Jump to content

Πρωτη πωληση γης στο ιντερνετ

ea6gka

Recommended Posts

οχι οχι δεν μιλαμε για μεσιτια αληθινη γης...Virtual λεμε ,:jump:

Gamer buys $26,500 virtual land

The virtual island sold in Project Entropia

Would you pay money for this virtual vista?

A 22-year-old gamer has spent $26,500 (£13,700) on an island that exists only in a computer role-playing game (RPG).

http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/4104731.stm

ρε λεφτα για πεταμα

Αρχική απάντηση από ea6gka

δηλαδη θα εδινες 30.000 ευρω εσυ?

Επειδή πιστεύω πως θες να σου μιλήσω με ειλικρίνια, η απάντησή μου είναι ναι εφ'όσον πληρούσε κάποιες προϋποθέσεις. Κι αν δεν είχα, θα έπαιρνα δάνειο.

Θεωρώ ότι διάβασες όλο το άρθρο άρα ξέρεις τον λόγο της απάντησής μου.

Ο κόσμος είναι ηλίθιος?? Ο τύπος λέει πουλάει και οικόπεδα στο νησί για να φτιάξουν σπίτια οι άλλοι ηλίθιοι... Ρε πάρτε ένα Sims να ικανοποιήσετε τη βλακεία σας!

Αρχική απάντηση από Hero

Επειδή πιστεύω πως θες να σου μιλήσω με ειλικρίνια, η απάντησή μου είναι ναι εφ'όσον πληρούσε κάποιες προϋποθέσεις. Κι αν δεν είχα, θα έπαιρνα δάνειο.

Θεωρώ ότι διάβασες όλο το άρθρο άρα ξέρεις τον λόγο της απάντησής μου.

Επειδη εγω δεν εκατσα να το διαβασω ολο...για πες μας με ποιο σκεπτικο θα τα εδινες εσυ?

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Επειδη εγω δεν εκατσα να το διαβασω ολο...για πες μας με ποιο σκεπτικο θα τα εδινες εσυ?

Entropia allows gamers to buy and sell virtual items using real cash, while fans of other titles often use auction site eBay to sell their virtual wares.
Deathifier will make money from his investment as he is able to tax other gamers who come to his virtual land to hunt or mine for gold.

Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει. Πληρώνεις 30.000 και παίρνεις ένα εικονικό οικόπεδο που σου αποφέρει για παράδειγμα 3.000 τον μήνα από ποσοστά. Αν τώρα τα 30k που έδωσες είναι πεταμένα λεφτά, τα χρήματα που έδωσες για το PC τι είναι?

σιγα τωρα..εδω στην Γερμανια ειχε βαλει καποιος αγγελια:Αν θελει καποιος να ερθει σπιτι του και να τον φαει(δηλαδη αυτος που εβαλε την αγγελια εψαχνε να βρει εναν ανθρωπο για να τον φαει!) Το τραγικο ειναι το εμφανιστηκε καποιος και εγινε οτι εγινε...

Ξέρετε αν πουλάει τα οικόπεδα με δόσεις? Στην τιμή του οικοπέδου συμπεριλαβάνετε το οίκιμα? Πόσα στρέματα είναι το κάθε οικόπεδο? Παραθαλάσια έχει?

Αχ βρε παιδιά πείτε μου να πάρω και εγώ ένα κομματάκι γης... Να πάρω τους φίλους μου και να πάμε για weekend....

Τί μ@λ@κ@ς που είναι ο κόσμος..... Δεν του είπε κανείς αυτού ότι με 30.000 θα έβρισκε άπειρες γκόμενες να σταματήσει τον "χειροπόλεμο", γιατί τον έχει χτυπήσει η ****** στο κεφάλι!!!!

Αρχική απάντηση από Hero

Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει. Πληρώνεις 30.000 και παίρνεις ένα εικονικό οικόπεδο που σου αποφέρει για παράδειγμα 3.000 τον μήνα από ποσοστά. Αν τώρα τα 30k που έδωσες είναι πεταμένα λεφτά, τα χρήματα που έδωσες για το PC τι είναι?

Ποσοστα απο τι?????Ή μηπως περιμενεις πως υπαρχουν πολλοι μαλ@κες να αλλαζουν virtual οικοπεδα, και να δινει ο ενας στον αλλο κλπ...

Μη λεμε μαμακιες ρε παιδες...εικονικα οικοπεδα, οικοπεδα στη σεληνη, και αλλες τετοιες μπαρουφες ειναι για τους ηλιθιους...

Συμφωνώ με τον Vouda! Ιδιοφυές!!!

Ο τύπος πουλάει κοπανηστό αέρα για χρυσάφι και πλουτίζει...

Εφόσον υπάρχει ζήτηση πρέπει να καληφθεί...

Αγγελία: Ενοικιάζονται 10ΜΒ από ράπτορα, σε άρηστη κατάσταση, επιπλωμένα!:D

και αμα μπει ο χακερ και παρει ολο το νησι τι θα κανουν? θα φτιαξουν καινουριο? και τη μελετη ποιος θα τη πληρωσει , τον εργολαβο ασε που τα γραφειοκρατικα ποιος θα τα αναλαβει?

μην τρελαθουμε , δεν θα κανουμε την υψιστη βλακεια να φαινεται ιδιοφυια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.