Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 Επειδή ανέκαθεν έγγραφα με Ελληνικά και τώρα θέλω να βάλω μια τάξη στα MP3 μου, μήπως μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε κάποιο πίνακα ή κάτι παρόμοιο αντιστοιχίας Ελληνικών - Greeklish;
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 17, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 17, 2004 Ναι, αλλά κάθε φορά βάζω ότι μου 'ρθει εκείνη την ώρα και στο τέλος έχουμε ένα μαύρο χάλι...
Guest Δεκέμβριος 17, 2004 #4 Δεκέμβριος 17, 2004 Είναι το πιο άκυρο thread που έχω διαβάσει. Μάκη παιδί μου, τα greeklish δεν έχουν ορθογραφία.
YDinopoulos Δεκέμβριος 18, 2004 #5 Δεκέμβριος 18, 2004 Ελα βρε, εσυ πχ πως θα εγραφες την λεξη "ξεραινωντας" ???-kserenontas-3erainwntas-3erenontas Δεν υπαρχει κατι standard. Απλα πολλοι αντι για θ βαζουν το 8, και αντι για ξ, βαζουν το 3. Δεν ξερω αλλα....
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 18, 2004 Author #6 Δεκέμβριος 18, 2004 Πάντως όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα, η υπάλληλος είχε ένα πίνακα με την αντιστοιχεία...
jpavly Δεκέμβριος 18, 2004 #7 Δεκέμβριος 18, 2004 Αν θέλεις "σωστά" Greeklish, πρέπει να κάνεις τις λέξεις να διαβάζονται στα Αγγλικά.π.χ.: β = v , γ = g , δ = d, ξ = x, χ = h, ψ = ps κτλ...
sotiris Δεκέμβριος 18, 2004 #8 Δεκέμβριος 18, 2004 kseros psari diadiktioden xreiazetai na vazeis kai ipsilon.δεν υπάρχει σωστό και λάθος, βάλε αυτό που σου αρέσει.εγώ πάντως προτιμώ όλα γράμματα χωρίς αριθμούς για γράμματα.
Guest Δεκέμβριος 18, 2004 #9 Δεκέμβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ελα βρε, εσυ πχ πως θα εγραφες την λεξη "ξεραινωντας" ??? KserainontasΓια μέναξ = ksψ=psx=χη,ι=iυ=uει=eiαι=aiθ=thκαι πάει λέγοντας.Πάντως όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα, η υπάλληλος είχε ένα πίνακα με την αντιστοιχεία...Φτιάξε κι εσύ έναν κατάλογο με τις αντιστοιχίες που θεωρείς σωστές και βάλε την τάξη στα mp3 σου.
bold Δεκέμβριος 18, 2004 #10 Δεκέμβριος 18, 2004 Συμφωνω με ολους με τα παραπανω αλλα μαλλον κατι τετιο πσαχνεις
paschalia Δεκέμβριος 19, 2004 #12 Δεκέμβριος 19, 2004 Τα γκρικλις δεν εχουν ορθογραφια παντως .Μπορεις να εισαι οοσο ανορθογραφος θες και κανεις δεν θα πει τπτ .Βασικα αυτος ειναι και ο λογος που πολλοι εχουν ξεχασει πλεον να γραφουν σωστα τις λεξεις .
paschalia Δεκέμβριος 19, 2004 #14 Δεκέμβριος 19, 2004 μη το λες .Αν γραφεις για χρονια γκρικλις σου καθεται ευκολοτερο να γραφεις οπως σου κατσει μια λεξη ,εχοντας τις πλατες του οτι δεν ειναι ελληνικα και αρα δεν σε νοιαζει .
jpavly Δεκέμβριος 19, 2004 #15 Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia μη το λες .Αν γραφεις για χρονια γκρικλις σου καθεται ευκολοτερο να γραφεις οπως σου κατσει μια λεξη ,εχοντας τις πλατες του οτι δεν ειναι ελληνικα και αρα δεν σε νοιαζει . Εγώ όταν γράφω σε greeklish μπερδεύομαι πλέον πολύ πάντως, αν και παλιότερα έγραφα αποκλειστικά σε greeklish.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.