SLN Δεκέμβριος 20, 2004 #101 Δεκέμβριος 20, 2004 Ουσιαστικα η δικια σου ιδεα επιβαλλει την υιοθετηση της δικιας μου... γιατι εχω την εντυπωση οτι μπορει να "καθαριζεις" μονο τους κακους Αλβανους, αλλα θα αυξησεις λιιιιιιιιιγο την παραγωγη νεων κακων Αλβανων!! Οποτε χρειαζεσαι πιο αποτελεσματικες λυσεις απο τα... ημιμετρα που εχεις στο μυαλο σου.
soki Δεκέμβριος 20, 2004 #102 Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 14:04] Όλοι οι ανθρώποι ΝΑΙ γεννιούνται ίδιοι, όμως τα κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά δρώμενα τις περιοχής που μεγαλώνουν διαμορφώνουν κατα ένα μεγάλο μέρος τον χαρακτήρα, τη ψυχοσύνθεση και τη φιλοσοφία γύρο απο τη ζωή που έχουν. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν υπάρχουν οι ίδιες καταστάσεις σε όλα τα κράτη και ο κόσμος δεν έχει τις ίδιες φιλοσοφίες καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι. Αυτό που λές εσύ Soki για καλοσύνη, συμφωνώ μαζί σου και είναι μέρος τις κουλτούρας μας όπως και το φιλότιμο. Όταν έρχεσαι σε επαφή όμως με έναν λαό όπου κύριο μέρος της κουλτούρας του είναι η ματαιοδοξία, η εξαπάτηση, η κλεψιά και η κακία δεν μπορείς να τους μεταχειρίζεσαι το ίδιο. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 100 φορές πιο προσεκτικός στις συναναστροφές μαζί του.Οι Αλβανοί της νέας γενιάς πιστεύω θα είναι καλύτεροι αν δεν επηρεαστούν τόσο πολύ απο τις οικογένειές τους. Kαι σε μια χωρα τα κοινωπολιτικα και οικονομικα διαφερουν απο περιοχη σε περιοχη, εγω μπορει να μεγαλωσα στην Κρητη και εσυ στην Αθηνα φυσικα θα εχουμε διαφορετικη προσωπικοτητα , καθε ανθρωπος εχει την δικια του. Ομως οι βασικες αναγκες μας ειναι ιδιες, τι θα φαμε, τι θα κανουμε επαγγελματικα, οικογενεια κ.τ.λ. Το βασικοτερο για την μεταξυ μας σχεση ειναι ο σεβασμος.
hipro5 Δεκέμβριος 20, 2004 #103 Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:22] Ουσιαστικα η δικια σου ιδεα επιβαλλει την υιθετηση της δικιας μου... γιατι εχω την εντυπωση οτι μπορει να "καθαριζεις" μονο τους κακους Αλβανους, αλλα θα αυξησεις λιιιιιιιιιγο την παραγωγη νεων κακων Αλβανων!! Οποτε χρειαζεσαι πιο αποτελεσματικες λυσεις απο τα... ημιμετρα που εχεις στο μυαλο σου. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο χρειαζόμαστε πιό πολλά "κεφάλια" .........γιά να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο και να φτιάξουμε ένα "σφαιρικό" αποτέλεσμα......
