλει μέσο DSLacess? Bασικά είναι γνωστό ότι OTE+Vivodi μακριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 19, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 παντως OTENet τον τελευταιο καιρο ΠΕΤΑΕΙ!!! καθε βραδυ χτυπαω 44kb/s και τη μερα γυρω στα 36 ... 384/128 παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 20, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 20:21] @mortisboy και στην δουλεία και στο γραφείο έχεις βάλει μέσο DSLacess? Bασικά είναι γνωστό ότι OTE+Vivodi μακριά. .... enduracell , μεριζομενη (Shared LLU δηλ..στην υπαρχον γραμμη του Οτε)...και στη δουλεια και σπιτι...αλλα στην δουλεια πεταει ρε συ....παλι καλα θα ειχα φρικαρει αλλιως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 20, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 δε ξέρω φίλε, εγώ με Full ήμουν, τώρα δεν είμαι καθόλου (ΙSDN). Εύχομαι στα παιδιά που τραβάν το ζυγό της αναβάθμισης να περάσει γρήγορα, γιατί δε λέει μεγάλη ξενέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 20, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Έτσι, για να χαμογελάσουμε και λίγο, κλικ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 20, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αυτά που ήταν όταν εγώ έψαχνα την αξιοπιστία της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 20, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Γιάγκο, προβλήματα ποιότητας δεν υπήρχαν παλαιότερα.Όπως έχουμε πει αρκετοί, το πρόβλημα της vivodi ήταν το τμήμα τιμολόγησης και λογαριασμών(λύθηκε αυτό) καθώς και η ελλιπής τεχνική υποστήριξη(αυτό παραμένει).Κατά τα άλλα, είχε αξιοπρεπέστατες ταχύτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorus Δεκέμβριος 20, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 εγω δοξα το θεο τωρα τινγκαρει 55κ/ς (οτε 512/128) αλλα τισ προτες δυο βδομαδες πληρωνα 512 και μου διναν 384 (λαθος σουιτς ,σιεμενς δσλαμ ι οτι αλλι μ*λ*κια μου ειπαν μετα) γενικα μονο αφου σαικοσα και μου ανεβασανε την πιεση βγηκε νοημα.......... γενικα οτι ναναι αφου εχο ιντερνετ με τους καραγκιοζιδες παλι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 20, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 19:24] μα που ζουμε ρε φουστη....... θα στο πω εγω...........αλλα το λογο σου οτι δεν 8α το πεις πουθενα εεεεεεεεε????Σσσσσσττ..!! στην Ελλαδα μας ζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 20, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Eνα απο τα ιδια και στο ηρακλειο της κρητης .!!! Δεν ηπαν σε κανενα ποτε θα τελειωσει αυτη η αναβαθμιση?(ημερ/νια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 20, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 χαλαρωστε, ο ΟΤΕ εκανε 4 μηνες αναβαθμιση, αν ειπαν μεχρι τελος μηνα εχει καλως αλλιως ειδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Δεκέμβριος 20, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 13:07] Συμπάσχω αγαπητέ Γιάγκο.....Μου έχει τσακίσει τα νεύρα αυτή η ιστορία, είπαν ότι στις 25/12 θα τελειώσει αυτή η καταραμένη αναβάθμιση..... τη παραπανω ημερομηνια σου την εδωσε καποιος υπευθινος μεσα απο την vivodi η !!!!!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 20, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Για το υπεύθυνος δεν παίρνω όρκο, μιας και μόνο υπευθυνότητα δεν έχουν δείξει.Τεχνικός της vivodi ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 20, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 και εμενα μου ειπαν οτι μεχρι τοτε θα ειναι ενταξει , βαλτε τελος μηνος για να ειστε μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 20, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αν ειναι προβλημα του ΟΤΕ λογικα μεχρι τις 25 θα ειναι ενταξει. Αν ειναι προβλημα της vivodi, απλα πραγματα....θα κανουν ενα χρονο να το φτιαξουν( μετα τις 1/1/2005 δηλαδη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 20, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 μαλλον αναποδα τα λες ζαχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Δεκέμβριος 20, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Το θέμα παιδιά είναι αν θα μειώσουν τους λογαριασμούς σε όλους τους πελάτες που έχουν πρόβλημα τις 10 αυτές μέρες ή θα κάνουν την πάπια και θα μειώσουν μόνο σε όσους διαμαρτύρονται;;;Εγώ έχω πρόβλημα εδώ και 10 μέρες.Χθές νομίζω οτι βελτιώθηκε η κατάσταση.Πολύ κωλοεταιρία η vivodi πάντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.