Jump to content

MAΣ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!

jdrogas

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Θέλω τώρα να βγούνε μερικοί δικοί μας και να κατεβάσουνε μερικές Αλβανικές σελιδούλες!!!!

Οι Αλβανοί στην χώρα μας είναι όπως το φίδι το χειμώνα... Αν το φίδι το μαζέψεις από το κρύο και ζεσταθεί κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει....

Δεν φτάνει που τους ταίζουμε, που τους πληρώνουμε, που ζούνε στην χώρα μας... Έχουνε το θράσος να μας το παίζουνε μάγκες και αλάνια... Δεν κοιτάνε εκεί που πέφτανε γονατιστοί και παρακαλάγανε με λιγμούς να τους βάλουμε στην χώρα μας στα σήνορα, παρά κοιτάνε μόνο να το παίζουνε αφεντικά και μάγκες....

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε, αλλά βλέπεις αν πούμε και κάτι εναντίον τους βγαίνει στην ΤV ο κάθε Εισαγγελάτος και αρχίζει να βγάζει 200 παράθυρα και να μας αποκαλέι ρατσιστές... Έχουμε και τον κάθε καραγκιόζει σκηνοθέτη και μου βγάζει στην TV τον έρωτα του Αλβανού με την Ελληνίδα και του Μουσουλμάνου με την Χριστινή... Τί μυνήματα είναι αυτά που περνάει στον κόσμο αυτό ο κύριος? Ποιος του είπε ότι έχει το δικαίομα να παίζει με την πίστη μας και τα ιδανικά μας?

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, αν έτσι αποκαλούνε τον πατριώτη, αυτόν που αγαπάει την χώρα του, που θέλει να κοιμάτε ύσηχος το βράδυ χωρίς να φοβάτε μην τον ληστέψουνε, αυτόν που θέλει να περπατάει στον δρόμο χωρίς να κουβαλάει μαζί του κυνηγετικό μαχαίρι για την περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τον ληστέψει, αυτόν που δεν γουστάρει τον Αλβανό....

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ στην χώρα μου όλα αυτά τα αποβράσματα να μου ρυθμίζουνε την ζωή, να με κάνουνε παγκόσμια ρεζίλι, να με κλέβουνε και μετά από την φορολογία μου το κράτος να τους ταίζει, να τους δίνει υποτροφίες, να τους ΧΑΡΙΖΕΙ τα δάνεια, να τους βάζει στο δημόσιο με ειδικές κατηγορίες, να περνάνε στα πανεπιστήμια δίνοντας μόνο 2 μαθήματα, και αργότερα να έχω αφεντικά στην δουλεία όλους αυτούς τους ξυπώλητους και άπλητους!!!!

Επλίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε σαν λαός και να στήλουμε στα τσακίδια όλους αυτούς... Μόνο τότε θα ξαναζούμε στην χώρα που λέμε Ελλάδα, μόνο τότε θα ζόυμε πάλι σε μια ελεύθερη χώρα, μόνο τότε θα είμαστε πάλι ελεύθεροι....

Λυπάμε που ο νεοΈλληνας σκέφταιτε μόνο το πως θα φαει και πως θα καλοπεράσει, λυπάμε που βυθίζετε η Ελλαδίτσα μας και εμείς απλά κοιτάμε, λυπάμε που ζούνε αυτοί καλύτερα από εμάς, λυπάμε.....

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 22:48]

Χαχαχα, ρε γμτ, παντού μπροστά μου σε βρίσκω :)

προτιμουσες να τον βρισκεις απο πισω σου?????

σορυ αλλα δεν κρατηθηκα

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma

προτιμουσες να τον βρισκεις απο πισω σου?????

σορυ αλλα δεν κρατηθηκα

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

τώρα με στεναχωρείς γιατί εκχυδαΐζεις την τρυφερή σχέση που χτίζω προσεκτικά και με πολύ κόπο τον τελευταίο καιρό με τον admin μας :D

ωχ..........με συγχωρειτε ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ..................

Υ.Γ.κοιταχτε μονο μη σας βρω αγκαλιτσα σε καμια ερμου να κοιτατε βιτρινες θα σας παρω με τις ντοματες.........ουυυυυυυυυυυυυυυυ:tw: :tw: :tw: :tw: :tw: :tw: :tw: :tw: :tw:

Αρχική απάντηση από DMylonas [Χθες, στις 22:28]

Θέλω τώρα να βγούνε μερικοί δικοί μας και να κατεβάσουνε μερικές Αλβανικές σελιδούλες!!!!

Οι Αλβανοί στην χώρα μας είναι όπως το φίδι το χειμώνα... Αν το φίδι το μαζέψεις από το κρύο και ζεσταθεί κάποια στιγμή θα σε δαγκώσει....

Δεν φτάνει που τους ταίζουμε, που τους πληρώνουμε, που ζούνε στην χώρα μας... Έχουνε το θράσος να μας το παίζουνε μάγκες και αλάνια... Δεν κοιτάνε εκεί που πέφτανε γονατιστοί και παρακαλάγανε με λιγμούς να τους βάλουμε στην χώρα μας στα σήνορα, παρά κοιτάνε μόνο να το παίζουνε αφεντικά και μάγκες....

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε, αλλά βλέπεις αν πούμε και κάτι εναντίον τους βγαίνει στην ΤV ο κάθε Εισαγγελάτος και αρχίζει να βγάζει 200 παράθυρα και να μας αποκαλέι ρατσιστές... Έχουμε και τον κάθε καραγκιόζει σκηνοθέτη και μου βγάζει στην TV τον έρωτα του Αλβανού με την Ελληνίδα και του Μουσουλμάνου με την Χριστινή... Τί μυνήματα είναι αυτά που περνάει στον κόσμο αυτό ο κύριος? Ποιος του είπε ότι έχει το δικαίομα να παίζει με την πίστη μας και τα ιδανικά μας?

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, αν έτσι αποκαλούνε τον πατριώτη, αυτόν που αγαπάει την χώρα του, που θέλει να κοιμάτε ύσηχος το βράδυ χωρίς να φοβάτε μην τον ληστέψουνε, αυτόν που θέλει να περπατάει στον δρόμο χωρίς να κουβαλάει μαζί του κυνηγετικό μαχαίρι για την περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τον ληστέψει, αυτόν που δεν γουστάρει τον Αλβανό....

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ στην χώρα μου όλα αυτά τα αποβράσματα να μου ρυθμίζουνε την ζωή, να με κάνουνε παγκόσμια ρεζίλι, να με κλέβουνε και μετά από την φορολογία μου το κράτος να τους ταίζει, να τους δίνει υποτροφίες, να τους ΧΑΡΙΖΕΙ τα δάνεια, να τους βάζει στο δημόσιο με ειδικές κατηγορίες, να περνάνε στα πανεπιστήμια δίνοντας μόνο 2 μαθήματα, και αργότερα να έχω αφεντικά στην δουλεία όλους αυτούς τους ξυπώλητους και άπλητους!!!!

Επλίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε σαν λαός και να στήλουμε στα τσακίδια όλους αυτούς... Μόνο τότε θα ξαναζούμε στην χώρα που λέμε Ελλάδα, μόνο τότε θα ζόυμε πάλι σε μια ελεύθερη χώρα, μόνο τότε θα είμαστε πάλι ελεύθεροι....

Λυπάμε που ο νεοΈλληνας σκέφταιτε μόνο το πως θα φαει και πως θα καλοπεράσει, λυπάμε που βυθίζετε η Ελλαδίτσα μας και εμείς απλά κοιτάμε, λυπάμε που ζούνε αυτοί καλύτερα από εμάς, λυπάμε.....

! :T: !

Πες τα!!!!! (αλλά και πάλι τπτ δε θα γίνει). Οταν βγήκαν οι μουσουλμάνοι και διαμαρτύρονταν γιατι γυρίσανε μια σκηνή στο τζαμί - που δεν είχε κ τιποτα δηλαδή- δε βγήκε κανένας να πεί για τους τουρκαλάδες που έκαναν καλιστεία σε ναό δικό μας πριν 2-3 χρόνια (δε θυμάμαι).

Και ο κάθε χαζο-σκηνοθέτης... ε τα είπε ο DMylonas

Εχω ακούσει 100αδες ιστορίες με ανθρώπους που είχαν Αλβανούς και δεν έχω ουτε 1 παράδειγμα που να δείχνει οτι η αντιπάθειά μας να μην είναι βάσιμη. Αντιθέτως, όσους ξέρω που την ονομάζουν "ρατσισμο" ή δεν έχουν προσωπική πείρα ή η αποψή τους βασίζεται σε παραδείγματα στα οποία η πραγματική διάθεση των περισσοτέρων αλβανών απλώς δεν εκδηλώθηκε.

Υπάρχουν κ εξαιρέσεις αλλά πώς θα τις ξεχωρήσεις... και με ποια κριτίρια...αλλά είναι τόσες λίγες...

Πλάκα κάνετε τώρα?

Ποιος του ταΐζει δηλαδή, ποιος τους ντύνει, δεν κατάλαβα? Οι άνθρωποι ότι έχουν, το έχουν δουλέψει και δεν τους το χάρισε κανείς, ούτε το έκλεψαν!