Chris2004 Δεκέμβριος 20, 2004 #104 Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από soki Kαι σε μια χωρα τα κοινωπολιτικα και οικονομικα διαφερουν απο περιοχη σε περιοχη, εγω μπορει να μεγαλωσα στην Κρητη και εσυ στην Αθηνα φυσικα θα εχουμε διαφορετικη προσωπικοτητα , καθε ανθρωπος εχει την δικια του. Ομως οι βασικες αναγκες μας ειναι ιδιες, τι θα φαμε, τι θα κανουμε επαγγελματικα, οικογενεια κ.τ.λ. Το βασικοτερο για την μεταξυ μας σχεση ειναι ο σεβασμος. Σε μια χώρα σίγουρα πολλά διαφέρουν απο περιοχή σε περιοχή, αλλά υπάρχουν κοινά σημεία στην κουλτούρα και νοοτροπία του έθνους που το χαρακτηρίζει, τα οποία επηρεάζονται απο τα κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά δρώμενα. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες σαν λαός απο τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει έχουμε κάποια κοινά στοιχεία σαν λαός τα οποία οφείλονται στα παραπάνω.Οι Αλβανοί επίσης έχουν κάποια κοινά στοιχεία.Οι βασικές ανάγκες είναι ίδιες σε όλους τους ανθρώπους σίγουρα. Αυτό όμως που διαφέρει είναι οι αξίες, η αντίληψη του "καλού" και "κακού" και κυρίως η αντίληψη των θεμιτών μέσων έτσι ώστε να εξασφαλίσουν πρώτα τις βασικές ανάγκες και μετά τις δευτερεύουσες. Τέλος σημαντικό είναι πώς έχουν μάθει μεγαλώνοντας να αντιμετωπίζουν άλλους λαούς. Για μένα η μεγαλύτερη μερίδα Αλβανών έχει ισοπεδώσει όλες τις αξίες και έχει μεγαλώσει με την νοοτροπία ότι για να εξασφαλίσει οτιδήποτε θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο. Αυτό δεν το αποκτάνε εκ γενετής αλλά τους το μεταδίδει η κουλτούρα τους. Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα. Συμπέρασμα, εσύ μπορεί να δείχνεις όσο σεβασμό θές, απο τη στιγμή που ο σεβασμός προς οτιδήποτε και η ισοπέδωση όλων την αξιών είναι μέσα στην Νοοτροπία του Αλβανού θα βλέπουμε, Αλβανούς Χάκερς και Αλβανούς Λεωφορειοπειρατές συνέχεια.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 20, 2004 #105 Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 14:10] Εγώ πάλι λέω να πάμε και να αγοράσουμε καμμιά 30αριά από μας από ένα καλασνικοφ από τους Αλβανούς και να γυρνάμε μέσα στη νύκτα και όποιον Αλβανό βλέπουμε να κυκλοφωρεί στο δρόμο μετά τις 10:00 μ.μ. το βράδυ να τον "καθαρίζουμε"...........Μετά από κάμποσο καιρό και με "διαφήμιση" που θα πέφτει και στην τηλεόραση επί καθημερινής βάσης , π.χ. "έφυγαν" σήμερα το βράδυ άλλοι 7 Αλβανοί από τη συμμορία των "Βαστάτε Τούρκοι τ'άλογα" , ποιός ξέρει αύριο πάλι πόσοι θα φύγουν! ....... θα΄αναγκαστούν να φύγουν........Πως σας φαίνεται σαν ιδέα?........Ακούω προτάσεις......... Είναι εμφανές ότι είσαι βάρβαρος και ακαλλιέργητος άνθρωπος!! Προσπαθείς δε, να παρασύρεις και άλλους ανυποψίαστους και φιλειρηνικούς πολίτες,( πχ Zarras ) στον κατήφορο της βίας και του ολέθρου. Η ανθρωπιστική και φιλειρηνική λύση που προτείνω είναι στείρωση, και στις βαριές περιπτώσεις λοβοτομή.
jdrogas Δεκέμβριος 20, 2004 Author #106 Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 13:51] Oλοι οι ανθρωποι ειναι ΙΔΙΟΙ, δεν εχει σημασια απο που προερχονται και τη γλωσσα μιλανε. Αν εισαι ευγενικος μαζι τους θα ειναι και αυτοι μαζι σου, αν τους σεβεσαι θα σε σεβονται αν τους βρισεις θα σε βρισουν, αν τους πειραξεις θα σε πειραξουν. Τιθεται βεβαια και αλλο ενα θεμα, ΤΙ θελεις ΕΣΥ να εισαι! Καλος ή κακος? Ο δρομος της καλοσυνης ειναι βεβαια ανηφορικος και εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το περιβαλλον που εχεις μεγαλωσει και την παιδεια που εχεις αποκτησει. Οταν λεω παιδεια δεν εννοω μονο βιβλια και γνωση αλλα παιδεια χαρακτηρα, η γιαγια μου μπορει να εχει τελειωσει το δημοτικο και να ειναι ο πιο ευγενης ανθρωπος. Προσωπικα τετοια posts ρατσιστικου χαρακτηρα με ξενερωνουν και με απομακρυνουν απο το φορουμ. Επισης θα πρεπει να σεβαστειτε και τους μικροτερους φιλους του φορουμ που προσωπικα δεν μου αρεσει να βλεπουν τετοια posts. Oπως βλεπεις σεβασμος δεν υπαρχει καθολου απλα επειδη ολοι μπορουμε να γραφουμε ο καθενας λεει οτι θελει χωρις να ξερει το ποιον του αλλου.Εγω ειμαι εντελως αντιθετος με τις προσβολες του κυριου bleo8onhs.Οπως βλεπεις μου αρεσει να ειμαι διακριτικος να κρατω τα προσχηματα και την ευγενεια ακομη και στο γραπτο μου λογο ανεξαρτητα απο το τι ηλικια εχει ο καθενας γιατι απλα σεβομαι τον αλλον σαν προσωπικοτητα.Καποιοι αλλοι ομως και δεν εννοω εσενα δεν μπορουν φαινεται να μπορουν να λειτουργησουν ετσι κι αυτο ακριβως σημαινει παιδεια και κοινωνικη μορφωση και οχι οι σπουδες.Εγω νομιζω τουλαχιστον οτι τα ποστ μου δεν εχουν ρατσιστικο χαρακτηρα απλα καταγραφοντας καποια γεγονοτα τα οποια ζω και βλεπω και στον τοπο που μενω αλλα και σε αλλες περιοχες λογω της δουλειας μου απλα τα αναφερω.Φυσικα και δεν ειμαι ρατσιστης και για να ειμαι ειλικρινης εμενα προσωπικα δεν με εχουν ενοχλησει ποτε οι Αλβανοι.Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι με πειραξε η φραση ALBANIA F@CK GREECE.Eπισης εκεινο που με εχει ενοχλησει ιδιαιτερα ειναι το μισος που καταλαβα οτι νιωθουν για μας στον αγωνα με την εθνικη μας.Δεν ανεφερα πουθενα ουτε να τους σκοτωσουμε ουτε να τους σφαξουμε γιατι απλα δεν συμφωνω με αυτες τις αποψεις.Ετσι λοιπον για να τελειωνω θεωρω αδικο να με προσβαλλουν και να μου κανουν επιθεσεις κατα αυτον τον τροπο.
esdee Δεκέμβριος 20, 2004 #107 Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Είναι εμφανές ότι είσαι βάρβαρος και ακαλλιέργητος άνθρωπος!! Προσπαθείς δε, να παρασύρεις και άλλους ανυποψίαστους και φιλειρηνικούς πολίτες,( πχ Zarras ) στον κατήφορο της βίας και του ολέθρου. Η ανθρωπιστική και φιλειρηνική λύση που προτείνω είναι στείρωση, και στις βαριές περιπτώσεις λοβοτομή. τοτε ΟΚ , ειχα σκοπο να προτεινο τον hipro5 για το nobel ειρηνης αλλα τωρα θα προτεινω εσενα !!!
DMylonas Δεκέμβριος 20, 2004 #108 Δεκέμβριος 20, 2004 Εγώ θέλω να προσθέσω μερικά τελευταία λόγια....Ξέρετε ότι ο γιός Τσενάι (το μ@λ@κισμενο Αλβανάκι που ήθελε να σηκώσει την Ελληνική σημαία στην Μηχανιώνα/Θεσσαλονίκης) είναι αυτή την στιγμή στην Αμερική με υποτροφία από την Ελληνική κυβέρνιση και τρώει και κοιμάτε από τα λεφτά του πατέρα μου, της μάνας μου, τα δικά σας, τον γονιών σας?! Αυτό εσείς το επιτρέπετε?! Δείξτε μου ένα Ελληνάκι που είναι στην Αγγλία, Αμερική και σπουδάζει με υποτροφία?! Δείξτε μου μια ελληνική οικογένια που παίρνει δάνειο 100.000Ευρώ και η Ελληνική κυβέρνηση της χαρίζει τα 50.000Ευρω!? Δείξτε μου μια Ελληνική οικογένια που παίρνει επίδομα σύμφωνα με τα παιδιά που έχει?!Μπορείτε σήμερα να κυκλοφορίσετε στην Ομόνοια μετά τις 1 το βράδυ?! Μπορείτε σήμερα να αφήσετε το σπίτι σας χωρίς πατζούρια?!Όσο για τα άτομα που έχουνε αντίθετη άποψη από εμένα και το "παίζουνε" οι καλοί σαμαρίτες ένα έχω να πω.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ και όταν πάθετε τότε τα ξανακουβεντιάζουμε!!!
