abarth Δεκέμβριος 19, 2004 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 καλα καρακοκα, ασχετα απο Αλβανους, Ρωσσους και Ελληνες.... η εγκληματικοτητα εχει ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ αυξηθει πολυ... τι μετρησεις διαβαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2004 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 οριστε ο πολιτισμος μας θαυμαστε τον, ετσι επειδη ειμαστε τελοιοι και φταινε οι αλβανοι για ολα σε αυτη τη χωρα, οριστε εικονες ντροπης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2004 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 19, 2004 #84 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Συγνωμη αλλα τι σχεση εχουν οι φωτος που εκατσες και εβγαλες με το θεμα ?Εκτος και αν θες να τονισεις οτι για αυτες τις καταντιες φταιει μια ''χουντα'' 20 χρονων .. α ,ξεχασα. αυτη ηταν σε ''δημοκρατικα '' πλαισια ..αρα δεν λογιεται για χουντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Δεκέμβριος 19, 2004 #85 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 17:05] καλα καρακοκα, ασχετα απο Αλβανους, Ρωσσους και Ελληνες.... η εγκληματικοτητα εχει ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ αυξηθει πολυ... τι μετρησεις διαβαζεις? Αυτο πως το ξερεις?Απο τη τηλεοραση ,η αλλες πηγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 19, 2004 #86 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Προσωπικα δεν γουσταρω τους Αλβανους, ουτε τους γυφτους. Δεν τους μισω, φυσικα ουτε πιστευω οτι αποτελουν μιασμα γι αυτη την "υπεροχη χωρα". Αυτο εξ'ορισμου με κανει ρατσιστη. Και εννοειται, ντρεπομαι γι αυτο. Απο την αλλη ποτε αυτη την αποψη δεν θα την διατυπωσω σαν να ειμαι περηφανος γι αυτο, και να την κανω "σημαια" μου και ακομα πιο σημαντικο δεν προκειται ποτε να την δειξω εμπρακτα. Απλα σε ολους αυτους που λενε για το να φυγουν οι μεν και να φυγουν οι δε και να καθαρισει ο τοπος απαντηστε μου το απλο. Πού θα σταματησει αυτη η εκδιωξη?? Η λεπτη γραμμη που διαχωριζει την εκδιωξη του... κλεφτοκοτα μεταναστη με την εκδιωξη του τιμιου εργαζομενου μεταναστη χανεται παρα πολυ ευκολα. Ολοι οσοι ασπαζεστε τοσο αλλογιστα την λογικη του μισους, καλο θα ειναι να σκεφτειτε μεχρι που θα φτασετε αν ειχατε την δυναμη να "καθαρισετε" τον τοπο καθως το μετρο χανεται παρα πολυ ευκολα και οδηγει σε καταστασεις, τουλαχιστον, ανεπιθυμητες... Ειμαι πεπεισμενος οτι αν διωξω 5 κλεφτοκοταδες μεταναστες και μαζι "παρει η μπαλα" και 2 σωστες οικογενειες ΔΕΝ εχω κανει, συνολικα, κατι θετικο σε αυτον τον τοπο. Ασχετο : Το κακο με αυτα τα thread ειναι οτι αμα λειπεις 2 μερες και τα "προφτασεις" στην 5 σελιδα, δεν σου κανει πολυ ορεξη να ποσταρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 19, 2004 #87 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Τα ειπε ολα ο απο πανω μου :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 20, 2004 #88 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Και γώ στην επαρχία ζω, και μένω δίπλα σε Αλβανούς, όπως έχω ξαναπεί, αλλά το αυτοκίνητό μου το αφήνω ξεκλείδωτο και με τα κλειδιά επάνω. Επειδή όμως καταντάει βαρετό το πράγμα, και όντως μετά από τόσες βλακείες που ακούς δεν έχεις και πολύ όρεξη να ποστάρεις, εγώ θα πώ ότι χαίρομαι πολύ που σκάτε τόσο με τους Αλβανούς, όσοι σκάτε, αφού και τίποτα δεν θα κάνετε και όλο και περισσότεροι θα έρχονται, και αν είναι και πιο άξιοι, θα σας παίρνουν και τις δουλειές από τα χέρια. Και σας πονάει πολύ ε που πρέπει να αναγκαστείτε να αφήσετε το καθισιό και να δουλέψετε αφού ξαφνικά ανέβηκε ο ανταγωνισμός ε? Και που είστε ακόμη! ’ντε να μπεί και η Τουρκία στην Ευρωπαική ένωση και ποιος