Jump to content

9600 Gt Sli ή 8800 Gt Xfx Xt ?

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αρχικα σκεφτομαι να παρω μια 9600 και μετα τσιμπαω αλλη μια για SLI μολις βρω χρηματα. Αυτο που με απασχολει είναι αν υπαρχει προβλημα με το τροφοδοτικο μου. Εχω το Season 650W + 80 Plus . Λέτε θα μπορει να ανταπεξελθει στο σύστημα τις υπογραφής μου μαζί με δυο 9600 GT σε SLI ;

Άλλος είναι ο τίτλος του thread που άνοιξες και άλλο ρωτάς...

Ναι, θα μπορεί να ανταπεξέλθει. 650Watt είναι αρκετά.

η ερωτηση μου είναι αυτη που λεει ο τιτλος. αυτο που γραφω μετα, ειναι η δικη μου γνώμη στην ερωτηση του τιτλου. η ερωτηση μετα ειναι μια απορια. σε μπερδεψα, ε ;

Χαχα, ok τότε. Κι εγώ περίπου στο ίδιο δίλημμα είμαι. Αλλά μάλλον θα περιμένω κανένα πιο καλό μοντέλο της 9xxx σειράς.

Πάντως αν ήταν να επιλέξω από αυτά μάλλον θα επέλεγα την 8800gt. Αλλά όχι αυτή που προτείνεις. Θα πήγαινα σε πιο φτηνή. Από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς σκέφτεσαι για μετά το SLI παίρνεις μια 8800gt με ~35€ διαφορά αντί της 9600 και έχεις καλύτερες επιδόσεις. Μετά αν αποφασίσεις για SLI τσιμπάς άλλη μια 8800 που θα έχει πέσει πολύ η τιμή της (αφού θα έχουν βγει πλέον αρκετές υλοποιήσεις σε 9xxx) και θα είσαι πολύ καλύτερος από ότι με δύο 9600gt σε SLI σχεδόν με τα ίδια χρήματα.

Αν επειγόμουν να πάρω τώρα αυτό θα έκανα. Αλλά όπως σου είπα θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να περιμένεις λιγάκι...

Την αγορα θα την κανω τον Απριλιο στις 13 (γεννεθλια) οποτε ελπιζω να εχουν πεσει οι τιμες. Ακουσα ομως οτι θα υπαρχει μειωση τιμων σε GTX και οχι σε GT. Δηλαδή εσύ για ποια 8800GT λες ; Καμια Galaxy με 195 ευρω ;

όποια και να πάρεις το ίδιο είναι ...

πάρε την φτηνότερη που θα βρεις

Αυτό που λέει και ο doom. Όλες ίδιες είναι πάνω κάτω εκτός από τα OC μοντέλα. Οπότε πάρε την πιο φτηνή που θα βρεις και της κάνεις και λίγο OC και είσαι κομπλέ. Οι GTX όσο και να πέσουν οι τιμές θεωρώ ότι παραείναι ακριβές για αυτά που προσφέρουν...

Κοιταξε εχουν ενα ποντο διαφορα απο τις 8800GT αλλα ενταξει ειναι λιγο τσιμπημένη η τιμή. Οκ, απλά σκέφτομαι μεχρι το καλοκαιρι να μην εχουν εξαντληθει οι 8800GT. Δηλαδη αν παρω τωρα την Galaxy, το καλοκαιρι ελπιζω να υπαρχει η ιδια. Γιατί, αν ειμαι καλα ενημερωμενος, για να παιξουν δυο καρτες SLI πρεπει να είναι απολυτα ίδιες.

Γιατί, αν ειμαι καλα ενημερωμενος, για να παιξουν δυο καρτες SLI πρεπει να είναι απολυτα ίδιες.

οταν λεμε ιδιες εννοουμε να ειναι και οι 2 8800GT.

αν η μια ειναι ASUS και η αλλη OCed version της eVGA δεν εχει καμια διαφορα.

;)

• 4 weeks later...
οταν λεμε ιδιες εννοουμε να ειναι και οι 2 8800GT.

αν η μια ειναι ASUS και η αλλη OCed version της eVGA δεν εχει καμια διαφορα.

;)

Σοβαρα ; Μα αυτα ειναι ευχαριστα νεα που μαθαινω. Ειχα την εντυπωση ότι πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο από την ίδια εταιρία.

Περιμένω μπας και πεςσουν οι τιμες των 8800GT αλλα τιποτα... Μα καλά πότε βγαίνουν οι 9800GT ; Υποτείθεται οτι θα βγουν στην τιμη των 8800GT, και αυτές θα πέσουν. Μήπως κανω λαθος, διορθωστε με.