SLN Δεκέμβριος 20, 2004 #109 Δεκέμβριος 20, 2004 1)Ευτυχως που δεν σκεφτονται ολοι σαν και σενα...2)Δυστυχως υπαρχουν κι αλλοι που σκεφτονται σαν και σενα...3)Ευτυχως, οχι δεν εχω παθει... ελπιζω αν/οταν παθω να μην καταληξω σαν και σενα...
ea6gka Δεκέμβριος 20, 2004 #110 Δεκέμβριος 20, 2004 Δεν μου προκαλει εντυπωση οτι επαθες γιατι εισαι απο τα λεγομενα σου στο φορουμ ανθρωπος που προκαλει τη τυχη του, ολα αυτα φιλικα μπορει απο κοντα ή αν σε ηξερα καλυτερα να εισαι μια χαρα.
ea6gka Δεκέμβριος 20, 2004 #111 Δεκέμβριος 20, 2004 επισης να προσθεσω οτι υπαρχουν παμπολοι ελληνες που τους αποροφανε αμερικανοι και λοιποι ανεπτυγμενοι λαοι δινοντας τους λεφτα και σπουδαζοντας τους κανουνε αμερικανους και οτι αλλο θελετε, φυσικα εδω στη τριτοκοσμικη και το εννοω αυτη χωρα τους αξιους (οτι και να ειναι αυτος) του διωχνουμε και τους κανουμε εχθρους, στη θεση τους βαζουμε τα παιδια μας τα οποια φυσικα διαινωζουνε τη ωχαδερφιστικη φιλοσοφια της νεολληνικης κοινωνιας
tomhel Δεκέμβριος 20, 2004 #112 Δεκέμβριος 20, 2004 Ρε εσεις κουλαρετε...καλες ειναι φυσικα οι ιδεες και οι εννοιες περι ανθρωπισμου , φιλειρινικου πνευματος κ.τ.λ αλλα γιατι δεν μπαινετε στην ουσια του θεματος....Εγω προσωπικα δεν εχω τιποτα με τους συμπαθειες κατ'αλλα αλβανους , και βλεπω με πολυ αγνα αισθηματα τον αγωνα και την βιοπαλη τους για ενα καλυτερο μελλον ....ΑΛΛΑ....Α) Δεν γουσταρω το οτι δεν πληρωνουν φορους ( τους οποιους τους χρεωνομαι εγω...)Β) Δεν γουσταρω το οτι δεν καταναλωνουν τιποτα περα απο τα βασικα , και τα χρηματα τους πανε ολα στην αλβανια...Γ) Δεν γουσταρω το οτι πλεον το μεροκαματο που ζητανε ( απο 30 εως 50 ) , ξεπερναει και το νομιμο ημερομισθιο ενος ανιδ.εργατη.....και σου λενε - " ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ " ...Δ)Δεν γουσταρω το οτι ο ιδιος τους ο Προεδρος ειχε πει οτι χαρη στους Αλβανους καναμε επιτυχημενους ολυμπιακους αγωνες....Ε)Δεν γουσταρω κατι που ειχα ακουσει απο εναν Αλβανο " ετι η στουα..." ( 'η καπως ετσι) - δηλ. ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ....κ.τ.λ ,, κ.τ.λΘα μπορουσα να πω και αλλα πολλα περισσοτερα ' Δεν γουσταρω ' , αλλα επιδει δεν θελω να γενικευω καταστασεις , εχω καταληξει σε ορισμενα συμπερασματα....Οι αλβανοι ΔΕΝ ειναι φιλοι μας αλλα ΟΥΤΕ και εχθροι μας .Οι αλβανοι ΕΙΝΑΙ εργατες μας αλλα ΔΕΝ ειναι δουλοι μας .Οι αλβανοι ΕΙΝΑΙ γειτονες μας αλλα ΔΕΝ ειναι συν-κατοικοι μας .και με λιγα λογια...Οι αλβανοι ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ....
