blade_pan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 Την τεταρτη ξεκινησαν ολα οπου πηρα 2*200wd...στη Λαμια. Εβγαλα απο μεσα την υδροψυξη και την εστησα απ'εξω... Παρα πολυ ωραια....τσουφ,σβηνει! Τον ξανανοιγω και μετα απο 2-3sec σβηνει! Καλη φαση λεω...μπαινω στα bios ξανασβηνει... Ωραια...ξενερωσα για τα καλα! Ερχομαι στην Αθηνα τον ανοιγω,μπηκε στα Windows και εσβησε... Δε φτανει που μου εχει κανει τα νευρα τσαταλια αλλα εχθες εκανα μια μικρη εγχειρηση και ποναω,και σημερα με την πολυτιμη βοηθεια ενος φιλου τον λυνουμε.... Σκατα εγω,αυτος τα ελυσε ολα μεχρι που εμεινε μονο η cpu και η mobo. Βγαζω τον mobile 2600 και η Abit δουλευε.....χμμμμμμμμμμμμμμμ!Ξενερωσα παλι! Λοιπον οποτε βαζω τον mobile ανοιγει 2" και μετα κλεινει... Θελω καποια βοηθεια guys διοτι η τυχη με παει μαμιοντας!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 κοίταξε αν το jumberάκι για το CMOS είναι στη σωστή του θέση, επίσης μου ακούγεται περισσότερο σα COP, η ψήκτρα έχει κάτσει καλά, αυτά τα δύο που ανοίγει μπορείς να δεις τις θερμοκρασίες μέσα από το ΒΙΟS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Το jumberάκι για το CMOS το εχω τσεκαρει και του εχω κανει και reset...Οσο για την ψυξη,εχω νερακι και για 2 μερες ειχα βαλει το χαλκο αναποδα...(Μ@λ@κια)!Οποτε σιγουρα δε θα ειχε κατσει αρχικα καλα...Το cop τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 CPU overheat protection (βασικά έτσι το έλεγε η ASUS και έμεινε) μάλλον θερμοκρασίες είναι τότε, δεν έχει πατήσει καλά, πρέπει να το ξαναβάλεις με προσοχή (κοίταξε το από τα πλάγια αν πάτησε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 19, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Μα ειναι δυνατον σε 2 sec να αvεβαινει τοσο η temp...Θα φερει ενας φιλος τον δικο του να δουμε τι παίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 και όμως ανεβαίνει, αν δε πατάει στο die λόγω κλίσεις η ψήκτρα είναι εντελώς φυσιολογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 19, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Ωραια τα νεα ειναι οτι δε φταιει ο cpu αλλα η mobo:blink: δεν εχω την παραμικρη εξηγηση...Εκανα clear mos αλλα παλι τα ιδια...Εβαλα τον cpu ενος φιλου και παλι εκλεινε...Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Δεκέμβριος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Δες αν τα πινακια στα κεντρικα molex (24πινο-4πινο)ειναι ολα οκ (αν λειπει κανενα ή τπτ περιεργα μαυρισματα)...Επισης αν εχεις την δυνατοτητα ,δοκιμασε αλλο psu....αλλιως RMA:rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 19, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 μηπως βραχικυκλονη καπου? καλυτερα να την βγαλης και να την βαλεις πιο προσεκτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Δεκέμβριος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Τσέκαρε αν έχεις βιδώσει παραπάνω βίδες στη μητρική απ'οσες υποδοχές έχει το κουτί...ακόμα καλύτερα λύσε τη μητρική απο το case(αν δεν το έχεις κάνει ήδη) και δοκίμασε να μπουτάρεις έτσι (με την μητρική στο πάτωμα, κατά προτίμηση πάνω στο αντιστατικό πλαστικό της).Κατα πάσα πιθανότητα είναι Overheat πρόβλημα, οπότε δοκίμασε με μια-δυο κανονικές ψύκτρες αέρα. Αν πάλι τίποτα, ίσως φταίει το heat-detector της μόμπο..σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 19, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από blade_panΕβαλα τον cpu ενος φιλου και παλι εκλεινε... Με το μπλοκ ή με τη στοκ ψυκτρα?Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βραχικυκλωνει καπου,δες ενα ενα ολα τα μολεξ κ τα ανεμηστιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 20, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Λοιπον εχω νερο...Την εβγαλα την mobo και την αφησα μονη με το cpu...τπτ.Και την εδωσα πακετο στο φιλο μου και ο cpu μου οκ...αλλα οταν εβαλε αυτος στην mobo,στο pc του,τον cpu του εκλεινε....αρα ειναι θεμα mobo.Μια ερωτηση,παρακαλεσα τον φιλο μου να την παει για rma αλλα δεν εχω εδω την αποδειξη αλλα λειπει και το fan του chipset....Θα τη δεχτουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 20, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 γιατί το fan που το πήγες? το πέταξες? Αν δεν έχεις το stock ΗSF του NB είναι δύσκολα τα πράγματα, ψάξε βρες το αν δε το έχεις πετάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 20, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 γμτ το εχω Λαμια και σημερα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τεχνικος μεχρι τις αρχες Ιανουαριου και οτι δεν θα τη δεχτει η εταιρια αφου εχω βγαλει την ψυκτρα... Αν την ξαναβαλω και τους την παω??? Μεχρι τοτες ομως τι θα κανω??? Να παρω κανεναν 64bito και μετα βλεπουμε για την abit... Παντως αν ξανακανω την mobo οπως πριν δεν θα ειμαι οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 20, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από blade_panΠαντως αν ξανακανω την mobo οπως πριν δεν θα ειμαι οκ? Αν δεν τους πείς τι της έκανες και την επηστρέψεις μαμά δεν θα σου πουν τίποα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 20, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Εχει κανεις κανεναν ανεμιστηρα abit nf7-s...Ο δικος μου ειναι εκτος Αττικης...Και ενα αλλο θεμα...Τι συμφερει τωρα να αγορασω 754 η 939? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 20, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από blade_panΚαι ενα αλλο θεμα...Τι συμφερει τωρα να αγορασω 754 η 939? Καλήτερα 939 + winie! Υπάρχουν πολλά θέματα που ασχολούντε με το συγγεκρημένο ερώτημα ψάξε λιγο και θα βρείς τις απαντήσεις που ζητάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 20, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT Καλήτερα 939 + winie! Xωρις 2η σκεψη αν πας για νεο συστημα Πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.