Jump to content

MAΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!

jdrogas

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από stamatas

στο στρατο με μαθανε να μισω τους τουρκους σα λαο. ετσι με εκπαιδευσανε και ετσι νιωθω ακομα και τωρα. ομως αυτα ειναι πολιτικα παιχνιδια, με κανενα ανθρωπο τουρκο δεν εχω προβλημα αλλα μολις ακουω τουρκος κατι μου ερχεται στο μυαλο μια εσθηση αντιπαλοτητας η κατι τετοιο.

στο στρατο φωναζαμε "τουρκος καλος μονο νεκρος" αλλα πραγματικα δεν ηταν δικια μου επιλογη να τα λεω αυτα. πληση εγκεφαλου γινεται και στο τελος τα πιστευεις αλλα μεσα μου ξερω οτι δε γενηθηκε κανενας με εχθρες. ολα τα κανουν οι απο πανω απο μενα και πανω απο σενα.

οι αλβανοι που λετε εσεις πιστευετε οτι αν ηταν καλα στην αλβανια θα ξενιτευονταν να ερθουν στην ελλαδα. ολοι οι αλλοι οι προσφυγες δεν εχουν τι να κανουν και στηβαζονται στις βαρκες θαλασοπνυγονται κυνδυνευει η ζωη τους ετσι για κανουν διακοπες?

ολοι ειναι ανθρωποι σα και μενα και σα και σενα και βρεθηκαν σε ωρα αναγκης γιατι τους απογοητευσαν οι κυβερνησεις τους και οι ηγετες τους. και εσυ αν ησουνα στη θεση τους οπως και ησουνα σε παλιοτερες εποχες το ιδιο θα εκανες.

ΕΤΥΧΕ και ζεις αυτη τη χρονικη περιοδο και γεννηθηκες ελληνας. σε μερικα χρονια θα πεθανεις. οσο ζεις φροντισε η ελλαδα να συνεχισει να υπαρχει και να ειναι πιο δυνατη απο οτι ειναι σημερα ετσι ωστε και τα παιδια σου να ειναι ελληνες οπως και εσυ.

αν δεν ιταν ο κολοκοτρονις σιμερα θα ειμασταν τουρκοι και η ακροπολη κοτετσι.

αν δε λεγαμε οχι στους ιταλους σημερα 8α βλεπαμε campionato καθε κυριακη και οχι ελληνικο πρωταθλημα(αυτο καλο μου ακουγεται)

Στον στρατό καλά σου κάνανε γιατί πρέπει να μπείς σε αυτή τη λογική, αν είσαι στο πόλεμο και αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι δεν έχω κάτι εναντίον τους....χάθηκες....

Οι Αλβανοί σαφώς και ήρθαν στην Ελλάδα για να βρούν υποτίθεται ένα καλύτερο αύριο. Πολλοί τα κατάφεραν με έντιμο τρόπο, πολλοί με πλάγιο τρόπο, και πολλοί με ανέντιμο. Πάντα βέβαια υπο την προστασία του Ελληνικού Κράτους.

Εγώ απο την άλλη έτυχε να είμαι απο οικογένεια μεταναστών στη Ν. Αφρική. Δεν άκουσα ποτέ να μήν εκτιμάει κανείς τη χώρα που του δίνει ψωμί και στέγη. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν μετανάστη απο Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία να βρίζουν τη χώρα που ζούνε. Ίσα ίσα τη θεωρούν 2η πατρίδα τους και το έχουν ομολογήσει και πολλοί.

Οι Αλβανοί πώς το εκτίμησαν;

Εισβάλανε παράνομα στη χώρα μας πρώτα απ΄όλα, μειώσανε την αξία της εργατοώρας και όποιος ξέρει απο οικονομικά γνωρίζει ότι όταν ανεβαίνει η εργατική δύναμη μειώνονται οι μισθοί. Επέβαλαν καθεστώς τρομοκρατίας στις μικρές κοινωνίες δημιουργώντας τοπικές "μαφίες". Στο τέλος έδειξαν και δημόσια την εκτίμησή τους καίγοντας ελληνικές σημαίες σε αγώνες ποδοσφαίρου, βγάζοντας με τον χειρότερο τρόπο τα οποιαδήποτε απωθημένα τους στον τελευταίο αγώνα με την εθνική. Λεωφορειοπειρατίες, Hacking, σωρεία ληστειών και ξυλοδαρμών και το κακό είναι ότι ο ένας υποστηρίζει τον άλλον ότι και να έχει κάνει.

Έτσι και σε πειράξει Αλβανός και του αντιμηλίσεις, ειδικά σε επαρχιακή πόλη, σου έχουν μαζευτεί σε 10 λεπτά άλλοι 100.

Καιρός είναι να ξυπνάμε λίγο. ’λλο ανθρωπιά και άλλο αφέλεια.

[Β]off topic του of topic ON[/Β]

Εδώ μας πήραν φαλάγγι οι A64-άρηδες κι εσείς ασχολείστε ακόμα με τους Αλβανούς........ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ............Μας φάγανε........ [Β]off topic του of topic OFF[/Β] :D

EDIT : Λέγεται σε κύκλους ότι οι Αλβανοί που χάκεψαν τη σελίδα το έκαναν με A64..........Ε τότε πως να μην είμαι Αντι-Αλβανός.......?...... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

EDIT : Λέγεται σε κύκλους ότι οι Αλβανοί που χάκεψαν τη σελίδα το έκαναν με A64..........Ε τότε πως να μην είμαι Αντι-Αλβανός.......?...... :D

Γιατί νομίζεις ότι έχω λυσσάξει;

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Chris2004 [22-12-2004 03:44]

Στον στρατό καλά σου κάνανε γιατί πρέπει να μπείς σε αυτή τη λογική, αν είσαι στο πόλεμο και αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι δεν έχω κάτι εναντίον τους....χάθηκες....

Οι Αλβανοί σαφώς και ήρθαν στην Ελλάδα για να βρούν υποτίθεται ένα καλύτερο αύριο. Πολλοί τα κατάφεραν με έντιμο τρόπο, πολλοί με πλάγιο τρόπο, και πολλοί με ανέντιμο. Πάντα βέβαια υπο την προστασία του Ελληνικού Κράτους.

Εγώ απο την άλλη έτυχε να είμαι απο οικογένεια μεταναστών στη Ν. Αφρική. Δεν άκουσα ποτέ να μήν εκτιμάει κανείς τη χώρα που του δίνει ψωμί και στέγη. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν μετανάστη απο Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία να βρίζουν τη χώρα που ζούνε. Ίσα ίσα τη θεωρούν 2η πατρίδα τους και το έχουν ομολογήσει και πολλοί.

Οι Αλβανοί πώς το εκτίμησαν;

Εισβάλανε παράνομα στη χώρα μας πρώτα απ΄όλα, μειώσανε την αξία της εργατοώρας και όποιος ξέρει απο οικονομικά γνωρίζει ότι όταν ανεβαίνει η εργατική δύναμη μειώνονται οι μισθοί. Επέβαλαν καθεστώς τρομοκρατίας στις μικρές κοινωνίες δημιουργώντας τοπικές "μαφίες". Στο τέλος έδειξαν και δημόσια την εκτίμησή τους καίγοντας ελληνικές σημαίες σε αγώνες ποδοσφαίρου, βγάζοντας με τον χειρότερο τρόπο τα οποιαδήποτε απωθημένα τους στον τελευταίο αγώνα με την εθνική. Λεωφορειοπειρατίες, Hacking, σωρεία ληστειών και ξυλοδαρμών και το κακό είναι ότι ο ένας υποστηρίζει τον άλλον ότι και να έχει κάνει.

Έτσι και σε πειράξει Αλβανός και του αντιμηλίσεις, ειδικά σε επαρχιακή πόλη, σου έχουν μαζευτεί σε 10 λεπτά άλλοι 100.

Καιρός είναι να ξυπνάμε λίγο. ’λλο ανθρωπιά και άλλο αφέλεια.

