dpetka2001 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 παιδια εχω το εξης προβλημα...συνεδεσα δυο υπολογιστες μαζι και μπορω να δω τα shared devices αλλα δεν εχω προσβαση...εχω βαλει full control στις ιδιοτητες...τι αλλο πρεπει να κανω?? ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Full Control έδωσες στο sharing, για δες και στο tab security . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 αν έχεις xp, τσέκαρε το μήνυμα λάθους που σου βγάζει (πχ no blank password accepted) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Δεκέμβριος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:03] Full Control έδωσες στο sharing, για δες και στο tab security . δε μου βγαζει tab security...Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:09] αν έχεις xp, τσέκαρε το μήνυμα λάθους που σου βγάζει (πχ no blank password accepted) το μηνυμα λαθους ειναι αυτο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Δεκέμβριος 17, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ακυρο παιδια και συγγνωμη για το παιδεμα...εφταιγε το οτι δεν υπηρχε media στο device τελικα...ευχαριστω παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 έχεις βάλει full access σε όλους τους users (everyone) ή στον user με τον οποίο προσπαθείς να μπεις απ τον ένα στον άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Tools-->Folder Options και αποεπέλεξε το use simple file sharing.Κάντο και apply σε όλα τα folders. Στα κοινόχρηστα τώρα, θα πρέπει να έχεις και tab security.To floppy έκανες και εσύ κοινόχρηστο βρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Βασικα......Τι win εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Δεκέμβριος 17, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 παιδια οπως ειπα και παραπανω το προβλημα λυθηκε...δικη μου βλακεια...το simple file sharing εννοειται πως το εχω απενεργοποιημενο...αν πατε ομως σε devices οπως floppy και cdroms δεν εμφανιζεται το tab security...σε ολα τα αλλα εμφανιζεται κανονικα...ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.