σας κρατάει μετα!! Μπορεί να βγήκα off topic αλλά, πως να το κάνουμε, εγώ είμαι ρατσιστής, με τους ρατσιστές όμως... Αυτό όμως δεν είναι αντιρατσισμός? Who knows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 20, 2004 Author #89 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 02:14] Και γώ στην επαρχία ζω, και μένω δίπλα σε Αλβανούς, όπως έχω ξαναπεί, αλλά το αυτοκίνητό μου το αφήνω ξεκλείδωτο και με τα κλειδιά επάνω. Επειδή όμως καταντάει βαρετό το πράγμα, και όντως μετά από τόσες βλακείες που ακούς δεν έχεις και πολύ όρεξη να ποστάρεις, εγώ θα πώ ότι χαίρομαι πολύ που σκάτε τόσο με τους Αλβανούς, όσοι σκάτε, αφού και τίποτα δεν θα κάνετε και όλο και περισσότεροι θα έρχονται, και αν είναι και πιο άξιοι, θα σας παίρνουν και τις δουλειές από τα χέρια. Και σας πονάει πολύ ε που πρέπει να αναγκαστείτε να αφήσετε το καθισιό και να δουλέψετε αφού ξαφνικά ανέβηκε ο ανταγωνισμός ε? Και που είστε ακόμη! ’ντε να μπεί και η Τουρκία στην Ευρωπαική ένωση και ποιος σας κρατάει μετα!! Μπορεί να βγήκα off topic αλλά, πως να το κάνουμε, εγώ είμαι ρατσιστής, με τους ρατσιστές όμως... Αυτό όμως δεν είναι αντιρατσισμός? Who knows? Καταρχην ελπιζω να μην απευθυνεσαι σε μενα.Εγω δεν ανεφερα τιποτε για δουλειες γιατι απλα συμφωνω μαζι σου απολυτα οποιος θελει να δουλεψει υπαρχει δουλεια παντου οπως υπαρχουν παντου και πολλοι τεμπεληδες.Αυτο δεν εχει να κανει με την αναφορα μας στους Αλβανους.Επιπλεον η Πατρα που απο οτι καταλαβα ζεις δεν ειναι και τοσο επαρχια.Επισης να σε ενημερωσω οτι ειμαι 32 στα 33, δουλευω απο τα 16 μου,εχω μια κορη 11 χρονων και δουλευω μερα νυχτα για να τη μεγαλωσω δυο δουλειες και απο τα τουλαχιστον μαζεμενα σαν ενηλικος 15 χρονια εργασιας που εχω, δυο φορες εχω καταφερει να παω διακοπες απο μια εβδομαδα ολα τα υπολοιπα χρονια ειχαμε τα κεφαλια μεσα.Συμπερασμα δεν ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ.Γι αυτο λοιπον βαρεθηκα να πληρωνω τις μ@μ@κιες των Αλβανων και να παιρνουν το μεροκαματο μαυρο χωρις φορο και χωρις ενσημα απο καποιους εστω και λιγους Ελληνες που θελουν να δουλεψουν και να ζησουν τις οικογενειες τους.Για να κλεισω λοιπον ειτε απευθυνθηκες σε μενα ειτε οχι με-αφορα το ολο σου ποστ γιατι ειμαι κι εγω Ελληνας και εργαζομενος και δεν εχεις το δικαιωμα επειδη εισαι μελος σε ενα φορουμνα αραδιαζεις οτι μ@μ@κια σου κατεβει χωρις να σεβεσαι τους συνομιλητες σου και να τους προσβαλλεις ολους επειδη απλα και μονο σου δοθηκε το βημα να γραφεις ελευθερα,γιατι να εισαι σιγουρος οτι αν η συζητηση ηταν σε προσωπικο επιπεδο face to face δεν θα τολμουσες να ξεστομισεις τετοιες κουβεντες σε κανεναν απο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 20, 2004 #90 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Ευτυχώς Μπλέοθόνη που ήρθες να διαφωτίσεις εμάς που λέμε βλακείες....μπορεί μερικοί να είπαμε ορισμένα σκληρά πράγματα αλλά ποτέ δεν προσβάλαμε συνομιλητή. Κάτι τέτοιες φράσεις όπως "όντως μετά απο τόσες βλακείες" ρίχνου το επίπεδο μιας συζήτησης και παράλληλα αντανακλούν το επίπεδο του ατόμου που τα ποστάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 20, 2004 #91 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas Καταρχην ελπιζω να μην απευθυνεσαι σε μενα.Εγω δεν ανεφερα τιποτε για δουλειες γιατι απλα συμφωνω μαζι σου απολυτα οποιος θελει να δουλεψει υπαρχει δουλεια παντου οπως υπαρχουν παντου και πολλοι τεμπεληδες.Αυτο δεν εχει να κανει με την αναφορα μας στους Αλβανους.Επιπλεον η Πατρα που απο οτι καταλαβα ζεις δεν ειναι και τοσο επαρχια.Επισης να σε ενημερωσω οτι ειμαι 32 στα 33, δουλευω απο τα 16 μου,εχω μια κορη 11 χρονων και δουλευω μερα νυχτα για να τη μεγαλωσω δυο δουλειες και απο τα τουλαχιστον μαζεμενα σαν ενηλικος 15 χρονια εργασιας που εχω, δυο φορες εχω καταφερει να παω διακοπες απο μια εβδομαδα ολα τα υπολοιπα χρονια ειχαμε τα κεφαλια μεσα.Συμπερασμα δεν ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ.Γι αυτο λοιπον βαρεθηκα να πληρωνω τις μ@μ@κιες των Αλβανων και να παιρνουν το μεροκαματο μαυρο χωρις φορο και χωρις ενσημα απο καποιους εστω και λιγους Ελληνες που θελουν να δουλεψουν και να ζησουν τις οικογενειες τους.Για να κλεισω λοιπον ειτε απευθυνθηκες σε μενα ειτε οχι με-αφορα το ολο σου ποστ γιατι ειμαι κι εγω Ελληνας και εργαζομενος και δεν εχεις το δικαιωμα επειδη εισαι μελος σε ενα φορουμνα αραδιαζεις οτι μ@μ@κια σου κατεβει χωρις να σεβεσαι τους συνομιλητες σου και να τους προσβαλλεις ολους επειδη απλα και μονο σου δοθηκε το βημα να γραφεις ελευθερα,γιατι να εισαι σιγουρος οτι αν η συζητηση ηταν σε προσωπικο επιπεδο face to face δεν θα τολμουσες να ξεστομισεις τετοιες κουβεντες σε κανεναν απο μας. Μόνο τρία πράγματα. Πρώτον μαγκιά σου που δουλεύεις έτσι για να ζήσεις την οικογένειά σου, δεύτερον δεν ξέρω αν απευθύνθηκα σε σένα γιατί εγώ posts διαβάζω, δεν κοιτάω ποιος τα γράφει, οπότε και αν και συ είχες τις βλακώδεις απόψεις που κατακρίνω, ναι απευθύνθηκα και σε σένα. Τρίτον και τελευταίον, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα είχα τις ίδιες απόψεις και face to face!Υστερόγραφον 1: Στην Πάτρα σπουδάζω και ζω προσωρινά (όσο προσωρινές μπορούν να είναι οι σπουδές). Αναφέρομαι στο Αιτωλικό Αιτ/νιας.Υστερόγραφον 2: Chris2004, δεν ήρθα να διαφωτίσω κανέναν, εγώ την άποψη μου λέω, τώρα αν επειδή έγραψα ότι μερικές απόψεις είναι βλακείες και έχεις αντίθετη άποψη, απλά διαφωνούμε. Τώρα, αν εσύ έχεις μια από αυτές τις απόψεις και νομίζεις ότι σε λέω βλάκα, κάνεις μεγάλο λάθος. Την άποψη μου για σας, αν ανήκεις στην παραπάνω ομάδα απόψεων ξαναλέω, θα την έκοβε η λογοκρισία. Όσο για το επίπεδο, δε βαριέσαι, εδώ υπάρχει κόσμος που τα βάζει με τους καημένους τους αλβανούς, το δικό μου σε πείραξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 20, 2004 Author #92 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Κι εγω ενα πραγμα θα σου πω Εισαι πολυ μικρος για να κρινεις εμενα και καποιους αλλους.Σε μια δεκαετια στο εγγυωμαι οτι θα εχεις ανθεωρησει πολλα πραγματα που θα απορεις με τον ιδιο σου τον εαυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 20, 2004 #93 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Oλοι οι ανθρωποι ειναι ΙΔΙΟΙ, δεν εχει σημασια απο που προερχονται και τη γλωσσα μιλανε. Αν εισαι ευγενικος μαζι τους θα ειναι και αυτοι μαζι σου, αν τους σεβεσαι θα σε σεβονται αν τους βρισεις θα σε βρισουν, αν τους πειραξεις θα σε πειραξουν. Τιθεται βεβαια και αλλο ενα θεμα, ΤΙ θελεις ΕΣΥ να εισαι! Καλος ή κακος? Ο δρομος της καλοσυνης ειναι βεβαια ανηφορικος και εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το περιβαλλον που εχεις μεγαλωσει και την παιδεια που εχεις αποκτησει. Οταν λεω παιδεια δεν εννοω μονο βιβλια και γνωση αλλα παιδεια χαρακτηρα, η γιαγια μου μπορει να εχει τελειωσει το δημοτικο και να ειναι ο πιο ευγενης ανθρωπος. Προσωπικα τετοια posts ρατσιστικου χαρακτηρα με ξενερωνουν και με απομακρυνουν απο το φορουμ. Επισης θα πρεπει να σεβαστειτε και τους μικροτερους φιλους του φορουμ που προσωπικα δεν μου αρεσει να βλεπουν τετοια posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 20, 2004 #94 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Όλοι οι ανθρώποι ΝΑΙ γεννιούνται ίδιοι, όμως τα κοινωνικοπολιτικά και οικονομικά δρώμενα τις περιοχής που μεγαλώνουν διαμορφώνουν κατα ένα μεγάλο μέρος τον χαρακτήρα, τη ψυχοσύνθεση και τη φιλοσοφία γύρο απο τη ζωή που έχουν. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν υπάρχουν οι ίδιες καταστάσεις σε όλα τα κράτη και ο κόσμος δεν έχει τις ίδιες φιλοσοφίες καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι. Αυτό που λές εσύ Soki για καλοσύνη, συμφωνώ μαζί σου και είναι μέρος τις κουλτούρας μας όπως και το φιλότιμο. Όταν έρχεσαι σε επαφή όμως με έναν λαό όπου κύριο μέρος της κουλτούρας του είναι η ματαιοδοξία, η εξαπάτηση, η κλεψιά και η κακία δεν μπορείς να τους μεταχειρίζεσαι το ίδιο. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 100 φορές πιο προσεκτικός στις συναναστροφές μαζί του.Οι Αλβανοί της νέας γενιάς πιστεύω θα είναι καλύτεροι αν δεν επηρεαστούν τόσο πολύ απο τις οικογένειές τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 20, 2004 #95 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Εγώ πάλι λέω να πάμε και να αγοράσουμε καμμιά 30αριά από μας από ένα καλασνικοφ από τους Αλβανούς και να γυρνάμε μέσα στη νύκτα και όποιον Αλβανό βλέπουμε να κυκλοφωρεί στο δρόμο μετά τις 10:00 μ.μ. το βράδυ να τον "καθαρίζουμε"...........Μετά από κάμποσο καιρό και με "διαφήμιση" που θα πέφτει και στην τηλεόραση επί καθημερινής βάσης , π.χ. "έφυγαν" σήμερα το βράδυ άλλοι 7 Αλβανοί από τη συμμορία των "Βαστάτε Τούρκοι τ'άλογα" , ποιός ξέρει αύριο πάλι πόσοι θα φύγουν! ....... θα΄αναγκαστούν να φύγουν........Πως σας φαίνεται σαν ιδέα?........Ακούω προτάσεις......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 20, 2004 #96 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 :clap: hiproουσιωδης χωρις περιτα λογια...χτυπας το προβλημα στην ριζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 20, 2004 #97 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Εγώ πάλι λέω να πάμε και να αγοράσουμε καμμιά 30αριά από μας από ένα καλασνικοφ από τους Αλβανούς και να γυρνάμε μέσα στη νύκτα και όποιον Αλβανό βλέπουμε να κυκλοφωρεί στο δρόμο μετά τις 10:00 μ.μ. το βράδυ να τον "καθαρίζουμε"...........Μετά από κάμποσο καιρό και με "διαφήμιση" που θα πέφτει και στην τηλεόραση επί καθημερινής βάσης , π.χ. "έφυγαν" σήμερα το βράδυ άλλοι 7 Αλβανοί από τη συμμορία των "Βαστάτε Τούρκοι τ'άλογα" , ποιός ξέρει αύριο πάλι πόσοι θα φύγουν! ....... θα΄αναγκαστούν να φύγουν........Πως σας φαίνεται σαν ιδέα?........Ακούω προτάσεις......... Παίζει ομαδηκή??? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 20, 2004 #98 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Καταπληκτικη....Παραλληλα θα μπορουσαμε να αγορασουμε απο τους Σοβιετικους μια πυρηνικη βομβα (ή γιατι οχι και 2 και 3) και να την ριξουμε στην Αλβανια, ωστα ταυτοχρονα να "αποτρεψουμε" τελειως την παραγωγη νεων επιδοξων συμμοριτων...ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 20, 2004 #99 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:12] :clap: hipro ουσιωδης χωρις περιτα λογια... χτυπας το προβλημα στην ριζα... Σ'ευχαριστώ......... Έτσι και μ'αυτόν τον τρόπο ΔΕΝ θα "φύγουν" και οι καλοί Αλβανοί..........παρά μόνο οι "κακοί"........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 20, 2004 #100 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:15] Καταπληκτικη.... Παραλληλα θα μπορουσαμε να αγορασουμε απο τους Σοβιετικους μια πυρηνικη βομβα (ή γιατι οχι και 2 και 3) και να την ριξουμε στην Αλβανια, ωστα ταυτοχρονα να "αποτρεψουμε" τελειως την παραγωγη νεων επιδοξων συμμοριτων... ΝΑ ΑΛΛΗ μία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιδέα από τον συμμορίτη μας............ερρρρρρ..........συνφορουμίτη μας ήθελα να πώ ,SLN.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.