Jump to content

ATI 9600 PRO H ATI 9600 XT ??

jose

Recommended Posts

οχι δεν θα βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα χτυπα την για μενα.

Για μενα χτυπα με τα 128 δεν νομιζω οτι στη συγκεκριμενη καρτα σου χρειαζονται τα 256 mb.Εγω δοκιμασα την asus 9600 χτ με τα 128 και μου φανηκε πολυ καλη για την κατηγορια της.

Τα 256 δεν προσφέρουν τίποτα στις 9600 όπως και σε όλες τις κάρτες αυτής της κατηγορίας...

Καλήτερη είναι η XT αλλά μην περιένεις και σοβαρές διαφορές....

Ένας φίλος μου πάντως, έχει την ASUS 9600XT με 128ΜΒ και βλαστιμάει που δεν πήρε με 256ΜΒ επειδή πχ στο Max Payne 2 δεν μπορούσε να το παίξει στα full για λίγα MΒ.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ένας φίλος μου πάντως, έχει την ASUS 9600XT με 128ΜΒ και βλαστιμάει που δεν πήρε με 256ΜΒ επειδή πχ στο Max Payne 2 δεν μπορούσε να το παίξει στα full για λίγα MΒ.

:blink:

Ο φύλος σου είναι σύγουρος ότι εφτεγε η κάρτα?

και εγώ με 9600προ σε 1024*768 με όλα στο φουλ το έπαιζα το παιχνίδι και από ότι θυμάμαι έβγαζε 50+ frames

Όπως είπα δεν μπορούσε να το παίξει με όλα στο FULL.

χλωμό να έφταιγαν τα 128... τα 256 δε δίνουν τπτ σε αυτές τις κάρτες...

Όπως είπα δεν μπορούσε να το παίξει με όλα στο FULL.

Σύγουρα δεν έφτεγε η η μνήμη της κάρτας πάντος!!!

Πόση ram έχει?

256. Αλλά θυμάμαι οτι (τουλάχιστον έτσι μου 'χε πεί) του έβγαζε μήνυμα πως χρειάζονται τάδε MB μνήμη στην κάρτα για να πάει σε 8Χ νομίζω antializing.

Πλυ καλη τιμη παρε την χτ 128αρα και οχι με 256 οπως ειπαν και τα παιδια δεν εχει διαφορα σε αυτην την κατηγορια

τι να λεω και γω που πηρα την 5200 με 256RAM....τα smilies δικα σας...

και επισης δεν μου το επαιζε(Μαχ Payne 2) με full details αλλα προφανως οχι λογω VRAM...

Εγώ το έπαιξα με μια 9500 np 64MB overclockαρισμένη σχεδόν στο full.

Όπως προείπαν οι άλλοι σε αυτήν την κατηγορία δεν έχουν νόημα τα 256mb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.