Jump to content

PSTN - INTERNET ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

dmd

Recommended Posts

Έχω modem Tornado in, v92 σε απλή PSTN.

Μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που όταν είσαι στο internet (και επομένως έχεις κατειλημμένη τηλεφωνική γραμμή) να σε προειδοποιεί ότι κάποιος σε καλεί ; Μού έχουν πεί ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σου βγάζει μέχρι και τον αριθμό του καλούντος, μιλάς στο τηλέφωνο (βάζοντας σε αναμονή το Ιντερνέτ), και αφού τελειώσεις την συνομιλία σου μπορείς μετά να συνεχίσεις πάλι με Ιντερνέτ ΧΩΡΙΣ να έχει διακοπεί η σύνδεση! Αν ξέρει κανείς κάτι, ευπρόσδεκτη πάσα βοήθεια. Ευχαριστώ.

αυτό που λες (να βάζεις το ιντερνετ σε αναμονή) μπορεί να ισχύσει μόνο στην περίπτωση που ο ISP υποστηρίζει το V92, πράγμα που από όσο ξέρω δεν κάνει κανένας ελληνικός ISP.

Εγώ έχω ένα crypto Best II PCI και στο cd έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Λέγεται FaxTalk NetOnHold μόνο που η έκδοση που έχω δεν εμφανίζει τον αριθμό. Αυτό που λες, να μην διακόπτεται η σύνδεση, δεν πρέπει να είναι δυνατό γιατι για να μιλήσεις θέλεις καθαρή την γραμμή όποτε πρέπει να διακοπεί η σύνδεση.

Όπως είπε και ο φίλος forwardS, πρέπει να το υποστιρίζει και ο provider σου το πρωτόκολο V.92. Εαν δεν το υποστιρίζει, ότι και να κάνεις, ότι software και να περάσεις δεν πρόκειτε να καταφέρεις τίποτα.

Μιλάω εκ πείρας :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.