Περιμένω μπας και πεσουν οι τιμες των 8800GT αλλα τιποτα... Μα καλά πότε βγαίνουν οι 9800GT ; Υποτείθεται οτι θα βγουν στην τιμη των 8800GT, και αυτές θα πέσουν. Μήπως κανω λαθος, διορθωστε με.

ποσο να πεσουν πια? Axle 8800 GT 512 MB 170,00 €

και ECS 9600 GT 512MB 139,00 €

κοιτας ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις και πρατεις αναλογως... ;)

webhunter αξιζει ομως ρε συ ; Καλα ειπαμε να παρουμε φθηνο αλλα αυτο μου φαίνεται παρεξενο, ασε που δεν εμπιστευομαι την Palit γιατι δεν την ξερω σαν μαρκα. Παντως ευχαριστω ρε μαν που το επισήμανες!!!

Σακη, κοιταξε να δεις, αυτην την στιγμή που γραφω το ποστ εχω 20 Ευρω. Την Κυριακη μετα τα γεννεθλια ελπιζω να εχω και εναν άσσο μπροστα. Τώρα, βαλε και 50 Ευρω που πουλησω την 8600GT που εχω παμε στα 170 €. Τσιμα τσιμα για μια 8800GT, αλλα μηπως ειναι μούφα αυτη τη Axle ;

webhunter αξιζει ομως ρε συ ; Καλα ειπαμε να παρουμε φθηνο αλλα αυτο μου φαίνεται παρεξενο, ασε που δεν εμπιστευομαι την Palit γιατι δεν την ξερω σαν μαρκα. Παντως ευχαριστω ρε μαν που το επισήμανες!!!

Σακη, κοιταξε να δεις, αυτην την στιγμή που γραφω το ποστ εχω 20 Ευρω. Την Κυριακη μετα τα γεννεθλια ελπιζω να εχω και εναν άσσο μπροστα. Τώρα, βαλε και 50 Ευρω που πουλησω την 8600GT που εχω παμε στα 170 €. Τσιμα τσιμα για μια 8800GT, αλλα μηπως ειναι μούφα αυτη τη Axle ;

Μια χαρα μαρκα ειναι η Palit.

Οσο για την Axle, η καρτα της εχει το reference design, δηλαδη ειναι οπως της Nvidia, απλα εχει το αυτοκολλητακι της Axle. ;)

Και για του λογου το αληθες, βρες μου τις διαφορες στις 4 παρακατω καρτες...

[ATTACH]2530[/ATTACH]

:cool:

post-543-1414343101,0563_thumb.jpg

Η Palit ειναι απο τις γνωστες μαρκες στην αλλη ακρη του ατλαντικου αν δεν κανω λαθος.

Κατα τα αλλα οντως ολες οι καρτες ειναι ιδιες απο τη στιγμη που ειναι βασισμενες στην reference της nVidia.

Πιστευω ομως πως υπαρχουν διαφορες μεταξυ των κατασκευαστων στην ποιοτητα κατασκευης (οχι οτι αυτη η διαφορα,αν τελικα υπαρχει δικαιολογει και την διαφορα στην τιμη) της καθε καρτας και ενδεχομενως και στα υλικα,οπως πχ πυκνωτες,κτλ

Πλέον από μάρκα σε μάρκα πολύ λίγες είναι οι διαφορές. Τώρα τα λεφτά τα δίνεις για το όνομα, και άντε για καμιά διαφορετική μνήμη (άλλης εταιρείας) τίποτα άλλο (πάντα μιλάμε για τα μη υπερχονισμένα μοντέλα). Και όντως η Palit είναι πολύ καλή εταιρεία στο χώρο, αλλά δεν έχουμε στην Ελλάδα δείγματα.

Απλα στο insomnia ενα παλικαρι λεει οτι πηρε την Axle και οτι εχει προβλημα με τον θορυβο. Βεβαια κατοποιν msn που ειχα με τον GeorgeVasil μου ειπε οτι κατω απο 70% δεν θα εχω προβλημα, αλλα παρολα αυτα ας τσιμπησω την xfx γιατι θα την πουλησω αργοτερα πιο ευκολα.

Όλες κάνουν θόρυβο από κάποιο σημείο και πέρα...με το κλασσικό cooler δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Καλά, τώρα πέρι πώλησης αναλόγως και τα λεφτά που θα ζητάς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.