Κατερινα κατσιμαρδου Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2015 (edited) καλησπερα! μ εδωσε ο κολλητος μου τον υπολογιστη του και δυστυχως εχει περασει τα windows 8 και απο τοτε δεν ειχε ηχο ο υπολογιστης! μαλλον δεν τον υποστηριζει δεν ξερω τι παιζει! παντως ενσωματωμενη καρτα ηχου εχει!!δεν ξερω τι ακριβως μπορω να κανω εκτος απο το να αλλαξω καρτα ηχου,για να ακουστει!! γτ ουσιαστικα δεν μπορω να κανω τπτ χωρις ηχο..απλα να μπαινω φβ,και ειναι εκνευριστικο να μν μπορεις να εχεις ηχο αν μπορειτε να βοηθησετε με καποια γνωμη! πειτε μου.. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2015 από karmen1983 Αλλαγή τίτλου
Trexx Φεβρουάριος 24, 2015 #2 Φεβρουάριος 24, 2015 Κατέβασε το cpu-z και δες στην καρτέλα mainboard ποιά είναι η μητρική.
Κατερινα κατσιμαρδου Φεβρουάριος 24, 2015 Author #4 Φεβρουάριος 24, 2015 Drivers έχεις εγκαταστήσει;;δεν ξερω τι εχει κανει το παιδι που μ το εδωσε!! δεν τον ειχα εγω,οσο τν ειχε αυτος απο τοτε που τν πηρε δεν του εχει αλλαξει κτ!! απλα τα windows!
Andrewk Φεβρουάριος 24, 2015 #5 Φεβρουάριος 24, 2015 δεν ξερω τι εχει κανει το παιδι που μ το εδωσε!! δεν τον ειχα εγω,οσο τν ειχε αυτος απο τοτε που τν πηρε δεν του εχει αλλαξει κτ!! απλα τα windows!Κάνε αυτό που λέει ο trexx να σε βοηθήσουμε να κατεβάσεις drivers..
Recommended Posts