Chosen Δεκέμβριος 21, 2004 #113 Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonasΘα πρέπει το κράτος μας να ψηφίσει ειδικούς νόμους για τους μετανάστες, ναι να έρθουνε να δουλέψουνε, αλλά να ΜΗΝ μπορούνε να αγοράσουνε γη, να ΜΗΝ μπορούνε να ψηφίζουνε, να ΜΗΝ μπορούνε να μπένουνε στο δημόσιο, να ΜΗΝ μπορούνε τα παιδιά τους να παίρνουνε Ελληνική ηθαγένια.... Γενικά να εφαρμοστή η νομοθεσία που ισχύει σε Γερμανία και Αμερική.... Ρε συ, εσυ εισαι πολυ διαβαγμενος, πως το 'ξερες οτι εχουν τετοιο νομο στην Αμερικη; Γιατι οντως, εκει οι Μεξικανοι, οι Ιρλανδοι, οι Ελληνες, ως γνωστον δεν μπορουν να αγορασουν γη. Απλα οσοι εχουν (που ειναι και πολλοι) την κερδισαν στη Λοταρια. Βρε πως και δεν εγινες Υπ.Εξ. με τετοια μορφωξη, να μας εχουν και σε μεγαλυτερη υπολειψη οι Ευρωπαιοι;...Αρχική απάντηση από georgesodΚαι ας μην μπούμε στο θέμα ναρκωτικά και συζητήσουμε για τους τόνους "μαύρου" που φέρνουν από την πατρίδα τους. Ναι ρε, θυμαστε τι ωραια που ηταν πριν ερθουν οι Αλβανοι, που δεν ειχαμε ναρκωτικα στην Ελλαδα...Αρχική απάντηση από georgesodΔεν είναι τυχαίο που και οι τρεις λεωφορειοπειρατίες που έγιναν τα τελευταία χρόνια έγιναν από αλβανούς.So what ρε αδερφε; Δεν ειναι τυχαιο που οι τελευταιες 2.000 δολοφονιες στην ασφαλτο απο μλκες οδηγους, εγιναν απο Ελληνες οδηγους. Τι σημαινει δλδ αυτο που λες, οτι οι λεοφορειοπειρατειες γινανε ξαφνικα και μαστιγα που τρωει την Ελλαδα;;Αρχική απάντηση από DMylonasΞέρετε ότι ο γιός Τσενάι ... Μαγκια του και καμποϋλικι του. Οπως επισης μαγκια τους, για ολους αυτους τους Ελληνες που πηγαν στο εξωτερικο και γινανε επιστημονες βεληνεκους.Δε σε καταλαβαινω ρε φιλε, τα εχεις με τον εγκληματια Αλβανο που εκλεψε κοτες και ληστεψε κοσμο στην Ομονοια, δεκτον εχεις τους λογους σου. Αλλα οταν σου δινεται η ευκαιρια να ξεχωρισεις τα χλωρα, γιατι να τα καψεις; Αυτο ειναι πατριωτισμος; Δηλαδη ο αλλος ηρθε στην Ελλαδα, αριστευσε στο σχολειο και χωρις να ειναι μητρικη του γλωσσα τα ελληνικα (που ειναι κι απο τις δυσκολοτερες γλωσσες για να μαθεις ως δευτερη) και εγινε κι αυτος "μ@λ@κισμενο"; Γιατι; Επειδη οι Ελληνες συμμαθητες του φραπεδιαζανε μερα παρα μερα και τελειωσανε με 16 το λυκειο; Ειχε τα @@ να μαθει και μια απο τις δυσκολοτερες γλωσσες, να αριστευσει και στο "ξενο" σχολειο που πηγαινε. Για μενα θα ηταν τιμη να θελει ενας μη-Ελληνας να σηκωσει την ελληνικη σημαια. Δηλαδη αμα στο Euro τον Ιουλιο εβλεπες Ολλανδους να κουνανε την ελληνικη σημαια στον τελικο, θα τους ελεγες "μ@λ@κισμενους";Δεν εισαι ρατσιστης για τους λογους που προανεφερες και προσπαθεις να περασεις ψευδο-πατριωτισμο, εισαι ρατσιστης για τους πολυ παλιους, απλους και πατροπαραδοτους λογους: εχεις παρωπιδες που οριζονται απο συνορα. Αν νομιζεις οτι και οι Ελληνες που αριστευουν σε πανεπιστημια στην Αμερικη δεν θα επρεπε να παιρνουν υποτροφιες και να καταληγουν αρχιμηχανικοι στη NASA και καθηγητες σε κολεγια, τοτε καλη τυχη στη ζωη σου και σου ευχομαι και μια καλη καριερα με Ελληνα αφεντικο για να κοιμασαι και ησυχος...