Ούτε νομίζω ότι τους μάζεψε κανείς από όσους αναφέρουν το όνομα "Αλβανοί" ως χαρακτηρισμό. Κανείς προσωπικά δεν τους τάισε και κανείς δεν τους στέγασε. Όχι σε αυτήν τη χώρα, όπου οι περισσότεροι είμαστε για την πάρτη μας.

’λλωστε για όποιον δεν γνωρίζει καλά λίγη απ'την πιο σύγχρονη Ελληνική ιστορία και τα δικά μας παλληκάρια κάποτε είχαν τις ίδιες αντιμετωπίσεις από τις χώρες που μετανάστευσαν. Και εκείνους κλέφτες και απατεώνες τους έλεγαν.

Επίσης, δεν νομίζω ότι κλέφτες, δολοφόνοι και πάσης φύσεως εγκληματίες σε αυτή τη χώρα είναι μόνο οι Αλβανοί. Και τα δικά μας τσογλάνια δεν πάνε πίσω. Η εγκληματικότητα δεν έχει καταγωγή. Να είσαι πατριώτης συμφωνώ, αλλά κάνε κάτι δημιουργικό για το λαό σου, όχι να προσπαθείς να κάνεις κάτι κακό σε έναν άλλο.

Για τον Νεο-Έλληνα θα συμφωνήσω, αλλά αυτό δεν είναι θέμα που ταιριάζει με το θέμα των Αλβανών. Να ξυπνήσουμε δηλαδή και να γυρίσουμε την εξέλιξή μας μερικά χρόνια πριν, να κυνηγάμε όποιον δεν μας αρέσει με τις τσουγκράνες?

Απορώ, πως είναι δυνατόν στο κατώφλι του 6ου έτους του 21ου αιώνα να υπάρχουν ακόμα τέτοιες έννοιες όπως ο ρατσισμός. Και μετά ψάχνουμε και για εξέλιξη.

Αυτά είναι η γνώμη μου, δεν απευθύνονται σε συγκεκριμμένα άτομα και δεν είναι προς παρεξήγηση κανενός.

Αρχική απάντηση από jpavly

Πλάκα κάνετε τώρα?

Ποιος του ταΐζει δηλαδή, ποιος τους ντύνει, δεν κατάλαβα? Οι άνθρωποι ότι έχουν, το έχουν δουλέψει και δεν τους το χάρισε κανείς, ούτε το έκλεψαν!

Ούτε νομίζω ότι τους μάζεψε κανείς από όσους αναφέρουν το όνομα "Αλβανοί" ως χαρακτηρισμό. Κανείς προσωπικά δεν τους τάισε και κανείς δεν τους στέγασε. Όχι σε αυτήν τη χώρα, όπου οι περισσότεροι είμαστε για την πάρτη μας.

’λλωστε για όποιον δεν γνωρίζει καλά λίγη απ'την πιο σύγχρονη Ελληνική ιστορία και τα δικά μας παλληκάρια κάποτε είχαν τις ίδιες αντιμετωπίσεις από τις χώρες που μετανάστευσαν. Και εκείνους κλέφτες και απατεώνες τους έλεγαν.

Επίσης, δεν νομίζω ότι κλέφτες, δολοφόνοι και πάσης φύσεως εγκληματίες σε αυτή τη χώρα είναι μόνο οι Αλβανοί. Και τα δικά μας τσογλάνια δεν πάνε πίσω. Η εγκληματικότητα δεν έχει καταγωγή. Να είσαι πατριώτης συμφωνώ, αλλά κάνε κάτι δημιουργικό για το λαό σου, όχι να προσπαθείς να κάνεις κάτι κακό σε έναν άλλο.

Για τον Νεο-Έλληνα θα συμφωνήσω, αλλά αυτό δεν είναι θέμα που ταιριάζει με το θέμα των Αλβανών. Να ξυπνήσουμε δηλαδή και να γυρίσουμε την εξέλιξή μας μερικά χρόνια πριν, να κυνηγάμε όποιον δεν μας αρέσει με τις τσουγκράνες?

Απορώ, πως είναι δυνατόν στο κατώφλι του 6ου έτους του 21ου αιώνα να υπάρχουν ακόμα τέτοιες έννοιες όπως ο ρατσισμός. Και μετά ψάχνουμε και για εξέλιξη.

Αυτά είναι η γνώμη μου, δεν απευθύνονται σε συγκεκριμμένα άτομα και δεν είναι προς παρεξήγηση κανενός.

NAI... ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ

ΑΛΛΑ...

δουλεψαν δεν λεω οχι.

πρεπει ομως να καταλαβεις εσυ και οι ομοιδεατες σου, οτι ο ρατσισμος ξεκινα απο αυτους..

εμεις τους δεχθηκαμε..

τους προσφεραμε εργασια..

αυτοι δεχθηκαν...

