kyr.. Οκτώβριος 5, 2015 #561 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 (edited) μπραβο παιδια συγχαρητηρια γαμορι εισαι τουμπανος! ζενορ τι να πω αξιος εκπροσωπος της camel και με το παραπανω.Liakouris ωραιος με το pad αλλα δεν μασαω ξερω απο πρωτο χερι οτι μπορεις να πας πολυ γρηγορα με pad οπως και να εχει συγχαρητηρια λοιπον παιδια ας παρει καποιος την θεση στο cup,επειδη οι κυριακες μου ειναι περιεργες και απροοπτες πολλες φορες, δεν θελω να σας κρεμαω και προ παντον την ομαδα μου Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2015 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 5, 2015 #562 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 μπραβο παιδια συγχαρητηρια γαμορι εισαι τουμπανος! ζενορ τι να πω αξιος εκπροσωπος της camel και με το παραπανω.Liakouris ωραιος με το pad αλλα δεν μασαω ξερω απο πρωτο χερι οτι μπορεις να πας πολυ γρηγορα με pad οπως και να εχει συγχαρητηρια λοιπον παιδια ας παρει καποιος την θεση στο cup,επειδη οι κυριακες μου ειναι περιεργες και απροοπτες πολλες φορες, δεν θελω να σας κρεμαω και προ παντον την ομαδα μου Ευχαριστώ!!! 'Ασε ξανα εκπαιδεύτηκα στο gamepad 3 μήνες τώρα και άντε να ξανα μάθω την τιμονιέρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Οκτώβριος 5, 2015 #563 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 Πολύ καθαρός αγώνας, μπράβο σε όλους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Οκτώβριος 14, 2015 #564 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 2 ερωτήσεις: 1. Έχει ανακοινωθεί το επόμενο combo και η ημερομηνία διεξαγωγής? 2. Αν Τα παιδιά που έλειπαν από τον αγώνα το silverstone θα επιστρέψουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Οκτώβριος 14, 2015 Author #565 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 Πάμε για 1η Νοεμβρίου 99% Θα το ανακοινώσω "επίσημα" εντός 2 ημερών Τα παιδιά δεν θα ξανατρέξουν για φέτος, συνεχίζετε όσοι τρέξατε στον προηγούμενο και για τους δύο επόμενους. Το combo είναι επάνω με server έτοιμο. 14 ή 15 γύροι Monza Alfa 155 DTM 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 14, 2015 #566 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 Ομορφα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 14, 2015 #567 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 Ελπίζω να παραμείνει για την 1η νοεμβριου... ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 19, 2015 #568 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 Ένα έχω να πω. Όποιος δεν κάνει άπειρο practice στο combo, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Είναι με διαφορά, το πιο διαστροφικό , το πιο πορωτικό αμάξι που έχει το AC. Θα σε δαγκώσει αλλά κ θα σε ανταμείψει. Ίδρωσα με Ιάσονα και Τάσο με τις θέσεις να εναλλάσονται. Θέλω photos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 19, 2015 #569 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 Παιδια τα GT2 ηταν ευκολα μπροστα σε αυτο...Δε μπορω να καταλαβω πως στο διαολο στο φρεναρισμα αυτο το πραγμα που το εχουν φτιαξει ιταλοι , να πεταει κωλο..Φοβερες στιγμες Δημητρη , απιστευτες εναλλαγες στις θεσεις.Ενα ειναι σιγουρο.ΞΕΧΑΣΤΕ το πλαι πλαι στην πρωτη στροφη.Και σταματημενος να εισαι θα τρακαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 20, 2015 #570 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2015 Καλημερα!Ελα ρε τοσο πολυ..?? Με την πρωτη ευκαιρια θα μπω να δοκιμασω.Τελευταια φορα π το οδηγησα ηταν στο combo με το muggelo αν θυμαμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 20, 2015 #571 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2015 Εμένα μια χαρά μου φάνηκε το αμάξι - βέβαια ο χρόνος μου μπορεί να υστερεί κατά 3-4 δεύτερα απ' το δικό σας - στα όρια μπορεί να είναι αλλιώς. Πάντως σίγουρα δεν μου θύμισε 4κίνητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Οκτώβριος 21, 2015 #572 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Εγώ έχω πρόβλημα στα φρένα,διπλωνει για πλάκα οπότε θέλει φρεναρισμα και με κατέβασμα ταχύτητας. Στις ευθείες πάντως δεν έχει θέμα. [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 21, 2015 #573 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 εμ αυτο λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Οκτώβριος 21, 2015 Author #574 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Εντάξει , το μοντέλο αεροδυναμικής του assetto απλά τα σπάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Οκτώβριος 21, 2015 #575 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Τα Alfa Romeo της εποχής φημίζονται για τα προβλήματα τους στον κατανεμητή των φρένων.. Οπότε μην ψάχνετε και πολλά, είναι ο εξομοιωτής καλός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 21, 2015 #576 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Μια χαρά πάει. Απλά ως βέρα Ιταλίδα, θέλει τον τρόπο της http://manager.rackservice.org:50194/lapstat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Οκτώβριος 21, 2015 #577 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Πολλά πισωκίνητα θέλουν rev matching στα κατεβάσματα, αλλιώς είναι πολύ πιθανό να διπλώσουν, ιδίως αν αφήσεις το συμπλέκτη απότομα. Είναι γνωστή τεχνική για να ξεκινήσεις ντριφτάρισμα.. "Shift lock" λέγεται. Σε 4κίνητο δεν το έχω ακούσει ή δει να συμβαίνει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Οκτώβριος 31, 2015 #578 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2015 Δυστυχώς δεν θα μπορέσω αύριο να τρέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 2, 2015 Author #579 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 Ποιος μπορεί να στήσει μια ονομαστική ψηφοφορία για να επιλέξουμε ένα από τα GT3 για τον τελευταίο αγώνα; BMW Z4MERCEDES SLSMCLARENLAMBORGHINI (αν την έχουν όλοι βέβαια)NISSANCORVETTE Για 13/12 πάμε. (Θα το ανακοινώσω επισήμως άμεσα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 2, 2015 #580 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 (edited) Ποιος μπορεί να στήσει μια ονομαστική ψηφοφορία για να επιλέξουμε ένα από τα GT3 για τον τελευταίο αγώνα; BMW Z4 MERCEDES SLS MCLAREN LAMBORGHINI (αν την έχουν όλοι βέβαια) NISSAN CORVETTE Για 13/12 πάμε. (Θα το ανακοινώσω επισήμως άμεσα) Ορίστε http://doodle.com/poll/c7e6wvthv7is9a2z Υ.Γ.1 Σου έβγαλα το Corvette μιας κ είναι άλλη κατηγορία. Υ.Γ.2 'Εβαλα τα Audi κ SCG 003C μιας κ λογίζονται στην GT3 κατηγορία. Υ.Γ.3 Γιατί όχι όλα? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 2, 2015 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts