thazio Δεκέμβριος 1, 2015 Author #641 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Flat out με 5η όμως ο Jörg Müller και όχι με 6η που "εύκολα" έχουμε στο AC εμείς. Προφανώς έχει άλλο "βήμα" το σασμάν στο original αγωνιστικό. Άλλο flat out με 5η κι άλλο με 6η...Κρύβε λόγια σε παρακαλω...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Δεκέμβριος 1, 2015 #642 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Ο πρώτος οδηγός της ομάδος μας @panosdimp δεν θα αγωνιστεί αυτή την Κυριακή..Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί και σε όλη την επόμενη σαιζόν..Θα επιθυμούσα να κρατήσουμε τα ίδια νούμερα, και την ίδια ομάδα και στην επόμενη σαιζόν.Αν καταφέρει ο πρώτος οδηγός να αγωνιστεί στην επόμενη σαιζόν, καλώς..Εάν όχι, θα ήθελα αν είναι εφικτό να αγωνιστώ μόνος μου σε αναμονή του, (όποτε και αν είναι χρονικά αυτό..)Σε περίπτωση που ο πρώτος οδηγός της ομάδος δεν αγωνιστεί, η βαθμολογία της ομάδος, θα είναι προφανώς ίση με την βαθμολογία μου..Εάν αυτό αντιβαίνει με τους κανόνες, ή οι θέσεις που υπάρχουν δεν επαρκούν για όλους τους εν δυνάμει αγωνιζόμενους και δεν μπορώνα πραγματοποιήσω την ανωτέρω επιθυμία μου, σας παρακαλώ να δεχτείτε από τώρα την αποχώρηση μου από την επόμενη σαιζόν του κυπέλλου προς διευκόλυνση όλων. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, όποια και αν είναι η απόφαση σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2015 #643 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 Ε ναι, και στο Assetto flat out μπαίνουμε, απλά είχε γίνει ένας ντόρος πιο παλιά ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Βέβαια χωρίς τελεμετρία δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν φαίνεται να κόβει. Eν το μεταξύ, αν δεν δω τον Ιάσονα (@GoMaR ) να έχει κόψει τουλάχιστον 2000 γύρους, δεν μου πάει η καρδιά να κάνω practice. φιλε μου καλε... 17/11/2015 last played Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 2, 2015 Author #644 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 φιλε μου καλε... 17/11/2015 last played Τι εννοείς βρε; Δεν θα παίξεις την Κυριακή; Ο πρώτος οδηγός της ομάδος μας @panosdimp δεν θα αγωνιστεί αυτή την Κυριακή.. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί και σε όλη την επόμενη σαιζόν.. Θα επιθυμούσα να κρατήσουμε τα ίδια νούμερα, και την ίδια ομάδα και στην επόμενη σαιζόν. Αν καταφέρει ο πρώτος οδηγός να αγωνιστεί στην επόμενη σαιζόν, καλώς.. Εάν όχι, θα ήθελα αν είναι εφικτό να αγωνιστώ μόνος μου σε αναμονή του, (όποτε και αν είναι χρονικά αυτό..) Σε περίπτωση που ο πρώτος οδηγός της ομάδος δεν αγωνιστεί, η βαθμολογία της ομάδος, θα είναι προφανώς ίση με την βαθμολογία μου.. Εάν αυτό αντιβαίνει με τους κανόνες, ή οι θέσεις που υπάρχουν δεν επαρκούν για όλους τους εν δυνάμει αγωνιζόμενους και δεν μπορώ να πραγματοποιήσω την ανωτέρω επιθυμία μου, σας παρακαλώ να δεχτείτε από τώρα την αποχώρηση μου από την επόμενη σαιζόν του κυπέλλου προς διευκόλυνση όλων. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, όποια και αν είναι η απόφαση σας. Θα τα κανονίσουμε σχεδόν όλα, μόλις τελειώσει το φετινό θα εξηγήσω το format του '16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2015 #645 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 Τι εννοείς βρε; Δεν θα παίξεις την Κυριακή; Θα τα κανονίσουμε σχεδόν όλα, μόλις τελειώσει το φετινό θα εξηγήσω το format του '16 θα προσπαθησω.Εχει πεσει πολυ δουλεια που δεν εχω κουραγιο να ανοιγω το πισι οταν γυρναω σπιτι αργα βραδυ. Τωρα ξεκινησα να διαβαζω και το φορουμ.πολλες σελιδεεεεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 2, 2015 #646 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 ειδες; όταν τα λέω εγώ...το λακωνίζειν εστι φιλοσοφείν...γραφετε λιγότερο για το assetto...εκτός από μένα δεν μπορεί να διαβάζει ο gomar.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 2, 2015 #647 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 σε ειχα ξεχασει εσενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #648 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Ραντεβού σήμερα κατά τις 2200 για practice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 3, 2015 Author #649 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 POLOMAN θα τρέξεις την Κυριακή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Δεκέμβριος 3, 2015 #650 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Παρολο που δεν τρεχω μπορει να μπω και γω για κανα γυρο το βραδυ γιατι μετα την εμπειρια που ειχα με κατι alien τιμονιερες και κατασκευες επαθα ενα μινι σοκ και δεν ασχοληθηκα 3 ημερες!! Απλα προς ενημερωση την Κυριακη του αγωνα ειναι και του Αγιου Νικολαου με οτι μπορει να σημαινει αυτο απο απουσιες κλπ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Δεκέμβριος 3, 2015 #651 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Λογικά μπορείς να πάρεις θέση κάποιου που δεν θα τρέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 3, 2015 Author #652 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 όποιος θέλει μπαίνει και προπονείται μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι. Στον αγώνα θα τρέξουν όσοι συμμετέχουν κανονικά. (έχουμε εξηγήσει πολλές φορές το γιατί) Το '16 θα έχουμε νέο format και δεν θα μένει κανένας παραπονεμένος... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Δεκέμβριος 3, 2015 #653 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Ναι βρε Πανο. Μεγαλος τελικος και να κανω καμια βλακεια και να με κυνηγαει ο gomar και ο Liak...brrr .Για practise θα μπω ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #654 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Θα μου κάνετε παρέα ? ( να ανέβει κ το grip χεχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #655 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 @thazio, οι θερμοκρασίες αυτές θα ειναι? ( 0 κ 1C ). Αν ναι να το ξερω να ντυθώ ανάλογα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 3, 2015 #656 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) ποιος ειναι ο κωδικος???Ευρεθη! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από wargasm Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 3, 2015 Author #657 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Οχι θα ειναι 10 περιβάλλον και 5 6 δρομος.Τωρα ειδα καιρο αλλα δεν προλαβαινω να το αλλάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Δεκέμβριος 6, 2015 #658 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση!! Συγχαρητήρια στο @thazio για την καταπληκτική οργάνωση και τα πανέμορφα skin του!!! Συγχαρητήρια στην ομάδα JPS όπου και επίσημα πλέον κατέκτησαν το πρωτάθλημα κατασκευαστών και οδηγών!!! Μπράβο @Gomar.... Με ανυπομονησία θα έλεγα, περιμένουμε την έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής, με γεμάτα grid σε όλους τους αγώνες!!! Καλό χειμώνα και καλή ξεκούραση στις ομάδες!!! Υ.Γ.: Ας αρχίσει το μεταγραφικό παζάρι λοιπόν!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Δεκέμβριος 6, 2015 #659 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 (edited) Συγχρηρηρια και απο μενα παιδια.Ειδικα σε ολους που αντεξαν μεχρι τελους τον πολυ δυνατο μαραθωνιο του cap Μπραβο gomar+tzavaras εισαι δυναμιτης οπως ολοι φυσικα... οποιος μπορει ας ανεβασει video καλο θα ηταν Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2015 από kyr.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 7, 2015 #660 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2015 τι καλά....ουφ τελείωσε το πρωτάθλημά σας; θα μας τα πρήζετε με τις μεταγραφές όπως στο ελλ.πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts