Jump to content

Πρόβλημα με σύνδεση κινητού-Υ/Η!

Spyrious

Recommended Posts

Λοιπόν έχω το nokia 3510i και ένα καλώδιο serial ώστε να το συνδέω με το pc.

Το πρόβλημα είναι ότι τα Win XP το αναγνωρίζουν ως "microsoft ball point" οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω σωστά το ποντίκι!?

Το πρόβλημα το λύνω προςωρινά από το device manager απεγκατηστώντας το "microsoft ball point". Βέβαια τα προγράμματα για το κινητλο μετά λειτουργούν κανονικά αλλά κάθε φορά που μπαίνω στα winXP αυτή η δουλειά γίνεται.

Έχετε καμμία λύση;

Εδώ είναι κάπως δύσκολο να βρείς λύση για θέματα κινητής τηλεφωνίας. Αν δε βρείς σου προτείνω να κοιτάξεις και στο www.myphone.gr . Αυτοί ασχολούνται κυρίως με κινητά.

το ίδιο καλώδιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως επίσης και με άλλα 2 cables για άλλα κινητά.

Δοκίμασες να κάνεις un-install και ξανα install τους drivers?

Να το βάλεις στην άλλη σειριακή?

Πήγαινε στο device manager και κάνε επανεγκατάσταση οδηγών. Βάλε ότι θα καθορίσεις εσύ που είναι οι drivers και βάλε τους drivers του καλωδίου. Λογικά θα το εγκαταστήσει και δεν θα έχεις πρόβλημα.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από stamatas

ρε συ το κινιτο που εχεις ειναι παμπαλαιο οπως πιστευω και ο υπολογιστης σου. η καλυτερη λυση ειναι να τα πεταξεις και τα δυο και να αγορασεις καινουργια

?????

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

:confused: :confused:

Να δωσω κι εγω μια απαντηση στο προβλημα με καλυτερα επιχειρηματα. Ρε παρε ΑΤΙ...

Δεν σοβαρευομαστε λεω εγω. Ακου να αλλαξει υπολογιστη και κινητο επειδη δεν δουλευουν μεταξυ τους. Δηλαδη αν αγορασω μια ψυκτρα για την CPU, και δεν κουμπωνει στην μητρικη, θα αλλαξω μητρικη και CPU και οχι την ψυκτρα. Ποναει χερι-κοψει κεφαλι.

Αρχική απάντηση από stamatas

ρε συ το κινιτο που εχεις ειναι παμπαλαιο οπως πιστευω και ο υπολογιστης σου. η καλυτερη λυση ειναι να τα πεταξεις και τα δυο και να αγορασεις καινουργια

Οι Goin' Through εχουν βγαλει ενα τραγουδακι jet για την περιπτωση σου! Ρε συ...ξερεις απο Βεσπα? Τι του λες!!

Δλδ εγω που πηρα καλωδιο κλπ απο Πλαισιο, για να συνδεσω το 7250 μου και δεν λειτουργουσε επρεπε να πεταξω το pc??Ευτυχως αλλαξα τηλ. (P910i) αλλα ακομα κ τωρα ψαχνω καλωδιο για το αλλο για να τραβηξω τις φωτο που εχω μεσα...

Αρχική απάντηση από fANiS_K

....αλλα ακομα κ τωρα ψαχνω καλωδιο για το αλλο για να τραβηξω τις φωτο που εχω μεσα...

Αποστολη με υπερυθρες στο P910i και μετα αποστολη στον υπολογιστη.

καλα εγω φταιω που ειπα να το ριξω λιγο στη πλακα.

αντε να δωσω και εγω μια σοβαρη λυση στο προβλημα σου ρε. λοιπον ακου:

1)βγαλε την μπαταρια απο το κινιτο σου με προσοχη. ζεστανε τη λιγο στο φουρνο μικροκυματων.

2)ταυτοχρονα δεσε τρεις κομπους το καλωδιο που εχεις (οχι παραπανω)

3)βαλε την μπαταρια στο κινητο παλι. συνδεσε τα με το καλωδιο

αν δε δουλεψει πεταξε τα και τα δυο. και ετσι ειχα δικιο που σου ειπα να τα πεταξεις απο την αρχη

Αρχική απάντηση από jax7480

Αποστολη με υπερυθρες στο P910i και μετα αποστολη στον υπολογιστη.

Μπααα...δεν εχει αποστολη με υπερυθρες η μαμακια το Νοκια!!Ενω εχει υπερυθρες, δεν εχω δυνατοτητα αποστολης...αλλα ουτε κ ληψης!!

Μηπως γνωριζεις το γιατι?

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 11:43]

Οι Goin' Through εχουν βγαλει ενα τραγουδακι jet για την περιπτωση σου! Ρε συ...ξερεις απο Βεσπα? Τι του λες!!

Δλδ εγω που πηρα καλωδιο κλπ απο Πλαισιο, για να συνδεσω το 7250 μου και δεν λειτουργουσε επρεπε να πεταξω το pc??Ευτυχως αλλαξα τηλ. (P910i) αλλα ακομα κ τωρα ψαχνω καλωδιο για το αλλο για να τραβηξω τις φωτο που εχω μεσα...

ποια προγράμματα δοκίμασες? opm έβαλες? γενικά τα προγράμματα της νοκια δεν πολυδουλεύουνε.

Αρχική απάντηση από sotiris

ποια προγράμματα δοκίμασες? opm έβαλες? γενικά τα προγράμματα της νοκια δεν πολυδουλεύουνε.

opm?????Φιλε μου πριν το καλοκαιρι, πηγα στο Πλαισιο και πηρα το Phone Data Suite νομιζω? που εκανε για 7250, ειχε μεσα ενα καλωδιο usb, και ενα cd...

Περασα το cd, αλλα οταν εβαλα το καλωδιο το κιν μου εβγαζε συσκευη δεν υποστηριζεται και τζαμπα τα 27 μου...

Και δεν ξερω κ που το εχω βαλει τωρα, για να το παω πισω να τσεκαρουν κ αυτοι...

Εχεις μηπως εσυ καλωδιο κ cd να το δανειστω για καμια ωρα κ να στο πληρωσω αν θες??

Θελω να τραβηξω τις φωτο που εχω μεσα, και αν γινεται τα μυνηματα και τις επαφες της συσκευης!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

opm?????Φιλε μου πριν το καλοκαιρι, πηγα στο Πλαισιο και πηρα το Phone Data Suite νομιζω? που εκανε για 7250, ειχε μεσα ενα καλωδιο usb, και ενα cd...

Περασα το cd, αλλα οταν εβαλα το καλωδιο το κιν μου εβγαζε συσκευη δεν υποστηριζεται και τζαμπα τα 27 μου...

Και δεν ξερω κ που το εχω βαλει τωρα, για να το παω πισω να τσεκαρουν κ αυτοι...

Εχεις μηπως εσυ καλωδιο κ cd να το δανειστω για καμια ωρα κ να στο πληρωσω αν θες??

Θελω να τραβηξω τις φωτο που εχω μεσα, και αν γινεται τα μυνηματα και τις επαφες της συσκευης!

To ΜΑ620 λες; Τις ίδιες υπέρυθρες έχω. Το συνοδευτικό software είναι χάλια. Κατέβασε από το site της NOKIA το τελευταίο PC Suite. Το OPM είναι κορυφή δε λέω αλλά πρέπει να το αγοράσεις. Είχα δοκιμάσει ένα demo του μια φορά όταν είχα το 5100 και μου άρεσε πολύ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.