Jump to content

MAΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!

jdrogas

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DMylonas

.................

Θα πρέπει το κράτος μας να ψηφίσει ειδικούς νόμους για τους μετανάστες, ναι να έρθουνε να δουλέψουνε, αλλά να ΜΗΝ μπορούνε να αγοράσουνε γη, να ΜΗΝ μπορούνε να ψηφίζουνε, να ΜΗΝ μπορούνε να μπένουνε στο δημόσιο, να ΜΗΝ μπορούνε τα παιδιά τους να παίρνουνε Ελληνική ηθαγένια.... Γενικά να εφαρμοστή η νομοθεσία που ισχύει σε Γερμανία και Αμερική....

Xαχαχαχα, αφου υπαρχουν ανθρωποι που ασχολουνται ακομα μαζι σου τοτε τι να πω, lol

Τι λέει ο άνθρωπος ρε! Διαβάζεις ένα θέμα, διαφωνείς, αλλά λές δεν θα ποστάρω, γιατί πάλι θα το σκίσουμε και δεν θα καταλήξουμε πουθενα. Μετά φτάνεις στο ποστ του Mylonas και αναρωτιέσαι τι του έκαναν αυτοί οι άνθρωποι, τι του έκανε η κοινωνία, και τι του έκανε το περιβάλλον του και έχει τέτοια άποψη! ΡΕ, δεν είναι σκλάβοι! ’μα θες σκλάβους να πας να μείνεις αλλού! Θέλετε να σας κάνουν τις αγγαρείες και να μην μιλάνε κιόλας! Σιγά μην κάτσουν να τους γ@μησεις κιόλας! Ξέρεις ρε πόσα λεφτά πληρώνουν το 6μηνο οι Αλβανοί για τα χαρτιά τους? Και πρέπει να κάθονται να υπομένουν συνεχείς ελέγχους, και κάτι βλάκες σαν και σένα. Καλά κάνουν και κάνουν και πειρατείες έτσι για να φοβάστε και λίγο.

Ρε να μην σ' αφήνουν σε ησυχία!

PART II: Και καλά να πάθουμε ρε που πήρανε και το όνομα Μακεδονία! Που πηγαίνετε στα γήπεδα και φωνάζετε τους Μακεδόνες, Βούλγαρους! Καλά να πάθουμε! Το ωραιότερο σύνθημα που έχω δει: Έλληνες είστε και φαίνεστε!

Ολοι εσεις που λετε και λετε και λετε ..τι θα κανατε αν απειλουνταν εδαφικα απο τους ''αξιοτιμους'' γειτονες μας τα χωρια των πατεραδων-μαναδων σας τα οποια νιωθετε και δικα σας ?

Εκει σας θελω ,ολα τα υπολοιπα ειναι μπλα μπλα μπλα .

ρε παιδια γιατι το πατε ολοι στα ακρα ο ενας λεει οτι ειναι ρατσιστης ο αλλος καλα κανουν και κανουν πειρατειες τι ειναι αυτα???λογικη δεν υπαρχει?τους αλβανους δεν τους δινει κανενας λεφτα απο την τσεπη του,οι ανθρωποι απλως δουλευουν και κανουν και πολυ καλο στην Ελληνικη οικονομια,εμεις τους φεραμε εδω για να μας ριξουν τον πληθωρισμο (και τα καταφεραν)αν εμεις δεν μπορεσαμε να φυλαξουμε τα συνορα μας ωστε να μην ερθουν και οι "κακοι" (που υπαρχουν παντου σε ολους τους λαους)δεν φταινε αυτοι αλλα ΕΜΕΙΣ....αλλα και απο την αλλη ρε bleo8onhs δεν πρεπει να φτανουμε στο αλλο ακρο τι ειναι αυτα που λες χαλαρωσε λιγο,παντα η "σωστη λυση ειναι η μεση λυση",καπου και αυτοι πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι γιατι ειναι φιλοξενουμενοι.Εσυ οταν σε καλουν σε ενα σπιτι δεν εισαι πιο προσεκτικος απο οτι εισαι στο σπιτι σου?

παντως εχω παθει πλακα με αυτα που εχω διαβασει τοσες μερες στο φορουμ ολες αυτες τις μερες.....:blink: δεν περιμενα ανθρωποι ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ να εχουν τοσο ακραιες θεσεις

bleo8onhs Καλα τα πήγαινες μεχρι που ειπες " Καλά κάνουν και κάνουν και πειρατείες έτσι για να φοβάστε και λίγο. "

Αν θα μπορουσες να δεις καταματα τον πατερα του αμοιρου απο το Σχολαρι που σκοτωσαν στην Αλβανια θα μπορουσες να του πεις κατι τετοιο ? Αν ηταν καποιος δικος σου μεσα στο λεωφορειό?????

