.38-.45 Δεκέμβριος 21, 2004 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 2 link που συναγωνιζονται σε ακυροτητα το ενα το αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Δεκέμβριος 21, 2004 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Να δεις καποτε οτι οι Αλβανοι θα μπορουνε να μπουνε και σαν βουλευτες!!!Μην το γελατε.Να με θυμηθειτε οτι καποτε παιδια σαν τον Τσεναι να μπουνε στην βουλη.Αφου δεν καθομαστε να διαβασουνε οι δικοι μας ας το βουλωσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 21, 2004 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 πολυ βαρια συζητηση για μενα για να την παρακολουθησω... παω να καψω κανενα pc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 21, 2004 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:04] παω να καψω κανενα pc.... Εχεις χασει το νοημα...Το θεμα ειναι να το... αποτρεψεις απο το να καει!!!!!!αλλα βεβαια καταλαβαινω οτι με αυτα τα κασκεηντια που παλευεις κανεις μια τρυπα στο νερο!!Ελα να σου δωσω λιγο LN να γινεις ανθρωπος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 21, 2004 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SLNΕλα να σου δωσω λιγο LN να γινεις ανθρωπος!!! Και θα μείνεις σκέτο S; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 21, 2004 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Δινω την απαξιωτικη απαντηση που μου εδωσε ενας μεγαλος webmaster (σλουρπ σλουρπ) χτες σε ενα φορουμ για υπολογιστες: " πιφ " Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 21, 2004 #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 (Έτσι για να ευθυμήσουμε και λίγο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 21, 2004 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:18] Δινω την απαξιωτικη απαντηση που μου εδωσε ενας μεγαλος webmaster (σλουρπ σλουρπ) χτες σε ενα φορουμ για υπολογιστες: " πιφ " το ορθο ειναι "πιφφ.." με 2 φ και 2 τελειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 21, 2004 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:28] το ορθο ειναι "πιφφ.." με 2 φ και 2 τελειες. Βρειτε τα μεταξυ σας οι admin και μη με πρηζετε... Απλος χρηστης ειμαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 21, 2004 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:31] Βρειτε τα μεταξυ σας οι admin και μη με πρηζετε... Απλος χρηστης ειμαι!! ο ακυρος αντιγραφει, και δεν αποδιδει τα ευσημα στο μεγιστο δημιουργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 21, 2004 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 τρελό κέφι στο forum τελευταία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 21, 2004 #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 To Xrisτουγεννιατικο κλιμα ειναι..,τους επηρεαζει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 21, 2004 #133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:14] Ελα να σου δωσω λιγο LN να γινεις ανθρωπος!!! NO SHIT............ΑΛΛΗ μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιδέα από τον SLN.............Nα τους ραντίσουμε από ψηλά με LN2 και να απολιθωθούν........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 21, 2004 #134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Ολο ιδεες ειμαι τελευταια!! πιφφ.. (copyright by .38-.45) μπραβο μου!! Μα που τα σκεφτομαι ο ... θυληπρεπης!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 21, 2004 #135 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Προτεινω αλλαγη του τιτλου του θεματος συμφωνα με καποιες μικροδιορθωσουλες... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 21, 2004 #136 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Προτεινω αλλαγη του τιτλου του θεματος συμφωνα με καποιες μικροδιορθωσουλες... :whistling :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 21, 2004 #137 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Οι αντιλήψεις και οι απόψεις κρίνονται σαν ρατσιστικές και φασιστικές. Όχι η(οι) αόρατη(οι) πολιτική(οί) της χώρας. To να ταμπελοποιείς και να κατηγοριοποείς απόψεις τί είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 21, 2004 #138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Δικαίωμα μου, όπως είναι και δικαίωμα σου να με κρίνεις. Από κει και πέρα, το να ισχυρίζεσαι ότι "ταμπελοποιώ" απόψεις οι οποίες με το που γράφονται δηλώνουν την "ταμπέλα" που "εγώ βάζω", είναι τουλάχιστον τραγελαφικό. Και για να το επαναδιατυπώσω καλύτερα, όταν ακούγονται απόψεις όπως αυτές που ακούστηκαν παραπάνω, δε νομίζω ότι χρειάζεται να τις κατηγοριοποιήσω αφού κάνουν από μόνες τους ΚΡΑ! Και τις σέβομαι φυσικά, δεν τις ασπάζομαι βεβαίως.Μήπως όπως σε ενοχλεί εσένα αυτή η ταμπέλα; Διότι δεν γίνεσαι να είσαι λίγο ρατσιστής, ή ρατσιστής μόνο με τους Αλβανούς. Ή είσαι ή δεν είσαι. Κι αν ισχυρίζεσαι ότι είσαι μόνο με τους Αλβανούς, ε όταν γίνει καμιά κατάληψη σε λεωφορείο από Ρουμάνους, θα πέσει και σε αυτούς το μπαλάκι.. και πάει λέγοντας η ιστορία.Τελικά μήπως θα έπρεπε να σε προβληματίσει όχι η "ταμπελοποίηση", αλλά οι υπόλοιπες διαφορετικές απόψεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 21, 2004 #139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Πάλι ταμπελοποιείς και πέφτεις ο ίδιος στη παγίδα του ρατσισμού κατηγοριοποιόντας ένα οποιοδήποτε άτομο για τις απόψεις του. Ο ορισμός του ρατσισμού είναι να διαμορφώνεις μια άποψη κάποια ομάδα ανθρώπων προερχόμενη απο την εθνική ταυτότητά τους(χρώμα, γλώσσα, θρησκεία). Το να κρίνεις μια ομάδα ανθρώπων απο τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους, συγγνώμη αλλά ΔΕΝ είναι ρατσιμός. Το να ρίχνεις μια ταμπέλα "Ρατσιστής" και να απορρίπτεις μια γνώμη όπου βλέπεις ότι γίνεται αναφορά ενάντια μιάς ομάδας ανθρώπων για να κάνεις αυτό που είναι κοινωνικά αποδεκτό. Τελικά μήπως έπρεπε να σε προβληματίσει αν η προπαγάνδα των ΜΜΕ και των λοιπών υποστηρικτών αυτών των απόψεων κρύβει τίποτα απο πίσω και να σκεφτείς λίγο τις αντίθετες απόψεις χωρίς να τις απορρίψεις με την αυτόματη ταμπέλοποίησή τους;Εγώ θα είναι μάλλον καλύτερο να έχεις κριτική σκέψη παρά να δέχεσαι πάντα αυτό που είναι "κοινωνικά αποδεκτό". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 21, 2004 #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Οκ Λειτουργούμε και σκεφτόμαστε σε διαφορετικά επίπεδα, οπότε άστο το ρημάδι να πάει... γιατί άκρη δε θα βγάλουμε. Καλές γιορτές να έχουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.