ea6gka Δεκέμβριος 21, 2004 #114 Δεκέμβριος 21, 2004 ειπαμε τσοζεν , ο ραγιας μεσα μας ειναι βαθια ριζωμενος , θα περασουν αλλα 100 χρονια για να καταλαβουμε μερικα πραματα, αν γινει καποτε αυτο παλι.
Zarras Δεκέμβριος 21, 2004 #116 Δεκέμβριος 21, 2004 πακε με αφηνεις αφωνο... απλως δεν καταλαβαινω αν κανεις πλακα 'η αν σοβαρολογεις....
packo Δεκέμβριος 21, 2004 #118 Δεκέμβριος 21, 2004 Είδες; Τελικά το μόνο που θυμόμαστε είναι να κρατάμε πολιτικές ταμπέλες...στις μέρες μας δεν υπάρχει όμως πολιτική σκέψη, υπάρχει μόνο οικονομική λογική...Οπως κάποιος λέει εγώ είμαι αντι-ρατσιστής και κάποιος άλλος εγώ είμαι ρατσιστής, εγώ έχω να πω καλύτερα όλοι μας να γίνουμε πραγματιστές.Μιλάμε για ρατσισμό εν έτει 2004 (και πλέον 2005);Μιλάμε για Φασισμό;Και νομίζουμε ότι αυτό είναι όλο;Γιατί ήρθαν όλοι αυτοί (Αλβανοι, Πακιστανοί και λοιποί) στην Ελλάδα;Γιατί θέλουν να μας πάρουν τις δουλειές και τις γυναίκες;Ποιοι τους έφεραν;Μήπως οι σημερινοί συντιριτικοί που τους κράζουν;Γιατί τους έφεραν;Μήπως ως βαλβίδα εκτόνωσης μια αρρωστημένης οικονομίας;Και σήμερα;Τι γίνεται σήμερα;Τι λέμε όλοι εμείς σήμερα για όλα αυτά;Οτι φταίνε οι Αλβανοί που τις πίνουμε όλοι μας στο σπίτι μας;Οτι φταίνε οι Αλβανοί επειδή είμαστε ως λαός απολίτιστοι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φθωνούμε όλα αυτά που δεν έχουμε;Δεν κάνω πλάκα Zarra, πιστεύω πως όλα αυτά σήμερα είναι τρίχες κατσαρές....Και είπα να σας βάλω ένα Link εδώ για να ρίξετε μια ματιά στο τι λένε οι υποτιθέμενοι συντιριτικοί...Πάρτε και αυτό τώρα.... http://www.geocities.com/anar_gr/ Και συνεχίστε να πιστεύετε πως στις μέρες μας υπάρχει οποιαδήποτε πολιτικοποίηση...Το μόνο δίκαιο που υπάρχει είναι το δίκαιο του ισχυροτέρου...Με τις υγείες μας
DJD Δεκέμβριος 21, 2004 #119 Δεκέμβριος 21, 2004 Οι αντιλήψεις και οι απόψεις κρίνονται σαν ρατσιστικές και φασιστικές. Όχι η(οι) αόρατη(οι) πολιτική(οί) της χώρας.
Giorgos Δεκέμβριος 21, 2004 #120 Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από packoΚαι συνεχίστε να πιστεύετε πως στις μέρες μας υπάρχει οποιαδήποτε πολιτικοποίηση...Το μόνο δίκαιο που υπάρχει είναι το δίκαιο του ισχυροτέρου... Το δίκαιο του ισχυροτέρου υπήρχε ανέκαθεν.Το μόνο που έχει αλλάξει είναι τα πρόσωπα και η έκταση της δημοσιότητας που προσλαμβάνουν οι ενέργειες τους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.