Spyrious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 Θέλω κάποιο racing simulator με τα σύγχρονα GT (πχ Murcielago, Carrera GT) σε δημόσιους δρόμους αλλά θα με ενδιέφερε και στο πρωτάθλημα FIA δηλαδή με τις αγωνιστικές εκδώσεις των.Ακόμα θα με ενδιέφερε και κάποιο action/adventure όπου αντί για όπλα (όπως Max Paine) να γίνονται οι .... μάχες με πολεμικές τέχνες.Έχετε να μου προτείνεται κάτι καινούριο πάνω σε αυτά που ζητώ;
Spyrious Δεκέμβριος 19, 2004 Author #2 Δεκέμβριος 19, 2004 Καμμιά πρόταση κανένας;Αν θυμάται κανένας το Severance - Βlade of Darkness κάποιο αντίστοιχο δεν θα με χάλαγε.
Ilias83 Δεκέμβριος 19, 2004 #3 Δεκέμβριος 19, 2004 Και εγώ ένα racing μέσα σε πόλη ψάχνω...Δεν έχω βρεί κάτι πλήν του Midtown Madness.Όμως είμαι σχετικά παλιό παιχνίδι και δεν έχει τα σύγχρονα GT.Βέβαια υπάρχει τρόπος και για αυτό...Αν ψάξεις λίο θα δεις οτι μπορείς να κατεβάσεις όλα αυτά τα αυτοκίνητα, ή να κατασκευάσεις εσύ τα δικά σου...Σε γενικές γραμμές πάντψς το Midtown Madness είναι από τα πολύ καλά παιχνιδάκια racing μέσα σε πόλη...(Και επειδή υπάρχει 1 και 2 εγώ θα έλεγα, οτι το 1 είναι καλύτερο, λόγω πιο αληθοφανών ζημιών...)
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2004 #4 Δεκέμβριος 19, 2004 JUICED.........αιωνες μπροστα απο το NFSU1+2....πρεπει να εχει βγει...αλλιως κατεβαστε το demo κ πορωθητε.....
Spyrious Δεκέμβριος 19, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης JUICED.........αιωνες μπροστα απο το NFSU1+2....πρεπει να εχει βγει...αλλιως κατεβαστε το demo κ πορωθητε..... Κάποιο link;
Ilias83 Δεκέμβριος 19, 2004 #7 Δεκέμβριος 19, 2004 Μισό λεπτάκι...Γιατί δεν κατάλαβα κάτι καλά...Θεωρούμε οτι τα NFSU1 & 2 είναι racing simulator μέσα σε πόλη;Δεν λέω οτι δεν είναι παιχνίδια με τα οποία μπορείς να κολήσεις αφάνταστα, αλλά παιχνίδι που δεν έχει ζημιές στο αυτοκίνητο δεν είναι simulator αν και ουσιαστικά επειδή κανένα δεν είναι simulator γιατί αν ήταν, δύσκολα θα παιζόντουσαν...Πάντως πρότεινα mm1 & 2 γιατί:1. Έχουν ζημειές2. Υπάρχει mode Cruise που σε αφήνει με ότι αυτοκίνητο θέλεις, μέσα στην πόλη, να κάνεις ότι γουστάρεις, χωρίς περιορισμούς...
Spyrious Δεκέμβριος 19, 2004 Author #8 Δεκέμβριος 19, 2004 Αφού έχει και το nsx έφυγα για download....
FrOsT Δεκέμβριος 19, 2004 #9 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Μισό λεπτάκι...Γιατί δεν κατάλαβα κάτι καλά...Θεωρούμε οτι τα NFSU1 & 2 είναι racing simulator μέσα σε πόλη;Δεν λέω οτι δεν είναι παιχνίδια με τα οποία μπορείς να κολήσεις αφάνταστα, αλλά παιχνίδι που δεν έχει ζημιές στο αυτοκίνητο δεν είναι simulator αν και ουσιαστικά επειδή κανένα δεν είναι simulator γιατί αν ήταν, δύσκολα θα παιζόντουσαν...Πάντως πρότεινα mm1 & 2 γιατί:1. Έχουν ζημειές2. Υπάρχει mode Cruise που σε αφήνει με ότι αυτοκίνητο θέλεις, μέσα στην πόλη, να κάνεις ότι γουστάρεις, χωρίς περιορισμούς... Δηλαδή τα Gran Turismo που δεν έχουν ζημιές δεν τα θεωρείς racing simulator???
voudas Δεκέμβριος 19, 2004 #10 Δεκέμβριος 19, 2004 προφανώς στη λέξη simulator κολλάει (και όχι τόσο άδικα)... έχουν πιο arcade έκφραση αυτά.... δύσκολο θα ήταν να βάλουν τη μηχανή "ζημιών" του toca πχ και σε άλλα παιχνίδια/?
FrOsT Δεκέμβριος 19, 2004 #12 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrious Υπάρχει το gran turismo για pc; Δυστηχός όχι και ούτε πρόκητε να υπάρξει!Το παιχνήδι είναι ένας από τους λόγους που αγόρασα PS2...Το Gran turismo είναι από τα δυνατότερα χαρτιά της Sony στην μάχη των κονσολών...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 19, 2004 #13 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrious Υπάρχει το gran turismo για pc; οχι,υπαρχουν ομως simulators.... λογικα αμα ψαξεις μπορει κ να βρεις του gran toυrismo
Shadow Hunter Δεκέμβριος 19, 2004 #14 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrious Θέλω κάποιο racing simulator με τα σύγχρονα GT (πχ Murcielago, Carrera GT) σε δημόσιους δρόμους αλλά θα με ενδιέφερε και στο πρωτάθλημα FIA δηλαδή με τις αγωνιστικές εκδώσεις των.Ακόμα θα με ενδιέφερε και κάποιο action/adventure όπου αντί για όπλα (όπως Max Paine) να γίνονται οι .... μάχες με πολεμικές τέχνες.Έχετε να μου προτείνεται κάτι καινούριο πάνω σε αυτά που ζητώ; Αναλογα παιχνιδια με τις παραπανω "απαιτησεις" δεν υπαρχουν για PC.Το juiced ηταν να βγει το καλοκαιρι αλλα μετα την πτωχευση της Acclaim ακυρωθηκε. Τα δικαιωματα του τα αγορασε η TAKE2.Να δουμε εαν και ποτε θα βγει. Παντως υπαρχει μια full εκδοση(?!) του για XBOX.
Spyrious Δεκέμβριος 19, 2004 Author #15 Δεκέμβριος 19, 2004 Σκ@τ@.Πολύ λίγες επιλογές.Το sportscar gt της ea το θυμάστε;Μου είχε αρέσει πολύ.Κανένα άλλο με gt σε πίστα ;
Shadow Hunter Δεκέμβριος 19, 2004 #16 Δεκέμβριος 19, 2004 Εξειδικευμενο site για racing sims.Παρε μερικες ιδεες απο το παραπανω.Υ.Γ. Μην παραλειψεις να δεις το: GTR - FIA GT Racing Game
gbak Δεκέμβριος 19, 2004 #17 Δεκέμβριος 19, 2004 αρε και να βγαζανε το gran turismo για pc...θα ταν καλη φαση δεν ειναι και τιποτα τρομερο απο απαιτησεις αλλα το game ειναι real simulator....
Spyrious Δεκέμβριος 19, 2004 Author #18 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Shadow Hunter Εξειδικευμενο site για racing sims.Παρε μερικες ιδεες απο το παραπανω.Υ.Γ. Μην παραλειψεις να δεις το: GTR - FIA GT Racing Game Απλά τέλειο το GTR (το site το ήξερα απλά δεν το είχα ψάξει).Ευχαριστώ.Το θέμα τώρα είναι που το βρίσκω.:drool:
Ilias83 Δεκέμβριος 19, 2004 #20 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT Δηλαδή τα Gran Turismo που δεν έχουν ζημιές δεν τα θεωρείς racing simulator??? Η λέξη simulator νομίζω οτι δεν ταιριάζει στα racing...Είμαι φανατικός του είδους, παίζω σχεδόν μόνο αυτά...Έχω παίξει τα περισσότερα που υπάρχουν, αλλά δεν έχω βρει κάτι που να ανταποκρίνεται πλήρως στον όρο simulator...Ίσως να κατάλαβα λάθος αυτό που ρώτησε ο Spyrious...Πάντως παρεξήγησες, σε καμοία περίπτωση δεν εννοούσα και δεν ήθελα να μειώσω τα κορυφαία του είδους Grand Turismo...’σχετο, αλλά επειδή κάποιος είπε Acclaim, αυτή δεν ήταν που είχε βγάλει το Re-Volt? Πολύ όμορφο παιχνίδι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.