fonzi Φεβρουάριος 15, 2005 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από mariosalice [11-02-2005 23:00] Τώρα ασχολούμαι με το NV firewall που έχει το σετ οδηγών 6.39 (Προσοχή μη βάλεις international. Μπορώ να σου πω το γιατί αν θες).Είναι εκπληκτικό. Έχω βγάλει το firewall των Windows XP SP2 και το μηχανάκι πετάει. Βλέπεις είναι ενσωματωμένο στο chipset υποστήριξης της Nvidia. Για να βάλεις το NV firewall θέλει να κάνεις κάτι στο BIOS?Κάνω αντίστοιχη εγκατάσταση σε DFI ULTRA D και μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να αντιγράψει τα αρχεία τάδε κλπ στο C.Μηπως θέλει τίποτα από BIOS???Κάνω την εγκατάσταση χωρίς να έχω τοποθετήσει μοντεμ κλπ. Παίζει ρόλο που δεν βρίσκει σύνδεση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 15, 2005 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 10:52] Για να βάλεις το NV firewall θέλει να κάνεις κάτι στο BIOS?Κάνω αντίστοιχη εγκατάσταση σε DFI ULTRA D και μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να αντιγράψει τα αρχεία τάδε κλπ στο C.Μηπως θέλει τίποτα από BIOS???Κάνω την εγκατάσταση χωρίς να έχω τοποθετήσει μοντεμ κλπ. Παίζει ρόλο που δεν βρίσκει σύνδεση??? Αφού το έγραψα να έχεις πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά στο Ιντερνετ και να κατεβάσεις την Αγγλική έκδοση και οχι την International.Αν τάχεις κάνει αυτά, πρέπει να εγκατασταθεί μια χαρά. Πες μου τι έκανες γιατί εγώ έχω ενεργοποιήσει στο BIOS το NV LAN επειδή έχω ADSL. Ξέρω οτι το firewall συνεργάζεται και ελέγχει το NV LAN αλλά δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητο για να εγκατασταθεί.Το πρόβλημα που σου παρουσιάζει είναι οτι γίνεται η εγκατάσταση αλλά δεν βρίσκει κάποια αρχεία όπως έγραψες. Ε αυτό λύνεται με τον τρόπο που σου είπα.ΒΑΛΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗΒΑΛΕ 1Η ΓΛΩΣΣΑ ΑΓΓΛΙΚΑ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ EXPLORERΕπίσης πρόσεξε οτι είναι δύσκολο να ρυθμίσεις το Norton Antivirus 2005. Το firewall το μπλοκάρει και καλά κάνει γιατί το NAV χρησιμοποιεί ύποπτες θύρες επικοινωνίας με το έξω κόσμο.Εγώ παρότι το αγόρασα το πέταξα και εγκατέστησα το Avast που είναι δωρεάν και πολύ καλύτερο. Βρήκα την ησυχία μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 15, 2005 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2005 Ξέρει κανείς στη ρύθμιση 1Τ/2Τ της μνήμης τι πρέπει να βάλουμε;Σε ένα PDF αρχείο της AMD διάβασα οτι ο Athlon 64 υποστηρίζει 2Τ επικοινωνία με τη μνήμη ειδικά για τις unbuffered μνήμες.Εμένα δουλεύει και με τους δύο τρόπους αλλά νομίζω οτι είναι καλύτερα αν έχω 2Τ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.