Jump to content



Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

καλησπερα! μ εδωσε ο κολλητος μου τον υπολογιστη του και δυστυχως εχει περασει τα windows 8 και απο τοτε δεν ειχε ηχο ο υπολογιστης! μαλλον δεν τον υποστηριζει δεν ξερω τι παιζει! παντως ενσωματωμενη καρτα ηχου εχει!!δεν ξερω τι ακριβως μπορω να κανω εκτος απο το να αλλαξω καρτα ηχου,για να ακουστει!! γτ ουσιαστικα δεν μπορω να κανω τπτ χωρις ηχο..απλα να μπαινω φβ,και ειναι εκνευριστικο να μν μπορεις να εχεις ηχο :) αν μπορειτε να βοηθησετε με καποια γνωμη! πειτε μου.. :)

Έγινε επεξεργασία από karmen1983
Αλλαγή τίτλου

δεν ξερω τι εχει κανει το παιδι που μ το εδωσε!! δεν τον ειχα εγω,οσο τν ειχε αυτος απο τοτε που τν πηρε δεν του εχει αλλαξει κτ!! απλα τα windows!

Κάνε αυτό που λέει ο trexx να σε βοηθήσουμε να κατεβάσεις drivers..

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.