AstraLgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2015 έχει λίγο καιρό που σκέφτομαι να πάρω καλά ακουστικά μαζί ένα amplifier , εγώ αυτήν την στιγμή έχω τα Sennheiser hd 457 χρονιά τώρα, έχω ακούσει τα Sennheiser 558 καλά μου φάνηκαν άλλα θέλω κάτι παραπάνω. Η μουσική που ακούω περισσότερο είναι psy-trance , γενικά ψάχνω ακουστικά να έχουν δυνατή, πολύ δυνατή ένταση, όσο γίνετε να έχουν καθαρό ήχο, και κάλο μπάσο. όσοι γνωρίζετε επί του θέματος παρακαλώ τα φώτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 20, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Τι χρήματα θέλεις να δώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 20, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 αυτα ζαχαρωνω εγω http://www.skroutz.gr/s/4602088/Audio-Technica-ATH-M50x.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Φεβρουάριος 20, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 (edited) Τι χρήματα θέλεις να δώσεις;500 max μαζί με amplifier Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2015 από AstraLgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 20, 2015 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Αν φτάνεις σε τέτοιο επίπεδο, δες AKG k-702 μαζί με Fiio K9 Desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 21, 2015 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2015 πρεπει να παρεις και ενισχυτη αν θελεις ενταση εκτος αν εχεις καμια καρτα ηχου της προκοπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Φεβρουάριος 21, 2015 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2015 Σε αυτά τα χρήματα hifiman he400i η μεταχειρισμένα 500, και είτε σιιτ είτε bcl clone τα ρέστα για ενισχυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Φεβρουάριος 22, 2015 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2015 Εχω τα hd 600 με focusrite pro24 dsp ,τον ηχο και την πιστότητα πιμου εχουν δεν την εχω βρει αλλου ,το ίδιο και δυο φιλοι μου άρρωστοι με studio παραγωγές κτλ και αυτοί αυτα πήρανε εντέλει.Ολοι ασχολούμαστε με psy -goa, techno.Το μονο πιστευω που τα ξεπερνάει εκεί που πονάνε ελαφρώς τα 600,στις χαμηλές ,ειναι όντως τα 650 .Απο ολα τα αλλα που εχουμε δοκιμάσει μπορει καποια να προσφέρουν καλύτερο παντς ,αλλα χάνουν την πιστότητα .Σημείωσε οτι ειναι ακουστικα που δεν ομορφαίνουν τον ηχο (με ανάλογη καρτα ήχου τουλάχιστον) ,αποκαλύπτουν τόσα πολλα ,ειναι τοσο υπεραναλυτικα ,που αν γράφεις μουσική , σου βγάζουν.την πιστη ,καθε συχνοτικο λαθακι γινεται μαρτύριο πέφτεις στη λουμπα της τελειότητας και χάνεις το αυθόρμητο.του πράγματος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Φεβρουάριος 23, 2015 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 Εχω τα hd 600 με focusrite pro24 dsp ,τον ηχο και την πιστότητα πιμου εχουν δεν την εχω βρει αλλου ,το ίδιο και δυο φιλοι μου άρρωστοι με studio παραγωγές κτλ και αυτοί αυτα πήρανε εντέλει.Ολοι ασχολούμαστε με psy -goa, techno.Το μονο πιστευω που τα ξεπερνάει εκεί που πονάνε ελαφρώς τα 600,στις χαμηλές ,ειναι όντως τα 650 .Απο ολα τα αλλα που εχουμε δοκιμάσει μπορει καποια να προσφέρουν καλύτερο παντς ,αλλα χάνουν την πιστότητα .Σημείωσε οτι ειναι ακουστικα που δεν ομορφαίνουν τον ηχο (με ανάλογη καρτα ήχου τουλάχιστον) ,αποκαλύπτουν τόσα πολλα ,ειναι τοσο υπεραναλυτικα ,που αν γράφεις μουσική , σου βγάζουν.την πιστη ,καθε συχνοτικο λαθακι γινεται μαρτύριο πέφτεις στη λουμπα της τελειότητας και χάνεις το αυθόρμητο.του πράγματος.Offtopic:λες να ανοιγαμε ενα νεο thread με το ανωτερο ειδος μουσικης και να εβαζε ο καθενας τα αγαπημενα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Φεβρουάριος 25, 2015 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2015 (edited) Εγω μετα χαρας ,παντα μόνος μου τα ακουω,μονος τα σχολιάζω ,χαχαχαΕπίσης ,για ενισχυτή fiio για τοσο ακριβα ακουστικά ,διαφωνώ κάθετα . Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2015 από das 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 10, 2015 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 (edited) για καποιον που θελει dac/amp χωρις εγγραφη κλπ για ακουστικα 50Ω εως 300Ω τι προτεινεις? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2015 από christaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 10, 2015 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 budget? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 10, 2015 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 οσο ποιο κατω γινεται αλλα να αξιζει τον κοπο και αν γινεται να μπαινουν και ηχεια μαζι στο dac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 10, 2015 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 Ε τοτε πας για καρτα ήχου ,scarlet μου μυρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 10, 2015 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 Κάτι σαν και αυτό; Αν θες να ανέβεις κατηγορία, κοίτα και από Audio gd μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 10, 2015 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 Τι ηχεια εχεις ; αυτοενισχυομενα να φανταστώ ; για κατι τέτοιο http://www.skroutz.gr/c/901/mousikos-eksoplismos-ypologist.html?keyphrase=focusrite+scarlett+2i2 ελεγα εγω , αλλα δεν εχω ψαχτει ποσο δυνατο ενισχυτή εχουν για τα ακουστικά , η δική μου καρτα που ειναι και καλα λιγο πιο πάνω σε κατηγορία θελει να ανεβάσω την ένταση στη μεση + για να ακουστεί κάπως "δυνατά" αυτο που ακουω . Ολα ειναι σχετικά και υποκειμενικά βέβαια σε σχέση με ποιότητα ,εντάσεις κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 10, 2015 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 z5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 10, 2015 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 Άκυρο ,παρε ενα απλο dac για τα ακουστικα ,με τέτοια ηχεια δε γινεται να κανεις κάτι περαιτέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 11, 2015 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 τι dac ομως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts