liakjim Μάϊος 7, 2015 #301 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2015 Νομίζω φτάνουν αυτα που έχουμε. Βέβαια οi mods του forum έχουν τον 1ο λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Μάϊος 9, 2015 #302 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2015 Επίσης μπορεί να ανανεώνεται το πρώτο ποστ. Το αυτό ισχύει και για την ανακοίνωση του εκάστοτε αγώνα γιατί χάνεται μέσα στα υπόλοιπα ποστς. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 10, 2015 Author #303 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 Δυστυχώς δεν με αφήνει να κανω πια edit στο πρωτο post. Αυτό ειχα σκεφτει εξ αρχής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anogianos Μάϊος 10, 2015 #304 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 (edited) Καλησπέρα, για όσους χρησιμοποιούν το teamspeak των Hellenic Phalanx για τους αγώνες, θα πρέπει πλέον λόγο Dos attacks στην ip του teamspeak προμηθευτή μας, να βάλουν fra01.bargainvoice.com:7165 (αντί για ip) ή το hel-px.teamspeakservers.com. συγγνώμη για το spam... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 10, 2015 από Anogianos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 10, 2015 #305 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 Δυστυχώς δεν με αφήνει να κανω πια edit στο πρωτο post. Αυτό ειχα σκεφτει εξ αρχής... Για αυτό θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση, αν και νομίζω ότι σχεδόν όλος ο κόσμος διαβάζει τα θέματα ξεκινώντας από το τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα. Μάλλον επιζήμιο θα ήταν να μεταφέρετε πληροφορία στο αρχικό. @fatalara και οι υπόλοιποι, το θέμα του υποφόρουμ θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, αν φανεί ότι είναι πραγματικά χρήσιμο. Παρότι σας παρακολουθώ κάπως συστηματικά, έχω επιφυλάξεις. Για συζητήστε το όλοι μαζί και σκεφτείτε τι θα σας προσέφερε που δεν είναι πρακτικό με την υπάρχουσα δομή και στείλτε μου ένα συνοπτικό πμ για να το κουβεντιάσουμε εσωτερικά. Δεν υποσχόμαστε κάτι, αλλά δεν έχετε και τίποτα να χάσετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 10, 2015 #306 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 (edited) Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα σε κατι, αν καταφερετε και βρειτε μια λυση να ειναι μαζεμενα π.χ τα λινκ του thazio για τα skin και τις βαθμολογιες. Edit: Τωρα που το σκεφτομαι αυτο δεν μπορει να λυθει με τη χρηση του gaming calendar? Μπορουμε να βαλουμε την ημερομηνια την ωρα και τα αλλα στοιχεια του αγωνα εκει και στα σχολια να βαζει ο thazio τα αποτελεσματα και τη γενικη βαθμολογια. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 10, 2015 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάϊος 10, 2015 #307 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 (edited) Πάμε offtopic αλλά μιας και έγινε η αρχή εδώ για το θέμα του subforum (SimRacing) να πώ ότι πιστεύω ότι χρειάζεται, όλο και περισότεροι μπαίνουν στην παρέα μας και ένα χωριστό forum με τα δικά του stickies για θέματα πληροφοριών game server, teamspeak, web server αποτελεσμάτων, πρωταθλημάτων κλπ θα ήταν πολύ χρήσιμο. Απο εκεί και πέρα πολύ καλύτερα να υπάρχει ενα thread για κάθε greek gathering σε στύλ Race Department παρά ο αχταρμάς που έχει δημιουργηθεί τώρα, επίσης μεταφέρουμε εκεί το Thread για simracing Hardware κλπ. Νομίζω επιπλέον ότι θα είναι το μοναδικό forum για simracing (εκτός και εάν ξέρει κάποιος κάπου αλλού στον ελληνικό κυβερνοχώρο που θα φέρει και άλλο κόσμο στην παρέα μας, αλλά ίσως χρειαστεί να τσοντάρει και κάποιος άλλος για δεύτερο server Έγινε επεξεργασία Μάϊος 10, 2015 από geovas77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 11, 2015 Author #308 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2015 (edited) Νομίζω ότι θα την βρούμε την άκρη για να μην χάνει κανείς σημαντικές πληροφορίες. Επίσης