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα..Αυτο ισχυει και για τις 2 "αντοιμαχωμενες " πλευρες

Μιχάλη και Ζul, προφανώς και δεν είναι ωραίες και οι πειρατείες και τα υπόλοιπα. Δεν γίνεται να συνεχίζεται και αυτή η κατάσταση όμως! Κάθε φορά να έχεις τους παπάρες τους ακροδεξιούς φασίστες να λένε και να κάνουν την κάθε μ@λακία! Αυτοί είναι ντροπή, όχι οι αλβανοί! Υπάρχει και ο αντίποδας, εσείς θα μπορούσατε να δείτε τα μάτια του κάθε πατέρα, των αλβανών που τσακίζουν και σκοτώνουν εδώ, ενώ το μόνο που έκανε είναι να δουλεύει για να ζήσει την οικογένειά του?

δεν διαφωνω με αυτα που λες αλλα μην πας και εσυ στο αλλο ακρο,οσο για τους ακροδεξιους που λες η γνωμη μου μετα απο πολλες συζητησεις που εχω κανει με τετοια ατομα εχω καταλαβει οτι το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μην τους δινεις καμια μα καμια σημασια γιατι τους κανεις να αισθανοντε οτι ειναι καποιοι και αυτο χρειαζονται γιατι συνηθως ειναι ατομα με τρελα κομπλεξ που δεν τους δινει κανενας σημασια και προσπαθουν με αυτο τον τροπο να φανουν και να νιωσουν καλυτερα........

υ.γ μην του λες ακροδεξιους αλλα χουντακια (μενουν μ@λ@κες και τους τρελαινει αυτο,ειναι δοκιμασμενο....:D )

υ.γ δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα

Μπλε Οθονη ευχομαι ειλικρινα να μην κατακλυστει απο αλβανους το αιτωλικο ωστε να παρετε γευση του τι εστι το ''ειναι ανεξελεγκτοι ''

Και αυτα που λες περι φασιστων -ακροδεξιων εγω τους λεω ελληνες -και οχι δεν εννοω οργανωσεις και τα ρεστα .εννοω Ελληνες .

Ζυλ δεν το σχολιαζω το περι κομπλεξ και χουντικων γιατι εχω συζητησει και εγω με ατομα αλλων παραταξεων και μπορω να σου πω οτι ειναι εξισου κομπλεξαρες ..,οποτε μη χαρακτηριζεις .

δηλαδη θες να μου πεις οτι οι ακροδεξιοι(δεν μιλαω για κομμα αλλα σε αυτους που πιστευουν σε ιδεες της εξωκοινοβουλευτικης δεξιας)ειναι ατομα χωρις κομπλεξ???με σωστες ιδεες?και αφου πιστευουν οτι οι ιδεες του ειναι σωστες,γιατι δεν τις λενε στα ισα αλλα τις ωραιοποιουν

οπως π.χ ειχα ακουσει μια φορα τον καρατζαφερη(που δεν τον θεωρω ακροδεξιο αλλα βλακα)σε ερωτηση που του ειχε κανει ενας δημοσιογραφος αν πρεπει να διωξουμε τους αλλοδαπους αντι να πει με την μια ΝΑΙ,αρχισε να λεει οτι πρεπει να τους δωσουμε κινητρα να φυγουν και κατι τετοιες μ@λ@κιες.......αυτο σημαινει οτι και οι ιδιοι καπου αντιλαμβανονται οτι η δηθεν ιδεολογια του ειναι για τον π.....

Εγώ ΔΕ θα πάρω θέση επί του θέματος αλλά θα αναφέρω ένα πράγμα........... :)

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ σπίτια σήμερα έχουν γεμίσει με κάγκελα τα παράθυρά τους λες και είναι φυλακισμένοι μεσα στο ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ το σπίτι και ΚΑΝΤΕ μόνοι σας μια προσπάθεια το καλοκαίρι να κοιμηθείτε με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες όπως συνηθίζατε πιο παλιά ή κοιμηθείτε στο μπαλκόνι..........και τα ξανασηζητάμε.......... :)

Μου φαίνεται έχουμε ξεφύγει λίγο....όποιος δηλαδή μιλάει εναντίων των αλβανών δεν έχει ανθρωπιά και είναι ακροδεξιος Φασίστας και χουντικός? ΈΛΕΟΣ δηλαδή....

Είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ της διαφύλαξης των συμφερόντων του έθνους και της καταπάτησης των δικαιωμάτων των μεταναστών. Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε υπερβολικά λάσκα και πιστεύουμε ότι δείχνοντας ανθρωπιά κτλ, θα πάρουμε το ίδιο σε ανταπόδωση. Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ λάθος. Όπως είπαμε δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι. Δώσαμε δουλειές στους αλβανούς...αυτό δεν τους έφτασε, θέλουν να μας κλέψουν τις περιουσίες μας.

Όπως είπα και σε άλλο thread, οι περισσότεροι ζούμε στην Αθήνα, αλλά για ρωτήστε κανέναν απο επαρχία πώς λειτουργούν οι Αλβανικές μαφίες. Απο το δημοτικό και το γυμνάσιο τα αλβανάκια τρομοκρατούν τους συνομήλικούς τους μέχρι και τη τρίτη ηλικία.

Η εθνική τους ταυτότητα τους ενώνει και με το παραμικρό συστρατεύονται εναντίον οποιουδήποτε έλληνα. Εάν το κάνουμε εμείς αυτό γινόμαστε ρατσιστές.

Καλά έκανε εκείνος ο δήμαρχος και τους απαγόρευσε να μπαίνουν στα ίδια λεοφωρεία. Θεος ο τύπος.

Αρχική απάντηση από hipro5

Εγώ ΔΕ θα πάρω θέση επί του θέματος αλλά θα αναφέρω ένα πράγμα........... :)

μάλλον παίρνεις θέση τελικά με όσα λές παρακάτω

Αρχική απάντηση από hipro5

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ σπίτια σήμερα έχουν γεμίσει με κάγκελα τα παράθυρά τους λες και είναι φυλακισμένοι μεσα στο ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ το σπίτι και ΚΑΝΤΕ μόνοι σας μια προσπάθεια το καλοκαίρι να κοιμηθείτε με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες όπως συνηθίζατε πιο παλιά ή κοιμηθείτε στο μπαλκόνι..........και τα ξανασηζητάμε.......... :)

και τι σημαίνει αυτό;

Η απαντηση μου ειναι γενικη και σε καποιους που λενε οτι ειμαστε ρατσιστες.

Εχετε δει κυριοι να σφαζονται μπροστα σας δυο αλβανοι για 1000 δρχ?

Εγω εχω δει.

Φανταστειτε λοιπον τι μπορουν να κανουν στους Ελληνες.

Δεν υποστηριζω οτι ολοι ειναι ιδιοι αλλα οι περισσοτεροι ειναι της ιδιας παστας.

Καλα κανουν και δουλευουν και βγαζουν χρηματα δεν ειναι κακο δεν μιλησαμε για σκλαβους αλλα σκεφτειτε τους δικους μας μεταναστες σε Αυστραλια,Αμερικη,Καναδα,Γερμανια και σε τοσες αλλες χωρες αν δημιουργησαν ποτε προβλημα.

Εγω στην Αθηνα και συγκεκριμενα στο Χαιδαρι οπου μεγαλωσα ειχαμε μια γειτονια με Λιβανεζους,Πακιστανους ολοι οικογενειες και μεγαλωνα μαζι τους με τα παιδια τους χωρις ποτε να πειραξουν κανενα,το ιδιο οι Πολωνοι, οι εγχρωμοι,ολοι αυτοι δεν εχουν δημιουργησει ποτε προβλημα.Γιατι παντα δημιουργουν οι Αλβανοι?

Επισης επειδη τα τελευταια χρονια μενω στην επαρχια θα σας πω το εξης, εδω τους βαλανε μεσα στα σπιτια τους πραγματικα τους εδωσαν ενα πιατο φαι μεχρι και τους εντυσαν και μετα αυτοι οι ιδιοι τους εκλεψαν.

Στην Αθηνα ειναι εντελως διαφορετικα και απροσωπα τα πραγματα εδω γνωριζω ανθρωπους πουθ συντηρουσαν ολοκληρες οικογενειες Αλβανων,που τους εδιναν στεγη δωρεαν και αλλα πολλα.

Εδω στα χωρια υπαρχει σοβαρο προβλημα ιδιαιτερα με τους ηλικιωμενους οι οποιοι εχουν τρομοκρατηθει και κλειδωνονται στα σπιτια τους γιατι μπαινουν και τους κλεβουν τους χτυπουν ακομα και βιαζουν μεγαλες γυναικες σε καποιες περιπτωσεις.

