dohc161416003179 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2004 Έχω έναν μικρό δίσκο και θέλω να τον εγκαταστήσω και να του βάλω Linux(Mandrake 9.2).παράλληλα έχω και τον κύριο σε Sata με τα win....Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι να εγκαταστήσω το Mandrake από που θα μου δίνεται επιλογή σε ποιο λειτουργικό να μπω κατα την εκκίνηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 θα μπουτάρει από τον σκληρό που έχεις ορισμένο στο bios σε προτεραιότητα...πολλές μητρικές με κάποιο πλήκτρο σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις κι εκείνη την ώρα άλλο μέσο για μπουτ για εκείνη τη φορά...ο μπουτ μάνατζερ του λίνουξ (αν μπουτάρεις με αυτό το σκληρό) θα σου βγάζει επιλογή και για τα win Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Δεκέμβριος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2004 O.K. Voudas, φχαρστώ, με κάλυψες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.