αλλα μολις σηκωσαν λιγο το κεφαλι, θελουν να μας γ@μησουν κι ολας...

ε οχι.....

αυτο παει πολυ.....

και δεν μιλαω για ολους, αλλα κοντα στα ξερα, καιγονται και τα χλωρα.

αλλωστε, ξερουμε τι τραβηξαν οι μεταναστες στη Γερμανια...

και δεν αντεδρασαν, καθως αναγνωριζουν την προσφορα τον Γερμανων....

προφανως, τις φασιστικες ιδεες που εκφραζετε, επικροτωντας μαλιστα ο ενας τον αλλο και ενθαρυνωντας τον να συνεχισει, τις αναπτυξατε εχοντας ηδη ζησει σε ενα πολυπολιτισμικο περιβαλλον, ειχατε δηλαδη με αλλο λογια προηγουμενη κακη εμπειρια, την οποια μεταφερετε, απο θεση ισχυος πλεον, εχοντας υπομεινει το βαρυ ζυγο του μεταναστη.

ο ρατσισμος, ξεκινα απο αυτον που τον εκφραζει, κι οχι απο αυτον που ειναι αποδεκτης του.

αν τα αξιζει περισσοτερο απο σενα, γιατι να μην τα παρει; κι αν πληρωνει τους φορους που πληρωνεις κι εσυ (και μαλιστα προκαταβολικα, στην περιπτωση των απασχολουμενων σε καποια επαγγελματα), γιατι να μην εχει τα ιδια δικαιωματα με σενα, αφου εχει τις ιδιες υποχρεωσεις με σενα; και γιατι πειραζει, που ο ξυπωλυτος και απλυτος, οντας ποιο ικανος απο σενα, ειναι αφεντικο; προφανως μπορει, κατι που εσυ οχι. αρα, ποιο το κακο;

Υπάρχουν δεκάδες εθνικότητες στην Ελλάδα. Αν τα μισά εγγλήματα τα κάνουν οι Έλληνες τα περισσότερα από τα άλλα μισά τα κάνουν οι Αλβανοί. Λογικό δεν είναι να τους μισεί ο κόσμος?

Και αν σήμερα εγώ έχυσα κανάτια ιδρώτα στην δουλειά που βρήκα και έκανα, και που κανένας άλλος δεν θα έκανε, αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα αύριο να βγάλω ένα μαχαίρι και να ληστέψω - σκοτώσω. Δυστυχώς για τους πολλούς Αλβανούς δεν είναι κάτι το δύσκολο να βγάλουν ένα μαχαίρι.

.38-.45 στα γιατί σου υπάρχει μία απάντηση.... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΘΡΗΣΚΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΩΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ....

Τα γιατί είναι χιλιάδες, οι απαντήσεις αυτόν είναι χειροπιαστές.... Πηγαίνετε στα ΕΛΤΑ και ζητήστε χαρτί για πρόσληψη σε θέση Ταχυδρόμου.... Όλοι οι αλλοδαποί είναι σε ειδική κατηγορία... Εγώ με Αγγλικά, Γαλλικά, και Πανεπηστίμιο έχω λιγότερα μόρια από τον Αλβανό, γιατί είναι σε ειδική κατηγορία και δεν ξέρει ούτε Ελληνικά να μιλήσει. Ελάτε στην Θεσσαλονίκη σε γνωστό νοσοκομείο όπου έχει Ρώσίδες ιατρούς....

Γι' αυτό ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΕΔΩ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ!!!!

Γιατί δεν πάνε στην Γερμανία? Γιατί δεν πάνε στην Ιταλία? Γιατί εκεί το κράτος τους βάζει και δουλεύουνε σαν σκυλιά, γιατί εκεί δεν έχουνε σηκώνουνε κεφάλι, γιατί θα τους το κόψουνε......

Θα πρέπει το κράτος μας να ψηφίσει ειδικούς νόμους για τους μετανάστες, ναι να έρθουνε να δουλέψουνε, αλλά να ΜΗΝ μπορούνε να αγοράσουνε γη, να ΜΗΝ μπορούνε να ψηφίζουνε, να ΜΗΝ μπορούνε να μπένουνε στο δημόσιο, να ΜΗΝ μπορούνε τα παιδιά τους να παίρνουνε Ελληνική ηθαγένια.... Γενικά να εφαρμοστή η νομοθεσία που ισχύει σε Γερμανία και Αμερική....

Σιγά μη σου φέρουμε και σκλάβους να σκορπάνε ροδοπέταλα εκεί που περπατάς. Έχεις ακούσει μήπως ποτέ... την λέξη.. ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ;. Ααα... ξέχασα.. οι αλβανοί δεν είναι άνθρωποι.. Είναι αλβανοί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.