sokinsohim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2015 Λοιπόν όπως λέει κ ο τίτλος θέλω να διαγράψω κάποιους συγκεκριμένους φακέλους με σελιδοδείκτες του Chrome. Πάω λοιπόν κ τους διαγράφω κανονικά αλλά μετά απο λίγη ώρα κ ειδικά αν ανοίξω κ κλείσω το παράθυρο αρχίζουν κ εμφανίζονται παλι όλοι οι φακελοι.Δοκίμασα να κανω sign out αλλα πάλι τα ίδια. Είναι σαν να μπορώ να προσθέτω όσους νεους σελιδοδείκτες θέλω αλλά μετά αυτοί μένουν μόνιμα στο cloud κ δεν μπορούν να σβηστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 22, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2015 μαλλον εχεις και σε καποιο αλλο pc chrome με τον ιδιο χρηστη συνδεδεμενο. Εμενα μου το εκανε λογω του chrome στο τηλεφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 22, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2015 Ναι ισχύει πως έχω κ άλλες συσκευές συνδεδεμένες.Δλδ κάνω log out σε όλες κ μετά προχωράω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rackal Φεβρουάριος 22, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2015 (edited) Είχα το ίδιο πρόβλημα, απλά όταν κάνεις διαγραφή τους σελιδοδείκτες κανε και συγχρονισμό με τη google για να διατηρήσει τις αλλαγές. Εμένα έτσι μου λειτούργησε... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2015 από rackal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiMaKoSs Μάρτιος 29, 2020 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα αυτό... έχω κάνει αυτά που έχετε γράψει αλλά εξακολουθούν να εμφανίζονται από λίγα λεπτά οι σελιδοδείκτες που έχω διαγράψει.. Έχω αποσυνδεθεί από όλες τις λοιπές συσκευές μου και είμαι μονάχα συνδεδεμένος στο PC μου και κάνω την διαδικασία αυτή. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts