Jump to content

Πρόταση για παιχνίδια!

Spyrious

Recommended Posts

@Ilias83 Αυτό πoυ ήθελα να πω είναι ότι έτσι όπως διατυπώνεις την απάντησή σου φένετε σαν να θεωρείς ότι τα παιχνίδια που δεν έχουν ζημιές δεν είναι Simulator. :rolleyes:

Το αν υπάρχουν ή όχι simulator racing παιχνήδια πέρνει πολύ συζήτηση! :hmm: :whistle2:

:flower: :flower:

Έχεις δίκιο, εκφράσηκα λάθος, απλά κατάλαβα και λάθος...

Θεωρείς οτι υπάρχουν παιχνίδια simulator racing παιχνίδια;

Θεωρώ οτι μπορούμε να τα προσεγγίσουμε στα παιχνίδια πίστας και μόνο...

Στην πόλη δεν γίνεται, ένα απλό παράδειγμα, για να καταλάβεις τι εννοώ, δες πόσες αστοχίες έχει το NFSU.... Έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα να ανέβει σε πεζοδρόμιο με πάνω από 50Km/h? Δοκίμασε μια φίλη, με τζιπ και όχι μόνο δεν ανέβηκε, αλλά έσπασε και τη ζάντα... Πώς λοιπόν στο NFSU τα ερπετά ανεβαίνουν τα 200+Km/h στα πεζοδρόμια; Δεν ξέρω για εσάς αλλά εχώ πάνω από τα πεζοδρόμια κόψω τις στροφές... Από την άλλη μέσα στην πόλη, δεν μπορείς να έχεις ένα δρόμο χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι, με τους οδηγούς να μην αντιδρούν καθόλου, όταν εσύ πηγαίνεις με 200 στο αντίθετο ρεύμα και περνάς δίπλα τους, ή να μην φρενάρουν όταν βλέπουν οτι θα πέσει ο ένας πάνω στον άλλο...

Τώρα για τις ζημιές, θεωρώ οτι πολλή καλές ζημιές έχουμε στα rallye (Colin McRae) και από πίστα στο Toca, χωρίς αυτές να είναι σε ικανοποιητικό βαθμό...

Σε κανονικό αγώνα, αν ένα αυτοκίνητο πέσει ακόμα και πάνω στα λάστιχα, δεν μπορεί να συνεχήσει τον αγώνα, πόσο μάλλον όταν τρακάρουν δυο αυτοκίνητα...

Καλά για τα rallye να μην αναφέρω τι πρέπει να γίνει όταν πέφτεις καφρί πάνω σε δέντρο...

Αρχική απάντηση από Ilias83

Θεωρείς οτι υπάρχουν παιχνίδια simulator racing παιχνίδια;

Θεωρώ οτι μπορούμε να τα προσεγγίσουμε στα παιχνίδια πίστας και μόνο...

Αυτό ακριβός simulator μόνο σε πίστα...

Βασικά τα χωρίζω ως εξής: Drivin simulator (οδήγηση) Racing simulator (αγόνας).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ driving simulator και μερικοί λόγοι είναι αυτοί που αναφέρει.

Ακόμα και το Gran Turismo(1,2,3) που το θεωρώ ως το καλήτερο racing παιχνήδι που έχω παίξει δεν είναι diving simulator, αλλά racing simulator...

Aν ένα παιχνήδι έχει καταπληκτηκό gameplay, γραφηκά, φυσικό μοντέλο, έσθηση του αυτικινήτου (λέγε με Gran turismo), τότε δεν με πηράζει αν έχει η όχι ζημιές.

Το αν έχει ζημιές η όχι για εμενα ειναι καθαρά δευτερέβον.

Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι στα αυτοκίνητα παραγογής δεν είναι καθόλου εύκολο να μπουν ζημιές λόγο της αντίδρασης των εταιριώ...

Τα NFSU δεν τα θεωρώ simulator για να περιμένω ρεαλιστηκότητα!

Αρχική απάντηση από Ilias83Τώρα για τις ζημιές, θεωρώ οτι πολλή καλές ζημιές έχουμε στα rallye (Colin McRae) και από πίστα στο Toca, χωρίς αυτές να είναι σε ικανοποιητικό βαθμό...

Σε κανονικό αγώνα, αν ένα αυτοκίνητο πέσει ακόμα και πάνω στα λάστιχα, δεν μπορεί να συνεχήσει τον αγώνα, πόσο μάλλον όταν τρακάρουν δυο αυτοκίνητα...

Καλά για τα rallye να μην αναφέρω τι πρέπει να γίνει όταν πέφτεις καφρί πάνω σε δέντρο...

:T:

Νομίζω οτι συμφωνούμε σε όλα...

Να σου πω και εγώ οτι το καλύτερο racing που έχω παίξει θεωρώ οτι είναι το Gran Turismo...

Βέβαια εγώ δυστυχώς έχω φάει ώρα μόνο πάνω από το 1, γιατί δεν έχω PS2 (βέβαια έχω παίξει και τα υπόλοιπα)...

Ο Αγιος Βασίλης φέτος τα Χριστούγεννα ίσως μου φέρει PS2 (τώρα που είναι και φθηνό) και ο λόγος θα είναι 2 παιχνίδια: Gran Turismo και Pro (άλλο κόλλημα αυτό)

Colin Mcrae Αμα θελετε ζημια στο αμαξι σας! μετα απο καθε 2 ειδικες σου δινει χρονο να επισκευασεις το αμαξι σου"

Οδηγηκα ειναι εντυπωσιακο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.