akis_z80 Μάϊος 25, 2015 #401 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Προσωρινά αποτελέσματα μέχρι ο thazio να τα οριστικοποιήσει. 1ST QUALhttp://managerdc2.ra...sessionid=1195# 1ST RACEhttp://managerdc2.ra...sessionid=1196# 2ND QUALIhttp://managerdc2.ra...sessionid=1198# 2ND RACEhttp://managerdc2.ra...sessionid=1199# 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRDeGR Μάϊος 25, 2015 #402 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 πάντως Γιάννη ,ειδα το replay.άργησες να πατησεις φρενο πολυ.ετσι επεσες με φορα πανω μας.πιστεύω αν έκοβες απο την προηγούμενη στροφή , θα μας είχες περάσει απροβλημάτιστα.δες το μια να μας πεις την γνώμη σου.Ναι ισχύει αλλά υπάρχει λόγος. Όταν έγινε το συμβάν φάνηκε οτι θα βγειτε εκτός. Δεν περίμενα να βρεθούν στην μέση του δρόμου.. Όταν το κατάλαβα ήταν αργά.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 25, 2015 #403 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 (edited) Ευτυχώς που τους ξανα πέταξες εσύ έξω και έτσι δεν πέσαμε εμείς πάνω τους χαχαχαχαΠάντως μπράβο Γιάννη. Ο μόνος που φάνηκε ότι μπορούσε να πιέσει λίγο τον εξωγήινο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2015 από liakjim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRDeGR Μάϊος 25, 2015 #404 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 (edited) Τον εξωγήινο μπορείς να τον πιέσεις 2-3 γύρους. Είναι τόσο σταθερός όμως που στις 100 φορές, τις 99 θα κάνεις εσύ λάθος παρά αυτός.. Respect απλά..@Arkoudadis παίζει να το ανεβάσεις Youtube; Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2015 από VeRDeGR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 25, 2015 #405 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 (edited) Όντως respect. Στον αγώνα μπορούσα να κατέβω στο 1:59 (στον 1ο αγώνα, μάλιστα το δοκίμασα ) . Το θέμα είναι πως θα ήμουν στο όριο. Μεγάλη πιθανότητα λάθους. Ε λοιπόν αυτός δεν γνωρίζει τέτοιους όρους. Εξωγήινος. Μπράβο ρε φίλε!!! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2015 από liakjim 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 25, 2015 #406 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Τον εξωγήινο μπορείς να τον πιέσεις 2-3 γύρους. Είναι τόσο σταθερός όμως που στις 100 φορές, τις 99 θα κάνεις εσύ λάθος παρά αυτός.. Respect απλά..@Arkoudadis παίζει να το ανεβάσεις Youtube; Θα προσπαθήσω! Μέσα στη βδομάδα δύσκολα πάντως, για σαββατοκύριακο το κόβω! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση panosdimp Μάϊος 25, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #407 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Εχουμε γεμίσει alien σου λέω ! Στον δεύτερο αγώνα στάθηκα φοβερά τυχερός ,από την χαρά μου για την θέση που κατάφερα στον πρώτο αγώνα βγήκα να σώσω και όταν ξαναμπήκα ξέχασα να φορτώσω το setup και το qualify το έκανα με default μόλις 3 λεπτά πρίν το τέλος το κατάλαβα αλλά ήταν αργά . Από την 6 θέση ξεκινώντας δεν είχα άγχος γιατί οι ταχύτεροι ήταν μπροστά και έτσι τά δωσα όλα χωρίς άγχος και μου βγήκε, ο δρόμος μπροστά μου άνοιγε λες και τον είχε χτυπήσει με το ραβδάκι του ο Μωυσής και πάνω που δεν πίστευα πως θα μπορούσα να συγκρατήσω όλα αυτά τα βαριά ονόματα πίσω μου σαν από μηχανής θεός ο Τάσος αποφασίζει να πετάξει πάνω και πέρα από τον Ιάσονα ,δυστυχώς η ευτυχώς η merceda δεν άνοιξε τα φτερά της και αντί να απογειωθεί προσγειώθηκε ανώμαλα στην πλάτη της συναδέλφου της που την κοψομέσχιασε όπως λέμε στα χωριά ,οι συνέπειες γνωστές . Chief alien: Akis alienakia : Gomar -Karzis -Tzavaras - Zenor outsiders : Me and Jim all the others : Mπράβο σας επιδεικνύετε μεγάλο κουράγιο και μόνο που συμμετέχετε σε αγώνες με αυτά τα ιερά τέρατα που μόλις ανέφερα ,διαθέτετε αναμφισβήτητα φοβερή αισιοδοξία που ίσως οφείλεται σε αδυναμία αυτογνωσίας χααχαχαχα σας διέλυσα την οποιαδήποτε αυτοπεποίθηση σας έχει μείνει ,αυτός ήταν και ο ιδιοτελής σκοπός μου! Τάσο αν δεν σε θέλει ο Ιάσονας σε προσλαμβάνω εγώ σαν καμικάζι νομίζω θα μου φανείς πολύ χρήσιμος :p . Μια ιδέα για τον φίλο μας τον Arkoudadis που πολύ μας εντυπωσίασε με τη δύσκολή δουλειά που έφερε εις πέρας , νομίζω θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε μέσω teamspeak να καλύψεις τις μάχες λέγοντας το νούμερο του αυτοκινήτου που αντιστοιχεί στην κατάταξη εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα έχω μάχη με τον Ιάσονα ,θα μπορούσα να πετάξω ένα νούμερο 4 για να σπεύσεις να παρακολουθήσεις τη μάχη ,αν νομίζετε πως θα δημιουργηθεί κομφούζιο δεν έχουμε παρά να το δοκιμάσουμε σε κάποιο αγώνα στο thelab . Den exoume myalo den exoume theo eimaste arrostoi me to thelab 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 25, 2015 #408 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 @panosdimp, νομίζω ότι πρέπει να αναλάβεις την περιγραφή των αγώνων @liakjim, αν δεις τα sessions του Σαββάτου, έπεσε πολλή προπόνηση online!! Από τις 19.30 μέχρι τις 24.00 έκανα αγώνες non stop. Λιώσιμο με λίγα λόγια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 25, 2015 #409 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 (edited) Καλά μη πω πόσους γύρους έκανα (μάταια ) όλη την εβδομάδα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2015 από liakjim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 25, 2015 #410 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Άλλαξα το avatar για να δηλώσω και εγώ ότι είμαι κατά των λαθρομεταναστών από άλλους πλανήτες. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 25, 2015 #411 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 (edited) @liakjim, αν δεις τα sessions του Σαββάτου, έπεσε πολλή προπόνηση online!! Από τις 19.30 μέχρι τις 24.00 έκανα αγώνες non stop. Λιώσιμο με λίγα λόγια! A εσυ ελιωσες στην προπονηση! για αυτο εκανες τετοιους χρονους! Παιζεις με τον πονο μας μου φαινεται Παναγιωτη, respect για το post απλα!Συμφωνω για την περιγραφη.Να φυγει να παει αλλου απο τους αγωνες.Ενα αγχος λιγοτερο Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2015 από GoMaR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 25, 2015 #412 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά,να σας ζητήσω συγνώμη για τη απουσία μου από τον αγώνα εχθές και ιδιαίτερα από τον teamate μου Chris.Είχα προβλήματα τις τελευταίες μέρες με το router μου και τελικά το άλλαξα σήμερα.Θα δω σε επανάληψη τον αγώνα από το twitch...να δω τι έχασα κρίμα γιατί το taxi είχε ενδιαφέρον Στους επόμενους λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάϊος 25, 2015 #413 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 συγγνωμη επισης απειχα και γω :pppp θα τους δειξουμε στο επομενο ρε συ. θα ανοιξω σερβερ μονο για μας για προπονησεις και trackdays BIC! θα σου στειλω και μπλουζα και ξυραφακια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάϊος 25, 2015 #414 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Συγχαρητήρια σε όλους, τον τελευταίο καιρό με τις ζέστες δεν έχω και πολύ όρεξη για simracing οπότε από το να μπώ απροπόνητος τελείως και να χαλάσω τον αγώνα σε άλλους αποφάσισα να απέχω για λίγο καιρό από το άθλημα και να ασχοληθώ με λοιπά σπόρ, νομίζω ότι ο επόμενος αγώνας cup είναι από το φθινόπωρο και μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 25, 2015 Author #415 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Ο σερβερ είναι επάνω με τον 3ο αγώνα τέλη Σεπτέμβρη Silverstone 458 gt2 + m3 gt2 ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ομάδες μου στέλνετε με pm μέχρι και 26/6 με ποιο αυτοκίνητο θα τρέξετε. Οι οδηγοί κάθε ομάδας θα τρέξουν με το ίδιο αυτοκίνητο. Μετά θα ανακοινώσω τις ομάδες.(οκ εγώ θα ξέρω τι διαλέγετε... ) Θα επανέλθω με αποτελέσματα και σεντόνι σχολίων 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 25, 2015 #416 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Corvete οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRDeGR Μάϊος 25, 2015 #417 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Δηλώνω δημόσια Ferrari και ας είναι 35" πιο αργή!! Για την ιστορία, νομίζω οτι και η Corvette είναι στο ίδιο επίπεδο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάϊος 25, 2015 #418 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 τελη σεπτεμβρη???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Μάϊος 25, 2015 #419 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2015 Είχα την εντύπωση πως θα 'χαμε άλλον ένα αγώνα κ μετά θα διακόπταμε για καλοκαίρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Μάϊος 26, 2015 #420 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2015 Πω πω τώρα είδα τα replay και είδα την πατάτα που έκανα στον 2ο αγώνα. Αυτές τις @$@&ποινές μάλλον θα πρέπει να τις απενεργοποιήσετε γιατί τις βγάζει όπου να ναι και το κουλό είναι ότι πατώντας σε εκείνα τα σημεία χάνεις ήδη χρόνο οπότε με την ποινή ένα παραπάνω. Μου χε σπάσει τα νεύρα στα δοκιμαστικά και σε κάποιους αγώνες οπότε με το που το είδα ασυναίσθητα μες τα νεύρα το τσαρούχωσα οπότε sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts