Jump to content

Asus 6800 VS MSI 6800

Ripper18

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Κι εγω MSI κοκκινη εχω με ενεργοποιημενα pipelines και vertex. Παντως καλυτερα να βαζετε compare link για καλυτερα και πιο αναλυτικα..

Όπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρό καλαθι φιλε...

το να δεις στο riva tuner ότι άνοιξαν δεν λεει και πολλα.

Το θέμα ειναι να δεις και αύξηση στις επιδοσεις και να μην δεις artifacts!

καλή επιτυχία.....

Ναι εγω!!!! δυδτυχως εγω.... εχω την MSI NX6800 -TD128 και δεν ξεκλειδωνει...περιμενω το riva tuner 15.3 μπας και τα καταφερω!

εχω μια Asus v9999/TD 128mb,δωστε μου ενα λινκ να δοκιμασω να την ξεκλειδωσω και να σας ποσταρω αποτελεσματα

Αρχική απάντηση από Tripper [Σήμερα, στις 15:12]

Ναι εγω!!!! δυδτυχως εγω.... εχω την MSI NX6800 -TD128 και δεν ξεκλειδωνει...περιμενω το riva tuner 15.3 μπας και τα καταφερω!

Έχεις τα τελευταία drivers στην κάρτα σου; Με κανά προηγούμενο δοκίμασες;

το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα παιδιά . Πιθανότητες περίπου 50% να ανοίξουν. Αλλά και αν ακόμη ανοίξουν μπορεί να βγάζουν arti. Πάντως , το έχω ξαναγράψει, προσωπικά πρέπει να έχω ένα "πρόβλημα" που κανείς άλλος δεν το έχει αναφέρει ,όσο και να έψαξα στα δίάφορα φόρα. Εξηγούμαι, ανοίγω με το riva όλα τα pipes kai vertex (από πέντε σε έξι) , και μετά στα απλά παράθυρα είναι όλα εντάξει , όταν ξεκινάει το παιχνίδι στα μενού δηλ.(να το πω έτσι) έχω arti , και όταν αρχίζει κανονικά το παιχνίδι τα arti εξαφανίζονται . Αυτό ι΄σχύει για όλα τα παιχνίδια . όποιος κατάλαβε , κατάλαβε , τι να πω. Α, μην το ξεχάσω έχω μια ASUS 6800.

δοκιμασα...και παλαιοτερους drivers που τους υποστιριζει το Riva tuner to 15.2 αλλα τιποτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.