Η γενική απέχθια προς τους αλβανούς δε νομίζω να αφορούν το ότι ήρθαν και μας πήραν τις δουλειές - πολλές από τις οποίες οι ερήτιμοι Ελληνες αρνούνται να κάνουν προτιμόντας να ειπράτουν το επίδομα του ΟΑΕΔ από το να εργαστούν σε μια εργασία με σωματίκό κόπο. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία της συντριπτικης πλοιοψηφίας αυτών που μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες... που λένε "αν γίνει πόλεμος εγώ πρώτος θα έρθω να σε σκοτώσω" στο αφεντικό που τους δίνει εργασία 8 χρόνια και τους φ'ερεται με εντιμότητα και αγάπη. Και δεν νομίζω να είναι εξαιρέσις αυτές, όπως πολύ σωστά αναφέρει ο chris2004. Η αντι-Αλβανική, αν το πούμε έτσι άποψη, δε νομίζω να στηρίζεται σε 2-3 μεμονομένα γεγονότα αλλά στη γενική αντίληψη των ίδιων των Αλβανών που εχθρεύοναται την χώρα, στην οποία στράφηκαν για ένα καλύτερο δήθεν - αύριο. Και αυτή την έχθρα είναι κάτι που εκφράζουν οι ίδιοι.

Λοιπόν, ας μην αγνοούμε τα πραγματικά γεγονότα για να γενικεύουμε λέγοντας "ρατσιστής - μη ρατσιστής". Ας δουμε τα γεγονότα.

@μπλεο8ονης

Μπορεί στην επαρχία σου να αφήνεις τα κλειδιά στο αυτοκήνητο. και ένας γνωστός είχε αλβανό για 17 χρόνια στο σπίτι του, σα γιο του και ΤΟΤΕ του το άδειασε, όχι πριν... Αλλο η πρωσωπική εμπειρία και άλλο το γενικό πλαίσιο.

Αλλωστε, δεν το λέμε εμείς οτι μας μισούν... αυτοί από μόνοι τους το λένε!!! και αυτό είναι το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που με κάνει να εξανίσταμαι.

Αν ένας ρουμάνος, πακιστανός κλπ. έκανε λεvοφoριοπειρατία θα έλεγα οτι ένας έκανε κάτι τέτοιο. Για τους Αλβανους όμως η άποψή μου δεν στιρίζεται σε μεμονομένα γεγονότα αλλα στην γενική ΤΟΥΣ στάση απέναντι στη χώρα μας και τους Ελληνες

Είναι ρατσισμός αυτό;

Αναφέρω ενδεικτικά οτι στο Αγιο Ορος, που είναι μικρή κοινωνία και τα πραγματα είναι πιο ευκολα μετρήσιμα, υπάρχουν πολλών χωρών εργάτες - Ρουμάνοι, πακιστανοί, ρώσοι, αλβανοί κλπ. - Μόνο με τους αλβανούς - γενικά - εχουν προβλήματα (κλοπές, φόνοι, απάτες). Με τους άλλους, μόνο μεμονομένα περιστατικά και ελάχιστα. Και αυτό ρατσισμός;;; ε, πιά.... ας προσγειωθούμε... (με όλο το σεβασμό πρός τους φίλους που έχουν αντίθετη άποψη).

Μια αληθινή ιστορία για όσους λένε πως είμαστε ρατσιστές: ένας Αλβανός δούλευε σε γνωστό μου για αρκετό καιρό, ο γνωστός μου τον εμπιστευόταν έγιναν φίλοι και μάλιστα ήθελε να του χτίσει και σπίτι. Τι έγινε τελικά? Μια μέρα λοιπόν ο αλβανός τον έκλεψε και έφυγε...

ΣΑΦΩΣ πρέπει να παρθούν μέτρα απο την πολιτεία ωστε αυτή η κατάσταση να σταματήσει. Η ακόμα καλύτερα να παρθούν μέτρα απο την E.E που να ισχύουν σε ΟΛΕΣ τις χώρες της.

Και για κάποιους που ίσως με κατηγορήσουν, τους λέω πως δεν είμαι χουντικός (μάλιστα τους αντιπαθώ) ούτε είμαι ρατσιστής. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα όταν ο άλλος έρθει στην χώρα μου και με ΣΕΒΕΤΑΙ όπως τον σέβομαι και εγώ, και όταν μου φέρεται φιλικά όπως και εγώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.