johnIV Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2015 Έχω κάνει convert ενα e-book απο μορφή PDF να το ανοίγω με το word 2010 μέχρι εδώ όλα καλά όμως επειδή το άσπρο φόντο του κειμένου δεν ενδείκνυται για διάβασμα θέλω να το αλλάξω χρώμα για να γίνεται ποιο ξεκούραστο έχω ψάξει στο youtube για διάφορα tutorials όμως δεν είναι διαφωτιστικά γιατί αλλάζει μόνο το φόντο πίσω απο το κείμενο και όχι τον φόντο του κειμένου δηλαδή η κυρίως σελίδα μένει λευκή και δεν αλλάζει χρώμα μήπως ξέρει κανείς πως αλλάζει χρώμα ολόκληρη η σελίδα; ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Φεβρουάριος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2015 πιστεύω να εννοείς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Φεβρουάριος 19, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2015 Αυτό το ξέρω και το έχω κάνει απλά είναι σκαναρισμένες οι σελίδες του βιβλίου και το word τις ανοίγεισαν φωτογραφίες για αυτό και δεν αλλάζουν χρώμα δεν ξέρω αν υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποιάστε να διαβάσω το βιβλίο χωρίς να χρειάζομαι οφθαλμίατρο μετά την ανάγνωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Φεβρουάριος 20, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 πάτα επάνω στην φωτογραφια δεξί κλίκ και στο πινακάκι που ανοίγει πας στην επιλογη μορφοποίηση εικόνας και ανοίγει ενα καινουργιο πλαίσιο οπου μπορείς να ορίσεις φωτεινότητα ,κοντράστ κ.λ.π (αφορα ομως μια εικονα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Φεβρουάριος 21, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2015 πάτα επάνω στην φωτογραφια δεξί κλίκ και στο πινακάκι που ανοίγει πας στην επιλογη μορφοποίηση εικόνας και ανοίγει ενα καινουργιο πλαίσιο οπου μπορείς να ορίσεις φωτεινότητα ,κοντράστ κ.λ.π (αφορα ομως μια εικονα)Καλή ιδέα όμως δεν είναι πρακτική αν γίνεται για όλο το κείμενο ''με τη μία'' τότε είναι η καλύτερη λύση όμως λίγο που το έψαξα δεν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts