Jump to content

Νεράκι!!!

Michalis761416003192

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Michalis76

Αλλαγή υγρών

Αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό στο κύκλωμα.

Ήδη κάνω εξαέρωση και το απόγευμα θα ποστάρω θερμοκρασίες και φωτό.

Δεν νομιζω να δεις διαφορες στις θερμοκρασιαες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα και το καλιτερο ειναι το νερο βρυσης με λιγο μπεταντιν για τους μικροοργανισμους.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις 12:58]

Δεν νομιζω να δεις διαφορες στις θερμοκρασιαες τα εχω δοκιμασει ολα αυτα και το καλιτερο ειναι το νερο βρυσης με λιγο μπεταντιν για τους μικροοργανισμους.

Το πιθανότερο να μην δω διαφορές, αλλά νερό ΒΡΥΣΗΣ και όχι απιονισμένο???

Πάντως το σίγουρο είναι ότι προστατεύει καλύτερα τα μέταλλα από διαβρώσεις.

Εδώ πάντως λέει άλλα για τις θερμοκρασίες

Εχω δοκιμασει απιονισμενο νερο με παραφλου μεσα και μπορω να σου πω οτι τα αποτελεσματα ηταν τραγικα αφου νομιζα οτι δεν καθοτανε το block σωστα.(23 και πηγε 30) ιdle

το υγρο που θα παρεις κανει και για απολιμανση βαλτο με νερο βρυσης μαζι .

Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις 13:11]

το υγρο που θα παρεις κανει και για απολιμανση βαλτο με νερο βρυσης μαζι .

Το υγρό είναι έτοιμο για χρήση με την αγορά (έχει ήδη 75% νερό στην σύνθεση του)

Εγώ έχω φάει κόλλημα τώρα... νερό ΒΡΥΣΗΣ??? έχεις ανοίξει το μπλοκ σου τελευταία να δεις σε τι κατάσταση είναι μέσα???

Μιchali αν δεν κανεις μερικες δοκιμες εσυ..... το υγρο το συνγκεκριμενο δεν το ξερω.

ανα εξαμηνο βαζω για 2-3 μερες στο κυκλωμα βιακαλ και τα πεταει ολα εξω. Οι σωληνες γυνωνται τζαμι

Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις 13:21]

Μιchali αν δεν κανεις μερικες δοκιμες εσυ..... το υγρο το συνγκεκριμενο δεν το ξερω.

ανα εξαμηνο βαζω για 2-3 μερες στο κυκλωμα βιακαλ και τα πεταει ολα εξω. Οι σωληνες γυνωνται τζαμι

Φίλε johns η αλήθεια είναι ότι το βασικό μου πρόβλημα με το παραφλού που είχα πριν, αλλά και με αυτό το υγρό που έβαλα στο κύκλωμα χθες το βράδυ, χρωματίζονται οι σωλήνες.

Δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνουν όπως πρώτα :cry:

Σκέτο απιονισμένο χωρίς παραφλού έχεις δοκίμασει???

Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις 13:27]

Πηγα στο σιτε του multirama αλλα δεν γραφει ποσο βαρος εναι για να υπολογισουμε αν θα μπει μαζι με αλλο υγρο.

Τι εννοείς βάρος??? Όπως ανέφερα προηγουμένως είναι έτοιμο προς χρήση κατευθείαν χωρίς πρόσθετα.

Η συσκευασία πάντως είναι 500ml. Το δικό μου σύστημα χρειάστηκε 1 1/2 μπουκάλι.

Ναι ενα απο τα ιδια.Λιγο μπεταντιν στο νερο βρυσης και ειναι μια χαρα.

αλλα οτι και να λεμε μονο με τις δοκιμες σου θα βρεις το καλιτερο για το συστημα σου

Το μπλοκ του 11 το εχω πανω απο 1,5 χρονο και δουλευει αψογα οπως την πρωτη μερα που το πηρα.

υπαρχει και μια ιδεα να βαλουμε καπου λιγο ψευδάργυρο ή μαγνήσιο να τρωγεται αυτό και οχι τα μεταλλα που χρησιμοποιούμε

το κανουνε κατα κόρον στις εξωλέμβιες μηχανές και εχει τρελλή εφαρμογή γιατί δεν ΄καταστρέφεται το μεταλλο απο τα άλατα

επισης το μαγνήσιο το βαζουν στις σωληνώσεις απο καυστήρες και καλοριφέρ και κανει την ίδια δουλειά

φανταστείτε να βαζαμε απιονισμένο στο καλοριφερ της πολυκατοικίας

εμενα μαρεσουν τα πειράματα του μιχάλη και ανυπομονώ να δώ μετρήσεις

εγω σταθερός στους 37 βαθμούς με τίγκα τον πυρήνα στο βόλτ και ανεμιστήρες να σερνονται , με διπλό τοστ και πριμε μαζί 42 .

4 βαθμούς κατω αν οι ανεμιστήρες μου δουλέυουν φουλ

ΣΩΣΤΟΣ???

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Πρώτο πείραμα αποτελέσματα θετικότατα. Ίδιες συνθήκες, 2 τοστ να τρέχουν όλο το βράδυ και max temp 33oC. To περίεργο της υπόθεσης είναι ότι σε idle έχω 30-31οC. Μιλάμε για διαφορά full με idle 2-3oC. :confused:

Συνεχίζεται... :cool:

Τωρα περιμενεις σχολιο?!!!:boxed: :worship:

Που μας εκανες να μαζευουμε λεφτα για προτζεκτορα?

που μας εκανες να παμε να παρουμε λαμπες?

που κλαιμε τις 19 αρες μας?

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ : ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

οι αποχρωσεις του μπλε πολυ καλες , ποτε τακανες αυτα ρε συ? Ετσι ηθελα και το δικο μου..:(

δωσε στοιχεια να ξερουμε τι να παρουμε και εμεις , μιας που τα δοκιμασες :T: :T:

Θελουμε μια κοντινη στον τοιχο να δουμε και την αναλυση :D :D

Φιλε εχεις γινει ο δοκιμαστης μας , κανεις τα review μας και μας....ΞΕΣΗΚΩΝΕΙΣ ή αλλιώς βλεπε :"ξεμυαλίζω" :p

τα καλωδιακια που μου προτεινες ειναι τελεια για τους σατα μου (στηθηκαν και οι 2 ραπτορ σημερα) , εσυ πως και δεν ταχεις παρει?

δωσε καμια πληροφορια για λαμπες,ανεμιστηρια να ξερουμε και μεις τι ειναι καλο και τι οχι

προβολή ποτε θα μας κανεις?

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ πρωτον για τον κοπο σου (το μαζεψες αρκετα) , δευτερον για το review του υγρου , τριτον για την "οθόνη" σου :clap: :clap: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.