Jump to content

Plexy απο πού ?

Trooper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρειάζομαι 2 ειδών Plexy, ενα για το παράθυρο, φαντάζομαι 0.4-0.5cm οτι θα είναι οκ, και ενα πιο χοντρό, 0.8cm - 1.0 cm για να φτιάξω ενα στήριγμα.

Για το λεπτό, ξέρω οτι έχει το Practiker, άλλα χοντρό που θα βρώ ?

Ερμού & Ασωμάτων πήγες? Έχει κάτι plexyglassάδες εκεί. Στο Ηλ. Σταθμό του Θησείου....

@τρουπερ....εγω θα ελεγα να μην παρεις απο το πρακτικερ....οσες φορες εχω παρει λεπτο απο εκει σπαει η ραγιζει...μου φαινεται πολυ φτηνιαρικο η αλλιως πως να το πω....πολυ ξερο με ελαχιστη ελαστικοτητα,,,,,,

Ναι και εγώ ήθελα να αποφύγω το practiker, γιαυτό ρώτησα για κάπου αλλού. Thanks jpavly θα προσπαθήσω να περάσω μεσα στη βδομάδα. Εχει καποιο συγκεκριμένο μαγαζί εκεί, ή υπάρχουν πολλά ?

Εκει που σου λεει ο jpavly εχει τα παντα....λεπτα,χοντρα ,πολυχρωμα κ οτι σχημα-μεγεθος τους πεις....!!

Κανε το φυμε καθρεφτη απο εξω με αυτοκολλητο κ θα φαινεται το μεσα,αλλα λιγο πιο σκοτεινο,οταν ανοιγει το πισι κ οι coldcathodes....!

Ένα μαγαζί έχω πετύχει, αλλά νομίζω ότι είναι κι άλλος ένας εκεί. Επίσης εκεί βρίσκεται και η Βιδεμπορική για βίδες για όποιον ψάχνει για το case του.

Στο δρόμο που περνάει μπροστά από το Praktiker (Αλίμου) και πάει προς το Carrefour, 10 μέτρα πριν το φανάρι που στρίβουμε αριστερά για το Carrefour είναι ένα μαγαζί που ειδικεύεται σε κατασκευές Plexiglass. Μόνο που δεν είναι ανοιχτό τα Σάββατα.

Για το παράθυρο, πάρε plexi με 3mm πάχος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.