Jump to content

Νεράκι!!!

Michalis761416003192

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Για να δεις τα πράγματα πιο στρεσσαρισμένα κάνε disable το HT από το bios και τρέξε ένα Toast. Ή αλλιώς χρησιμοποίησε το cpu burn in. Μια χαρά θερμοκρασία έχεις, Asus είναι η motherboard;

Μεγειά! :) Η silverprop είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες :D

Το ζουμί της υπόθεσης όμως.. είναι άλλο..

post-23-1416071445,8739_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:03]

Μεγειά! :) Η silverprop είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες :D

Το ζουμί της υπόθεσης όμως.. είναι άλλο..

Από ένα παλιό Toshiba που είχε ένας φίλος μου :rolleyes:

Είναι για να δίνει ρεύμα στους ανεμιστήρες :laughing:

Παιδια εγω με τον πρεσκοτ μου στα 3.0 εχω 44 idle και 55 max στο sissoft cpu burn in.!!!Ειναι

καλα? Εχω μια Gigabyte-ultra και asetek entry level watercooler.

Φιλε Μιχαλη να ρωτησω απο που πειρες τους σωληνες ? και ποσο ? και την συνδεσμους εχεις βαλει? ενα close up θα κανεις?ευχαριστω!

φιλικα Προ

ΜΕ γεια Μιχαλη. Πολυ καλες οι temps. Μια ερωτηση: τα χρειαζεσαι ολα αυτα τα προγραμματα που τρεχουν και ολα αυτα τα εικονιδια πανω στο desktop???

Αρχική απάντηση από Michalis76 [17-12-2004 20:07]

Από ένα παλιό Toshiba που είχε ένας φίλος μου :rolleyes:

Είναι για να δίνει ρεύμα στους ανεμιστήρες :laughing:

’ργησα αλλά το κατάλαβα... :laughing: Hipro5

Αρχική απάντηση από pro [Χθες, στις 05:03]

Φιλε Μιχαλη να ρωτησω απο που πειρες τους σωληνες ? και ποσο ? και την συνδεσμους εχεις βαλει? ενα close up θα κανεις?ευχαριστω!

φιλικα Προ

Οι σωλήνες είναι Tygon R3603 από εταιρία του χώρου (δεν κάνω διαφήμιση) με 14,5ευρω/μέτρο και οι σύνδεσμοι είναι από κηπευτικά προϊόντα, αλλά δεν θα μείνουν αυτοί.

Αρχική απάντηση από Michalis76

Οι σωλήνες είναι Tygon R3603 από εταιρία του χώρου (δεν κάνω διαφήμιση) με 14,5ευρω/μέτρο και οι σύνδεσμοι είναι από κηπευτικά προϊόντα, αλλά δεν θα μείνουν αυτοί.

14,5 το μετρο! ! Πολλα δεν ειναι? ποσα μετρα πειρες?

Αμα μπορεις δωσε μου με ΠΜ το μαγαζι απο το οποιο τους πειρες τους σωληνες!

Σύμφωνα με την εμπειρία μου πάνω σε δύο P4 3.0 Northwood και Prescott η διαφορά μου ήταν περίπου 8 βαθμοί.

Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.