Pieros Δεκέμβριος 18, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:28] Xμμμ....υποπτο..... Μηπως εκανε καμια αταξια κ θελει να σε καλοπιασει?? Εμένα μου ειχα κάνει κάποτε στα γενέθλια μου μια τούρτα με σχέδιο RED ALERT 2. Φυσικά τώρα δεν είμαστε μαζί απλα .................................... Χρόνια πολλά κ καλές γιορτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 18, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Xμμμ....υποπτο..... Μηπως εκανε καμια αταξια κ θελει να σε καλοπιασει?? παντα με τον καλο το λογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 18, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 δε φταίει ο πατριώτης είναι γενικά ο τρόπος που σκέφτεται η Λαρσα γιουνάιτεντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 18, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Χαχααχ! Εεε ναι ρε παιδια,φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Δεκέμβριος 18, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 αχ τι μου θυμισες τωρα...εμενα μια φορα μου ειχε δωσει λεφτα να παρω ενα δισκο(80αρις maxtor τοτε) ομολογω οτι χαρηκα παρα πολυ!!χιλιες φορες αυτο παρα να μου παρει κανα ρουχο!!σα μικρο παιδι ρε με τα παιχνιδια!! ΚΑΛΑ ΧΡHΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 18, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 τώρα που το καλοσκέφτομαι και η δικιά μου έχει κάνει δώρο σχετικά με υπολογιστές, μου πήρε τα παρακάτω γυαλιά, για σπάσιμο βέβαια αλλά την δουλεία τους την κάνουν τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 18, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 15:53] τώρα που το καλοσκέφτομαι και η δικιά μου έχει κάνει δώρο σχετικά με υπολογιστές, μου πήρε τα παρακάτω γυαλιά, για σπάσιμο βέβαια αλλά την δουλεία τους την κάνουν τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο Θεός!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 18, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell τώρα που το καλοσκέφτομαι και η δικιά μου έχει κάνει δώρο σχετικά με υπολογιστές, μου πήρε τα παρακάτω γυαλιά, για σπάσιμο βέβαια αλλά την δουλεία τους την κάνουν τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 18, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 15:53] τώρα που το καλοσκέφτομαι και η δικιά μου έχει κάνει δώρο σχετικά με υπολογιστές, μου πήρε τα παρακάτω γυαλιά, για σπάσιμο βέβαια αλλά την δουλεία τους την κάνουν τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο Διοτι εισαι κ ομορφαντρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 18, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell τώρα που το καλοσκέφτομαι και η δικιά μου έχει κάνει δώρο σχετικά με υπολογιστές, μου πήρε τα παρακάτω γυαλιά, για σπάσιμο βέβαια αλλά την δουλεία τους την κάνουν τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο Κουκλί είσαι!!! Την δουλιά τους την κάνουν... κρατάν οποιαδήποτε άλλη μακρια!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 18, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 ΛΟΛ έλεος ήμουνα που ήμουνα με ξεκάνατε εντελώς πατριώτη δε περίμενα τέτοια πισώπλατη μαχαιριά από σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 18, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι η κοπέλα σου και όχι το dvd!!!! Δεν βρίσκεις τέτοιες γυναίκες τη σήμερον ημέρα! Αλλά και από την άλλη είδες τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα κάτω από τη μύτη μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 18, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 LOL . Εμενα ξενερώνει όταν μου κανει τετοιου ειδους δώρα (αν και αναγκάζεται να μου κανει συνεχεια γιατι δεν θελω τιποτά άλλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 18, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell ΛΟΛ έλεος ήμουνα που ήμουνα με ξεκάνατε εντελώς πατριώτη δε περίμενα τέτοια πισώπλατη μαχαιριά από σένα :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 18, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 ε εδω σηκονει μεγαλο λοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 18, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 Καλορίζικο Balafoutre και καλά καψίματα! Ρε μη μου πειράζετε τον μοδεράτορα μου... (πώς τον έκανες έτσι ρε samael ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Δεκέμβριος 19, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Παίδες είστε όλοι υπέροχοι και πάλι σας εύχομαι καλές γιορτές και δώρα φυσικά από αυτούς που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 19, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Όλα τα λεφτά! Θα μπορούσε απλά να στο πάρει αλλά να το πάει να το βάλουν κιόλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 19, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 πώπω τι έχει να τραβήξει η δικιά μου.... Έχω βάλει στο μάτι μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 19, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Εμεις παραμειναμε κλασικοι στα δωρα....Μια μπλουζα....τι θα γινει επιτελους με εκεινο το Turbo που περιμενω για το αυτοκινητο ....δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.