thazio Νοέμβριος 4, 2015 Author #601 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Λοιπόν, επειδή μου ξέφυγε αυτή λεπτομέρεια,θα τρέξουμε με τα original gt3 για να είναι όλοι μέσα.Του χρόνου θα πρέπει να έχουμε όλα τα DLC. ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (όλοι με το ίδιο) για τον 5ο Αγώνα Έως και Σάββατο 7/11 Car - Race 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 4, 2015 #602 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) Αν το προβλημα ειναι ο τροπος αγορας , πες σε καποιον να στο αγορασει που εχει λεφτα online και στειλτου τα λεφτα.Ετσι εκανα και εγω..Αν ειναι οικονομικος , δε μου πεφτει λογοςΌχι δεν τίθεται κανένα από τα δύο θέματα, ηθικός είναι ο λόγος Αν τελικά μπει στο καπ παίζει να το πάρω, ειναι και black friday σέ λίγες μέρες.. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2015 από sud1500t 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Νοέμβριος 4, 2015 #603 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Το να πάμε και τα 3 δεν παίζει? και ας επιλέξει η κάθε ομάδα ότι θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 4, 2015 Author #604 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Το να πάμε και τα 3 δεν παίζει? και ας επιλέξει η κάθε ομάδα ότι θέλει Κατάλαβα που το πας, θες να φτιάχνω σκιν όλη μέρα και προπόνηση μηδέν... Πλάκα κάνω, νομίζω πως πρέπει να πηγαίνουμε σε μορφή ενιαίου από εδώ και πέρα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 5, 2015 Author #605 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Θυμίζω τις δύο ψηφοφορίες: Αυτοκίνητο:http://doodle.com/poll/ygi4zuuc2p6ziphz Ημερομηνία:http://doodle.com/poll/62cdz5mruhxqb75c Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 5, 2015 #606 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 @thazio Εχεις την ευχέρεια να αναρτήσεις βαθμολογία ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 5, 2015 Author #607 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) Μέχρι το μεσημέρι - sorry για την καθυστέρηση! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από thazio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2015 #608 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Θυμίζω τις δύο ψηφοφορίες: Αυτοκίνητο: http://doodle.com/poll/ygi4zuuc2p6ziphz Ημερομηνία: http://doodle.com/poll/62cdz5mruhxqb75c o Liakjim γιατι ψηφισε κανενα αυτοκινητο ; :p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 5, 2015 Author #609 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Τσεκάρετε αν έχετε ψηφίσει αυτοκίνητο γιατί κάναμε νέο poll θυμίζω.Μην νομίζετε ότι έχετε ψηφίσει και δεν το έχετε κάνει.Το τελευταίο είναι το παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 5, 2015 #610 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 o Liakjim γιατι ψηφισε κανενα αυτοκινητο ; :p Για να δείξω την αντίθεσή μου στον αποκλεισμό των DP2 GT3 αυτοκινήτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 5, 2015 Author #611 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) Βαθμολογίες: Για να δείξω την αντίθεσή μου στον αποκλεισμό των DP2 GT3 αυτοκινήτων. Πραγματικά αυτό δεν το σκέφτηκα πιο πριν και είπα να μην χάσει κανείς τον αγώνα. Του χρόνου όσοι τρέχουν θα πρέπει να έχουν όλα τα DLC Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από thazio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 5, 2015 Author #612 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Ο σερβερ είναι επάνω για δοκιμές. CLC RACE 5CLC TL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 5, 2015 #613 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Η πιστα πια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2015 #614 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Βασει αυτου : τσιτα τα psi λεμε.... εχετε και στο ac cup τετοια κολπα ή μονο με κανα skin τη βγαζετε; Εμεις παντως στην ομαδα μας εχουμε το μοντελο μας! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 5, 2015 #615 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Βασει αυτου : Εμεις παντως στην ομαδα μας εχουμε το μοντελο μας!Πολυ ωραια φωτο, ο φωτισμος εξαιρετικος μεγαλη ευκρινεια απαλα χρωματα ωραιο αμαξι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 5, 2015 #616 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Ποιό αμάξι??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 5, 2015 Author #617 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Μισές δουλειές κάνεις: Θα ήθελα να ανακοινώσω επίσημα ότι το κύπελλο ομάδων πάει ήδη στην JPS!!! Για των οδηγών ο τίτλος είναι επίσης εσωτερική υπόθεση!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Νοέμβριος 5, 2015 #618 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Θα ήθελα να ανακοινώσω επίσημα ότι το κύπελλο ομάδων πάει ήδη στην JPS!!! Για των οδηγών ο τίτλος είναι επίσης εσωτερική υπόθεση!! Νιώθω πιο μοντελάκι απο τον Ρόσμπερκ μπροστά στον teammate @panosdimp Περνάνε σκέψεις να κρεμάσω τα γάντια μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 5, 2015 #619 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 (edited) Περνάνε σκέψεις να κρεμάσω τα γάντια μου.... γαντια;;;; :hehe: Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 5, 2015 από wolves 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Νοέμβριος 5, 2015 #620 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 Νιώθω πιο μοντελάκι απο τον Ρόσμπερκ μπροστά στον teammate @panosdimp Περνάνε σκέψεις να κρεμάσω τα γάντια μου.... Λίγη προπονησούλα αααν μπορείς θα έκανε τη διαφορά, μιά ωρίτσα μοναχά παραπάνω, σου ΄χω εμπιστοσύνη θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα του χρόνου . Και τότε να δούμε σε ποιόν ψυχοθεραπευτή θα απευθυνθώ εγώ ,βρε όλοι άρρωστοι είμαστε αλλιώς θά μασταν εδώ μέσα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts