Jump to content

Ψώφισα το Max3 μου

varet

Recommended Posts

ποιος πουλιαδης??Αφου η ιντερσετ ειναι η αντιπροσωπος Ελλαδος εκτος και αν αλλαξε?

Παρε Asus P4c800-e dlx

stable post??

αν είναι από πουλιάδη ξέχνα το

αν είναι από ιντερσετ κάτι μπορεί να γίνει (~2-3 εβδομάδες)

αλλά μάλλον η καλύτερη λύση είναι κατευθείαν έξω

γιατί απο πουλιάδη να το ξεχάσω; Το χαρτί εγκύησης είναι μεχρι τον 3/2006

Σταθερό το σύστημα παίζει στα 3.9

Το μηχάνημα ανάβει αλλά δεν ξανα-ανάβει!

Μνήμες οκ

δευτέρα θα τεστάρω και την 6800

Το πρόβλημα είναι,

ανάβει και όταν το κάνω ρεσετ δεν ξαναξεκινάει πιά και όλα αυτά στα 3.0 που είναι και ο επεξεργαστής....

Τί λέτε να φταίει;

Μνήμες ΟΚ!

ούτε μία

έκανε ενα τσαφ και αρχισε να κάνει κόλπα

κάποιες muschin πήγα να δοκιμάσω και άρχισαν όλα.

Πάντα κλείνω απο πίσω το psu (Ταγκάν 480)

Λέω,

Να πάρω ένα ’σους P4C800-E Deluxe, και όταν γυρίσει το Abit να το σπρώξω.... καλύτερο το Asus?

Εγω εχω P4C800 Deluxe κ εχω μεινει ικανοποιημενος...βεβαια τα ρευματα του ειναι καπως...αλλα..

Περιμενω να ερθει η dfi να την σπρωξω μαζι με τον επεξεργαστη...

...χαλαρα το asus ...;) ...λιγο undervoltage κανει στο vcore σε full load ....αλλα σε ολα τα αλλα υπερεχει...οσο για το fsb δεν το συζηταω παει ανετα 300+ ... το max 3 Ποτε δεν το χωνεψα...θελει ενα κιλο mods για να δουλεψει σωστα.....;)

1) Μετα απο συζητηση στο το μσν δεν καταφερα να καταλαβω τι σημαινει το stable post.

2)Μητρικη ιδια ( abit max3) ειναι απο χλωμο εως κιτρινο να βρεις στην αγορα πια.

3)Εαν ειναι απο Πουλιαδη τοτε να χαιρεσαι διοτι σε κανα 10ημερο απο την αποστολη σου θα γυρισει ενα πιστωτικο στο μαγαζι απο που την πηρες.

4)Εαν ειναι απο ιντερσετ κλαφτα καλυτερα , κατα μεγαλη πιθανοτητα θα σου γυρισουν καμια με πεταγμενες τις γραμμες aka infovet , η θα σου πουν οτι η μητρικη παιζει μια χαρα.Και ξεχνα και τα πιστωτικα , θα σου πουν οτι μου ειπαν και μενα μια καλη πρωια , αντι για c800 dlx θα σας γυρισουμε μια p800 dlx αφου ειναι ιδιες ......σοκετ 478 γιατι και καλα ετσι το εκανε η ασους .Η θα σου στειλουν την ιδια καρτα ακριβως 10 μερες με την εγγυηση της λεγοντας σου σε μας δουλευε αλλα τωρα ειναι εκτος εγγυησης.

5)Αυτην την στιγμη δεν θα πηγαινα σε ασους εαν πρωτα δεν ηξερα οτι ειναι tawain διοτι η ιντερσετ μας εχει πηξει στο κινεζικο.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 21:13]

3)Εαν ειναι απο Πουλιαδη τοτε να χαιρεσαι διοτι σε κανα 10ημερο απο την αποστολη σου θα γυρισει ενα πιστωτικο στο μαγαζι απο που την πηρες.

Την αγόρασα μεταχιρισμένη απο ιδιώτη. Το χαρτί εγκύησης είναι πουλιάδης (με το Serial Number της) αγορασμένη από ένα μαγαζί (Above Α.Ε.) στην καλλιθέα.

Χριστουγεννα ερχονται , κανε κανενα καινουργιο δωρακι

(mobo) στον εαυτο σου να το ευχαριστηθεις , γιατι αμα περιμενεις RMA μεσα στις γιορτες , καλη χρονια.

Αν και δεν ειμαι Intelas και οχι πολλη σχετικος με τις μητρικες της, νομιζω οι περισσοτεροι που την εχουν ειναι υπερευχαριστημενοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.