RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Μην το λες, αν μπορούσαμε και εμείς, δεν ξέρω κατά πόσο θα διαφέραμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 18, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Δλδ να ειναι μια ελληνικη προπαγανδα κατα των Αλβανων...λεμε τωρα...Ποια τα επιχειρηματα σου?Διαβασα τον κωδικα κ δες 2 site... Κι εγώ ανοίγω το notepad και γράφω "I am Albanian". Ποια η διαφορά?Κείμενο στο site, κείμενο και στο notepad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 18, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 18, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Εμενα παιδια με ενοχλει ο τροπος που σκεφτονται και το μισος που εχουν σε μας, στους ανθρωπους δηλαδη που τους βοηθησαν και τους εβαλαν μεσα στα σπιτια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 18, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Κι εγώ ανοίγω το notepad και γράφω "I am Albanian". Ποια η διαφορά?Κείμενο στο site, κείμενο και στο notepad. Εμενα μου φαινεται χαζο παντως να κατσει ενας Ελληνας να κανει ολο αυτο στα Αλβανικα...θα μπορουσαν αν ηταν Ελληνες να γραψουν "Σας χακεψαμε μαμακες!!" και αυτο ηταν ολο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 lol @ ea6gka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 18, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει. :rant: Μου την δίνει Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 18, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Καλά πολύ πρωτότυπο αυτό που κάνανε. Το κακό με τους Αλβανούς είναι το ίδιο με αυτό που έχουν αυτά τα μικρούλικα σκυλάκια. Γαυγίζουν πολύ. Και γαυγίζουν διότι Ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε αγριάνθρωποι, οπότε μπορούν και πουλάνε μαγκιές εκ του ασφαλούς. Αλλά έπρεπε να είχαν καμιά Τουρκία στα νότια σύνορά τους να δούμε τι θα κάνανε. ΜΟΥΓΚΑ!Τέλος πάντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από netman Αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει . :rant: Μου την δίνει Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για αυτό; Να (επανα)χακάρουμε την σελίδα και να εξηγήσουμε στους Αλβανούς το πόσο μας έχουν παρεξηγήσει, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 18, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 21:15] Να (επανα)χακάρουμε την σελίδα και να εξηγήσουμε στους Αλβανούς το πόσο μας έχουν παρεξηγήσει, :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 18, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 μπορει καποιος να βγαλει τα γραμματα απο την φωτο με τα γατακια και να μου την δωσει ?ειναι πολυ γλυκουλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 18, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 19:40] Το μόνο που θα πώ είναι: Δεν είμασε εμείς ρατσιστές αυτοί είναι Αλβανοί... :worship: :worship: :worship: Ξυλο που θελουν....:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 μ αρεσει που αντιμετωπιζετε καποια πραγματα σαν να τα βλεπετε 1η φορα και να σας κανουν τρομερη εντυπωση.........ρε ας σοβαρευτουμε λιγο λεω γω........εχουμε και σημαντικοτερα θεματα να ασχοληθουμε απο 5αλβανους που χακαραν μια σελιδα.......ελεος λεμεεεε:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Δεκέμβριος 18, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 LoL έλεος αποκτήσανε και pcia στην αλβανία και γίνανε χάκερς....Απο Αλβανοί λεωφορειοπειρατές , Αλβανοί Χάκερς!!!Πάντως άν όντως το κάνανε αυτοί μάλλον περισσότερο κακό κάνουν στον εαυτό τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 18, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 LoL έλεος αποκτήσανε και pcia στην αλβανία και γίνανε χάκερς.... Απο Αλβανοί λεωφορειοπειρατές , Αλβανοί Χάκερς!!! Πάντως άν όντως το κάνανε αυτοί μάλλον περισσότερο κακό κάνουν στον εαυτό τους. Σαφώς, δεν θα τους ξανακάνει έκπτωση η Ηλεκτρονική Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Δεκέμβριος 18, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 21:28] LoL έλεος αποκτήσανε και pcia στην αλβανία και γίνανε χάκερς.... Απο Αλβανοί λεωφορειοπειρατές , Αλβανοί Χάκερς!!! LOL :rofl: TIM: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 18, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 αντε και του χρονου τετοια εποχη θα εχουμε και part II...Αλβανοι Overclockers... που σπανε το ρεκορ στο SuperPi...(αποσβολωμενη η κοινοτητα των απανταχου Oc/ers απορει πως καταφερνουν και "κλεβουν" τα δευτερολεπτα με τετοια χαρακτηριστικη ευκολια...):banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 18, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 21:30] Σαφώς, δεν θα τους ξανακάνει έκπτωση η Ηλεκτρονική να βγαλω και ενα προχειρο ανεκδοτο????? ποια ειναι η μονη σελιδα την οποια απαγορευεται σε ολους τους αλβανους να πειραξουν????? www.TIM.com :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Δεκέμβριος 18, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Να (επανα)χακάρουμε την σελίδα και να εξηγήσουμε στους Αλβανούς το πόσο μας έχουν παρεξηγήσει, Καλή ηδέα :T: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Δεκέμβριος 18, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 αυτός πάλι ο ASC Group παίδες πρέπει να είναι nick γιατί το πραγματικό παίζει πολύ να είναι κανένα Χασάν ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.