Jump to content

Περιμένωντας το gta San Andreas...

Neo845

Recommended Posts

Mα κανείς δεν ξέρει/γνωρίζει/έχει ακούσει για την ημερομηνία άφιξης του GTA San Andreas για τα αγαπημένα μας PC?

Μα καλά είναι δυνατόν 10 Ιουνίου!!!!!!!!!!!! Θα πρέπει δηλαδή να συμβιβαστούμε με τα άθλια και χοντροκομμένα γραφικά του PS2 μέχρι τότε??? Τι αδικία!

10/6 ????????????????Στις 11 εχω γενεθλια....για δωρο μου το επιφυλασε ο αγιος ...μεγαλη η χαρη του τελικα .Απλα πιστευω οτι η εταιρεια αν ειχε λιγο τσιπα θα επρεπε να μας πει και τι θα παιζουμε μεχρι τοτε ! Αν ειναι δυνατον !!!!!!!!

Αρχική απάντηση από Panzos

10/6 ????????????????Στις 11 εχω γενεθλια....για δωρο μου το επιφυλασε ο αγιος ...μεγαλη η χαρη του τελικα .Απλα πιστευω οτι η εταιρεια αν ειχε λιγο τσιπα θα επρεπε να μας πει και τι θα παιζουμε μεχρι τοτε ! Αν ειναι δυνατον !!!!!!!!

θα παίζουμε Munhunt,τωρα που είναι και εξεταστική, να βγάλουμε το άχτι μας. ε, της ίδιας εταιρίας είναι δεν πειράζει.

Μπορεί να αργήσει για το PC, πάντως στο PS2 σχεδόν το έχω τελειώσει και είναι κάτι παραπάνω από φοβερό.

Radio los Santos R00LZ!!!:banging: :banging:

Έτσι έχω γίνει: :boxed:

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από louis_gas [20-01-2005 11:00]

υπομονη παιδια, υπομονη..

το καλο πραγμα αργει να γινει. λολ

Να εκαναν και καμια σοβαρη αλλαγη τουλαχιστον...

Απλη μεταφορα με μικροβελτιωσεις θα ειναι οπως συνηθως :TD:

Δεν θα βγει ποτε ! Παλι καλα κανουν και αργουν γιατι εχω εξεταστικη τωρα και θα επαιζα ολη μερα !

Ντάξει μη τρελαίνεσται εγώ ως φανατικός των GTA (τα έχω παίξει όλα από το 2 και μετά)

απογοητεύτικα από το San Andreas περίμενα κάτι το διαφορετικό κάτι που θα το έκανε να ξεχωρίζει από τα άλλα δυο και από όλα τα άλλα games προσωπικά θεωρώ το vice city ως το καλύτερο GTA αυτή τη στιγμή...

Πως δεν ειχε αλλαγες?

Αυτο με τις ιδιοτητες του παιχτη (strenght,stamina,driving skill,sex appeal) δινει ακομη περισσοτερο ενδιαφερον στο παιχνιδι.Βεβαια ολη την ωρα σολαρεις που να το τελειωσεις αλλα αυτο και το ΙΙΙ ειναι κορυφη.

Σε καμία περίπτωση το san andreas δεν με απογοήτευσε. Επαιξα το 3 και VC σε pc και το san andreas se PS2. Ειναι το πιο "ζωντανο" GTA μεχρι τώρα. Εχει εναν κόσμο που ειναι πράγματι μικρογραφία του κόσμου που ζούμε και αμέτρητα features και βελτιώσεις.

Επίσης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Το μόνο που θέλω να δώ πλέον ειναι καλύτερα γραφικά (αν και αυτό μπορει να αλάξει στην εκδοση για pc)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.