Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 Χωρις παρεξηγηση μαν... μολις τα ειδα σε σκεφτηκα... (δεν το φανταζομουν με τιποτα οτι θα εβλεπα ποτέ κατι τετοιο παντως.... αντε να δουμε ποιος αλλος εχει σειρα...) more info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 τι ξεφτιλα ειναι αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Προβλέπω πορεία έξω από τα κτίρια κατασκευαστή και μεταπωλητών, lol.’σχημο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Χαχαχαχα, είσαι έτοιμος Φάνη;Ε εντάξει, έχει εκμεταλευτεί τόσο πολύ αυτή η απλή φωτογραφία τόσα χρόνια, μόνο αυτό έλειπε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Χαχαχαχα, είσαι έτοιμος Φάνη; Ε εντάξει, έχει εκμεταλευτεί τόσο πολύ αυτή η απλή φωτογραφία τόσα χρόνια, μόνο αυτό έλειπε. Πάντα αριστερά αρχηγέ, νομίζω η πορεία ήταν ξεκάθαρη σήμερα(και χωρίς τα GPS της πλουτοκρατίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 εγω θα προτεινα για φαν γκαρντς σχεδιακι με το σφυροδρεπανο για τον φιλτατο κερασανθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 21:35] Πάντα αριστερά αρχηγέ, νομίζω η πορεία ήταν ξεκάθαρη σήμερα :D ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 18, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 παντως απο την πλευρα του case Modder...εχω να πωοτι θα προτιμουσα ενα κουτακι απο μπαμπου..με κοκκινα φανακια και grills με τον Μαο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Πάντα αριστερά αρχηγέ, νομίζω η πορεία ήταν ξεκάθαρη σήμερα(και χωρίς τα GPS της πλουτοκρατίας) Έτσι έτσι. Η τελευταία ήταν αριστερή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Meditate now and Zen Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 18, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Πάντα αριστερά αρχηγέ, νομίζω η πορεία ήταν ξεκάθαρη σήμερα(και χωρίς τα GPS της πλουτοκρατίας) το gps μου είναι δεξιό αλλά το κινητό σου αριστερό???? το (αριστερό) ζιπ με το άκρως αριστερό περιεχόμενο άνοιξε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas το gps μου είναι δεξιό αλλά το κινητό σου αριστερό???? το (αριστερό) ζιπ με το άκρως αριστερό περιεχόμενο άνοιξε? Εχμ, έλεος πια με αυτά τα offtopic.... αν άνοιξε λέει, εδώ μπήκε και background(στο αριστερό κινητό μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas το gps μου είναι δεξιό αλλά το κινητό σου αριστερό???? Η φτώχια θέλει καλοπέραση, ε έδωσε λίγα παραπάνω για το κιν, αλλά τα κάνει όλα από κει. Ούτε πισι δεν έχει σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Δεκέμβριος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Φαν γκριλ με σφυροδρέπανο... χμμμμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.