Αν οι ανθρωπι ηταν σωστοι δεν νομιζω οτι κανεις θα ειχε προβλημα μαζι τους.

Αυτα για να ξεδιαλυνουμε λιγακι την ομιχλη.....

Αναρωτιεμαι ποσοι απο εσας που θελετε στην πυρα τους Αλβανους, εχετε κανει μεταναστες.Μην ξεχνατε οτι ζουμε την εποχη της(ολο και συχνοτερα παρα)πληροφορησης, ολες οι πληρ. ειναι απο τα μιντια.Παλιοτερα ο κοσμος κοιμοτανε με ανοιχτα μπαλκονια (οπως κανω ακομα στο χωριο μου στη θεσσαλονικη) γιατι δεν ηταν τρομοκρατημενος απο την τιβι.Ολα τα θεματα ως γνωστον ειναι φονοι βιασμοι κλπ.Τα ποσοστα εγκληματικοτητας ΔΕΝ εχουν αλλαξει στην Ελλαδα(αναλογικα παντα) τα τελευταια χρονια,και ουτε οι αλβανοι εγκληματιες ειναι περισοτεροι απο τους 'δικους μας',απλα ολοι μαθαινουμε τι συμβαινει παντου.

Α ,ειμαι επισης Αντι ρατσιστης

Ενδιαφέρον το θεματάκι. Προσωπικά, έχω δουλέψει μαζί τους σε διάφορες δουλιές και από τις διάφορες συζητήσεις μας κατάλαβα ότι είναι διατεθιμένοι να κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Μην ξεχνάμε ότι η αξία των χρημάτων είναι τριπλάσια στην Αλβανία. Ένας 23 άχρονος πχ προσφέρθηκε να μου πουλήσει καλάσνικοφ παλιότερα, για 80 χιλιάδες και 2 γεμιστήρες δώρο :D . Και ας μην μπούμε στο θέμα ναρκωτικά και συζητήσουμε για τους τόνους "μαύρου" που φέρνουν από την πατρίδα τους και που σύμφωνα με τον Γρίβα (ψυχολόγος) είναι τίγκα στον καρκίνο από τα αμερικάνικα εντομοκτόνα που εκείνοι έχουν πλέον αποσύρει. Επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω ακούσει άπειρα περιστατικά (άσχημα) και η οικογένειιά μου έχει πέσει θύμα κλοπής από Αλβανούς. Από την εμπειρία μου έχω καταλήξει ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από αυτούς που είναι εδώ ίσως και το 50% δεν θα δίσταζαν να παρανομίσουν αν είχαν την ευκαιρία. Το θέμα για μένα είναι η κίνηση που κάναν αυτοί οι κανάγιες που μας κυβερνούν και τους φέραν-αφήσαν να έρθουν ανεγξέλεγκτα. Και το κάναν για να εξυπηρετήσουν ορισμένα συμφέροντα "μεγαλοανθρώπων" που θα βγάζαν περισσότερα με φτηνό και ανασφάλιστο εργατικό δυναμικό. Τώρα για την κακή "ποιότητα κατασκευής" τους (ηθική) δεν νομίζω ότι είναι θέμα γονιδίων αλλά συνθηκών που ζήσαν τα τελευταία χρόνια στο εκεί καθεστώς κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο ο πολιτισμός τους και ίσως και η θρησκεία τους. Η νεότερη γενιά που μεγάλωσε εδώ έχει βελτιωθεί αρκετά και εγκλιματιστεί εντελώς στο καινούργιο περιβάλλον. Το πρόβλημα υπάρχει με τους "beta" :D που είναι εδώ. Δεν είναι τυχαίο που και οι τρεις λεωφορειοπειρατίες που έγιναν τα τελευταία χρόνια έγιναν από αλβανούς.

Και μακριά ο ρατσισμός από μας αλλά βάλτε όλοι τον εαυτό σας στη θέση του πατέρα από το σχολάρι που έχασε τον γιο του ή ακόμη χειρότερα φανταστείτε κάποιος από αυτούς να βίαζε τη συντροφό σας χτύπα ξύλο. Πάω στοίχημα ότι όλοι όσοι από μας βλέπουν το θέμα χαλαρά τώρα θα αλλάζαν στάση κατά 180 μοίρες. Οπότε το θέμα χρίζει πιο προσεχτικής αντιμετώπισης (του άκρατου αυτού κράτους) και ας μην κατηγορούμε ο ένας τον άλλο ως φασίστα ή ως μη πατριώτη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.