όσοι καινούριοι θέλουν να συμμετέχουν στον επόμενο να μου στείλουν pm (με το όνομά τους στο ac) αφού πρώτα μπουν στον σερβερ για 2-3 γύρους CLC 2015 pass: CLC TL Για τους άλλους θεωρώ ότι θα ξανατρέξουν όλοι (και έχω τα στοιχεία μην ανησυχείτε) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 11, 2015 από thazio 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 21, 2015 Author #309 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 (edited) Εκκρεμούν οι τύποι ποινών και οι ποινές του προηγούμενου αγώνα και τα skins φυσικά (απλά έπηξα ρε παιδιά - σήμερα θα είμαι έτοιμος πιστεύω) To rolling start θα είναι τύπου safety car. Στο γύρο σχηματισμού παίρνουμε τις θέσεις μας με προσοχή ο ένας πίσω από τον άλλο και ο πρώτος δεν ξεπερνάει τα 100km/h περίπου. Μετά την τελευταία αριστερή έχουμε αγώνα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2015 από thazio 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 21, 2015 #310 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Νομίζω ότι θα την βρούμε την άκρη για να μην χάνει κανείς σημαντικές πληροφορίες. Επίσης όσοι καινούριοι θέλουν να συμμετέχουν στον επόμενο να μου στείλουν pm (με το όνομά τους στο ac) αφού πρώτα μπουν στον σερβερ για 2-3 γύρους CLC 2015 pass: CLC TL Για τους άλλους θεωρώ ότι θα ξανατρέξουν όλοι (και έχω τα στοιχεία μην ανησυχείτε) Υπάρχει θέση και για εμένα μιας και έφτιαξα την τιμονιέρα; σου είχα στείλει τα στοιχεία αλλά μπορώ να τα ξαναστείλω αν θες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Μάϊος 21, 2015 #311 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 αν υπαρχει θεση και για μενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 21, 2015 Author #312 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Zenor + Kyrμπείτε στον σερβερ και θα τα πάρω πάλι όλα (αν δεν τα έχω)τρέχετε με camel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 21, 2015 #313 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Zenor + Kyrμπείτε στον σερβερ και θα τα πάρω πάλι όλα (αν δεν τα έχω)τρέχετε με camel Πρέπει να κατεβάσουμε τα skins πρώτα; δεν βρίσκω το link. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRDeGR Μάϊος 21, 2015 #314 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 (edited) Δηλαδή θα πάρουμε την πρώτη στροφή με 220+;; Ένας να χάσει τα φρένα θα μας κάνει σμπαράλια [emoji14]ΥΓ @thazio έτοιμο το κράνος μου;; [emoji14] Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2015 από VeRDeGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 21, 2015 Author #315 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Πρέπει να κατεβάσουμε τα skins πρώτα; δεν βρίσκω το link. Το link για τα skin θα το έχετε όλοι μέχρι το Σάββατο το πρωί (έπηξα λέμε... ) Δηλαδή θα πάρουμε την πρώτη στροφή με 220+;; Ένας να χάσει τα φρένα θα μας κάνει σμπαράλια Ακριβώς!!! (Είναι πολύ πιο safe μην το συζητάς) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Μάϊος 21, 2015 #316 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 το βραδακι θα μπω thazio zenor καλη ομαδιτσα εχουμε προβλεπω μεσαιες θεσεις..... μια χαρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 21, 2015 Author #317 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Ανανέωση κανονισμών:https://www.dropbox.com/s/mgbudjpz018i1wx/CLC%202015%20info%20V1.1.pdf?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 21, 2015 #318 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 2300 θα μπώ για practice (στο 0.91 grip για να γουστάρουμε κ χωρίς τους ξένους). Όσοι θέλετε θα με βρείτε εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Μάϊος 21, 2015 #319 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Θα έρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 21, 2015 #320 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 έρχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts