racer Νοέμβριος 5, 2015 #621 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Θα παίξει streaming για τον μεγάλο τελικό; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 6, 2015 #622 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2015 την προηγούμενη φορά που έγινε streaming , πήρες ποινή και μας κόστισε Θέσεις.Κανόνισε !!! Του χρόνου θα πάρεις μεταγραφή αν ξανα γίνει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Νοέμβριος 7, 2015 #623 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 Όσοι χάσαμε τον αγώνα στην monza μπορούμε να τρέξουμε στον τελικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 7, 2015 Author #624 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 Φυσικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 20, 2015 Author #625 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 Καλημέρα, Κοιτώντας λίγο τα βίντεο από τον προηγούμενο αγώνα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στα αποτελέσματα και κάποιες ποινές. Καταρχάς φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η τηλεμεταφορά στα πιτς και μετά η συνέχεια στον αγώνα απαγορεύεται με ποινή την ακύρωση βέβαια. Οπότε ο Panagiotis Vitas ακυρώνεται από τον πρώτο αγώνα και έχουμε και μια διαφορά στην βαθμολογία: Για τα δύο περιστατικά στην εκκίνηση και των δυο αγώνων πραγματικά δεν μπορώ να δώσω φταίξιμο σε κάποιους, racing incident λοιπόν Επίσης ο Giorgos Mallis παίρνει ποινή 15" στον επόμενο αγώνα για την άσχημη έξοδο στην πίστα και το ακούμπημα με τον Panagiotis Vitas στον 2ο αγώνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Νοέμβριος 20, 2015 #626 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, εμένα βρίσκεις από κάτω.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 20, 2015 #627 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 Φτιάχνουμε κι άλλη πέτρα η μάλλον κοτρώνα αυτή τη φορά για να σε βάλουμε από κάτω ,λεπτομέρειες μέσα στο Σ/Κ . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 20, 2015 #628 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 Φτιάχνουμε κι άλλη πέτρα η μάλλον κοτρώνα αυτή τη φορά για να σε βάλουμε από κάτω ,λεπτομέρειες μέσα στο Σ/Κ .????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Νοέμβριος 22, 2015 #629 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 Επίσης ο Giorgos Mallis παίρνει ποινή 15" στον επόμενο αγώνα για την άσχημη έξοδο στην πίστα και το ακούμπημα με τον Panagiotis Vitas στον 2ο αγώνα. Καλησπέρα σε όλους! Κύριε αλυτάρχα, αν και δεν θυμάμαι το περιστατικό θα το δεχτώ, αλλά μπορείς να θυμίσεις τι έγινε? Το ρωτάω γιατί εάν είναι κάτι που έγινε στην 4η στροφή του 1ου γύρου, νομίζω ότι κάποιος με έσπρωξε οπότε τι να έκανα.... :D Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 23, 2015 Author #630 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Κύριε αλυτάρχα, αν και δεν θυμάμαι το περιστατικό θα το δεχτώ, αλλά μπορείς να θυμίσεις τι έγινε? Το ρωτάω γιατί εάν είναι κάτι που έγινε στην 4η στροφή του 1ου γύρου, νομίζω ότι κάποιος με έσπρωξε οπότε τι να έκανα.... :D Φιλικά αγαπητέ team mate (φίλε + αδερφέ μου) George Το χάνεις στα φρένα (χωρίς ακόυμπημα) για το S επειδή σε πιέζει ο Παναγιώτης και βγαίνεις εκτός πατάς τα curb και ξαναμπαίνεις πας απέναντι και τον εμβολίζεις... (Τι να κάνω ρε ; να πω ότι πέρασε με κόκκινο; ... ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Νοέμβριος 23, 2015 #631 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 (edited) Το ρωτάω γιατί εάν είναι κάτι που έγινε στην 4η στροφή του 1ου γύρου, νομίζω ότι κάποιος με έσπρωξε οπότε τι να έκανα.... :D Φιλικά Kαι τι το πέρασες εδώ αγαπητέ ? Συγκρουόμενα ??? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 23, 2015 από mad_dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 1, 2015 Author #632 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Πολλά στοιχεία να αντλήσει κανείς... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Δεκέμβριος 1, 2015 #633 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Σοβαρό βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 1, 2015 #634 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Tέλειο video . Τελικά τα GT3 , μπαίνουν ftat out στην Eau Rouge.O ήχος είναι ακριβώς ίδιος με το mod του Fonsecker .Θα γούσταρα τρελά να είχαμε ομίχλη στον αγώνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 1, 2015 #635 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Tέλειο video .Τελικά τα GT3 , μπαίνουν ftat out στην Eau Rouge.Ανάλογα το setup λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 1, 2015 #636 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 (edited) Ε ναι, και στο Assetto flat out μπαίνουμε, απλά είχε γίνει ένας ντόρος πιο παλιά ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Βέβαια χωρίς τελεμετρία δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν φαίνεται να κόβει. Eν το μεταξύ, αν δεν δω τον Ιάσονα (@GoMaR ) να έχει κόψει τουλάχιστον 2000 γύρους, δεν μου πάει η καρδιά να κάνω practice. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2015 από liakjim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 1, 2015 #637 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Παντως να σου πω την αληθεια σε αυτο το κομπο το σηκωνω λιγο το ποδι μου απο το γκαζι οντας στην 6η με τη μπεμπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 1, 2015 Author #638 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 Eν το μεταξύ, αν δεν δω τον Ιάσονα (@GoMaR ) να έχει κόψει τουλάχιστον 2000 γύρους, δεν μου πάει η καρδιά να κάνω practice.Ναι σε είδαμε και εσένα... ☺http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=341&car=60&rank_type=all&tyre_type=all&controller_type=all&community=all&friends=all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Δεκέμβριος 1, 2015 #639 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 (edited) Flat out με 5η όμως ο Jörg Müller και όχι με 6η που "εύκολα" έχουμε στο AC εμείς. Προφανώς έχει άλλο "βήμα" το σασμάν στο original αγωνιστικό. Άλλο flat out με 5η κι άλλο με 6η... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2015 από Gakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 1, 2015 #640 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2015 (edited) Ναι σε είδαμε και εσένα... ☺ http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=341&car=60&rank_type=all&tyre_type=all&controller_type=all&community=all&friends=all 18 γυράκια, σαν να πάω εκδρομούλα ένα πράγμα. Flat out με 5η όμως ο Jörg Müller και όχι με 6η που "εύκολα" έχουμε στο AC εμείς. Προφανώς έχει άλλο "βήμα" το σασμάν στο original αγωνιστικό. Άλλο flat out με 5η κι άλλο με 6η... Και εγώ με 5η είμαι εκεί. Αλλαγμένες σχέσεις στο setup. Χρονομέτρησα τους χρόνους του, μην ξεχνάμε με κίνηση. 2:21 2:22 2:22 2:22 Μια χαρά είμαστε!!!! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts