racer Νοέμβριος 2, 2015 #581 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 13/12 εγώ δε θα μπορώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 3, 2015 #582 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Γιατί τόσο αργά βρε παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 3, 2015 #583 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Μμμ 13/12 λογικά θα μπορέσω (αν υπάρχει free spot)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Νοέμβριος 3, 2015 #584 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Εννοείτε πως αν αποφασίσεις να τρέξεις @akis_z80, θα τρέξεις με την ομάδα σου! Οπότε είτε εγώ είτε ο Γιάννης θα πάρουμε ρεπό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 3, 2015 #585 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Εννοείτε πως αν αποφασίσεις να τρέξεις @akis_z80, θα τρέξεις με την ομάδα σου! Οπότε είτε εγώ είτε ο Γιάννης θα πάρουμε ρεπό! Αν υπάρχουν κενές θέσεις στο grid μπορούμε να τρέξουμε και οι τρεις και να βαθμολογηθούν για το πρωτάθλημα των ομάδων μόνο οι δύο με τις καλύτερες θέσεις (αναρωτιέμαι ποιοι θα είναι αυτοί άραγε). Αν δε γίνεται αυτό, ευχαρίστως παραχωρώ τη θέση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 3, 2015 Author #586 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Παιδια ειπαμε οτι θα τελειωσουμε ως εχουμε διοτι:1. Επίβραβεύονται οι συνεπείς και ο αγαπητος Ακης δηλωσε ότι δεν θα τρεξει άλλο φέτος.2. Όπως και του χρονου επιστροφές δεν θα έχουμε και θα υπάρχει σαφης κανονισμός για τις μεταγραφές.3. Τα παιδιά που διεκδικούν την κούπα νομίζω οτι θα αδικηθουν με κατι τέτοιο, οπως και ολοι οσοι παιζουν θεσεις γενικά.Ελπίζω Άκη να μην το παίρνεις στραβά και να σε έχουμε του χρόνου όπου θα παίξουν διάφορα καινούργια πραγματα.Ασχολουμαι ηδη παρα πολυ με το επομενο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 3, 2015 #587 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Σε ποια πίστα είναι ο επόμενος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 3, 2015 Author #588 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Spa Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 3, 2015 #589 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Είσαι αυστηρός αλλά δίκαιος [emoji1] Τα λέμε την επόμενη σεζόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 3, 2015 Author #590 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Τέλεια, αρχίστε τις μεταγραφολογιες χαχα (silly season mode on) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 3, 2015 #591 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Ακη , θα εισαι αναπληρωματικος στους JPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Νοέμβριος 3, 2015 #592 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Ακη , θα εισαι αναπληρωματικος στους JPS [emoji14]Είναι καλή ομάδα αλλά αν θέλει να πάει μπροστά πρέπει να αλλάξει τους οδηγούς της. [emoji39] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 3, 2015 #593 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Ακη μπορω να γινω ο manager σου!! Δεν θελω λεφτα!!Μονο λιγα tips 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 3, 2015 Author #594 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2015 Συντομα θα ανοιξω τοπικο για το 2016 με συμμετοχες,σκεψεις,ψηφοφοριες,κλπ Να ετοιμαζετε συμμαχιες μεταγραφες κλπ παρακαλω.Θυμιζω οτι:Ο Campeon παιρνει το νο 1 και ο εταιρος της ομαδας του '16 το νο2.Η ομαδα που το σηκώνει (βασικα το εχει σηκώσει ηδη αλλά δεν το εχω επαληθευσει μαθηματικά) παίρνει το νο 3 και νο 4.Αν ο νικητής ανήκει σε αυτή την ομάδα (πολύ πιθανο) Η δευτερη ομαδα παιρνει το 3 και 4 χωρις να αλλάζει σύνθεση. Μετά κατά σειρά παιρνουμε νούμερα με την θεση των ομάδων.για να διατηρησει μια ομαδα το νουμερο πρεπει φυσικά να μείνει τουλάχιστον ο ενας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 4, 2015 Author #595 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) Ψηφίζουμε αυτοκίνητο μέχρι Παρασκευή 6/11για τον αγώνα στο SPA Doodle: 5ος αγώνας CUP ψηφίζουμε ανάμεσα σε 2 ημερομηνίες για τον ίδιο αγώνα μέχρι 6/11.Αν μπορούμε και τις δύο τις επιλέγουμε Doodle: ημερομηνία Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2015 από thazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2015 #596 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Οι ομαδες πρεπει να εχουν το ΙΔΙΟ αυτοκινητο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 4, 2015 #597 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Απλώς να ενημερώσω, επειδή είδα ότι το SCG έχει μαζέψει πολλές ψήφους, πως το Dream Pack 2 δεν το έχω, γι'αυτό αν τελικά βγει αυτό αν μπορείς thazio βάλε και ένα άλλο GT3 για μένα, την SLS ή την Z4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 4, 2015 #598 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Απλώς να ενημερώσω, επειδή είδα ότι το SCG έχει μαζέψει πολλές ψήφους, πως το Dream Pack 2 δεν το έχω, γι'αυτό αν τελικά βγει αυτό αν μπορείς thazio βάλε και ένα άλλο GT3 για μένα, την SLS ή την Z4.αν δεν εχεις το dp2 νομιζω δεν μπορεις να τρεξεις παραλληλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 4, 2015 #599 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 (edited) αν δεν εχεις το dp2 νομιζω δεν μπορεις να τρεξεις παραλληλα Καταπληκτικά... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2015 από sud1500t Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2015 #600 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 Αν το προβλημα ειναι ο τροπος αγορας , πες σε καποιον να στο αγορασει που εχει λεφτα online και στειλτου τα λεφτα.Ετσι εκανα και εγω..Αν ειναι οικονομικος , δε μου πεφτει λογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts