liakjim Απρίλιος 25, 2015 #141 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Θα έλεγα το practice να μην μεταφέρει καθόλου grip. Αλλά φυσικά όπως τα θέλει ο @thazio. Θα μπεί κανείς για practice σήμερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2015 #142 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 ψηνεσαι να μπουμε να ριξουμε κανα γυρο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 25, 2015 #143 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Οκ, κατα τις 12. Για καμιά ώρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 25, 2015 #144 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω πως το password έχει και κενό. Μου έδωσε martini skin. Άρη αυτό έχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 25, 2015 #145 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Jason πάω να φτιάξω κούκλα να σου κάνω βουντού γιατί δεν το βλέπω να σε φτάνουμε αν δεν κάνεις κάνα λάθος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 25, 2015 #146 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω πως το password έχει και κενό. Μου έδωσε martini skin. Άρη αυτό έχουμε? Όχι το Silk Cut Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 25, 2015 #147 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 (edited) Όχι το Silk Cut Καλά θυμόμουν. @Thazio μπορείς να το δεις? Μπήκα 2 ωρίτσες. Είχα 3 disconnects (server seems unavailable) και είδα και τον Πάνο να κάνει ένα καλό teleporting. Μάλλον όμως δεν φταίει ο server γιατί είδα ότι και τις 3 φορές είχα χασει την ip από το router. Περί combo. Το grip είναι τέλειο (91%). Όσο πρέπει για να κάνει spicy τα πράγματα Περί αυτοκινήτου. ΤΟ ΜΙΣΩΩΩΩΩ!!!! Ο λόγος? Μου υπενθυμίζει πόσο άσχετος είμαι σχετικά με γραμμές και τρόπο οδήγησης... Στον 1ο αγώνα, οδηγούσα σαν ούνος και κατέστρεψα τα λάστιχα με blistering. Θέλει όπως είπε ο GoMar απαλές κινήσεις.Μεγάλο σχολείο το κουβαδάκι. Επίσης το TC οπωσδήποτε OFF. Κόβει πάρα πολύ. GoMar και Τάσος (racer) από άλλον πλανήτη (Άρη λάθος partner διάλεξες ). Σταθερά 1δευτ (και βάλε) πιο γρήγοροι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2015 από liakjim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2015 #148 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 (edited) με 91% θα εχουμε αρκετες στουκες σε φρεναρισματα...ειναι που ειναι και το αμαξι αθλιο...βαλε και το grip , δε θα σταματαει.Ετσι την πατησα με τον panosdimp.Φρεναρα νωριτερα αλλα δε σταματαγε με τπτ.Ευτυχως που ειχε αεροσακους Λαθη κανω πολλα στον αγωνα γτ εχω αγχος!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2015 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 25, 2015 Author #149 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 @liakjim Είσαι στο assetto ως Dimitris Liakouris? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRDeGR Απρίλιος 25, 2015 #150 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Καλά θυμόμουν. @Thazio μπορείς να το δεις? Μπήκα 2 ωρίτσες. Είχα 3 disconnects (server seems unavailable) και είδα και τον Πάνο να κάνει ένα καλό teleporting. Μάλλον όμως δεν φταίει ο server γιατί είδα ότι και τις 3 φορές είχα χασει την ip από το router. Περί combo. Το grip είναι τέλειο (91%). Όσο πρέπει για να κάνει spicy τα πράγματα Περί αυτοκινήτου. ΤΟ ΜΙΣΩΩΩΩΩ!!!! Ο λόγος? Μου υπενθυμίζει πόσο άσχετος είμαι σχετικά με γραμμές και τρόπο οδήγησης... Στον 1ο αγώνα, οδηγούσα σαν ούνος και κατέστρεψα τα λάστιχα με blistering. Θέλει όπως είπε ο GoMar απαλές κινήσεις.Μεγάλο σχολείο το κουβαδάκι. Επίσης το TC οπωσδήποτε OFF. Κόβει πάρα πολύ. GoMar και Τάσος (racer) από άλλον πλανήτη (Άρη λάθος partner διάλεξες [emoji38] ). Σταθερά 1δευτ (και βάλε) πιο γρήγοροι. Εγώ έχω την τύχη να έχω τον ίδιο κινητήρα στο αυτοκίνητο μου (Grande Punto) με ελαφρώς αυξημένη ιπποδύναμη (195-200) και μπορώ να πω ότι έχει αναμενόμενη συμπεριφορά εκτός από το ξεκόλλημα του πίσω μέρους που στο Grande Punto είναι ανύπαρκτο.Θα συμμετάσχω κ εγώ μάλλον. Χρειάζεται να κάνω κάτι πέραν του να μπω αύριο στον σερβερ και να κατεβασω σκιν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2015 #151 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 κανουμε practice.μπειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Απρίλιος 25, 2015 #152 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 κατεβάζω έναν χανο και σε ένα 20 λεπτό ερχομαιιιιι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 25, 2015 Author #153 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Verdeg κατέβασε όλα τα σκιν και τους κανονισμούς από τα αρχεία dropbox πιο πάνω στο τοπικ και μπες στο σερβερ να πάρω τα στοιχεία σου.Διάβασε και λίγο τι γράφουμε εδώ γενικά. Σορρυ αλλα είμαι πηγμένος για λεπτομέρειεςΘα τρέχεις με ένα Marlboro Μπείτε όλοι στον σερβερ και καντε 2 γύρους μέχρι αύριο το πρωί για να ελέγξω ότι όλα είναι οκ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeRDeGR Απρίλιος 25, 2015 #154 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Verdeg κατέβασε όλα τα σκιν και τους κανονισμούς από τα αρχεία dropbox πιο πάνω στο τοπικ και μπες στο σερβερ να πάρω τα στοιχεία σου.Διάβασε και λίγο τι γράφουμε εδώ γενικά. Σορρυ αλλα είμαι πηγμένος για λεπτομέρειεςΘα τρέχεις με ένα MarlboroΜπείτε όλοι στον σερβερ και καντε 2 γύρους μέχρι αύριο το πρωί για να ελέγξω ότι όλα είναι οκΜπήκα στα βιαστικά για λίγο. Ο Giannis Karzis είμαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Απρίλιος 25, 2015 #155 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Θέλει κάποιος να πάρει την θέση μου στο cup; μάλλον τα έχει παίξει η τιμονιέρα και δεν θέλω να χαλάσω τον αγώνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Απρίλιος 25, 2015 #156 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Μπαίνω σε λίγο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 25, 2015 Author #157 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 @ zenorΘυμιζω οτι μετρανε απο τους 5Χ2=10 αγωνες τα 8 καλυτερα αποτελεσματα.σε περιμενουμε στον επομενο αγωνα αν δεν τα καταφερεις, απλως χανεις την πολυτελεια της επιλογης αποτελεσματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2015 #158 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 ειναι ευκολο να διορθωθει ο χρονος του σερβερ αφου τελειωσει ο αγωνας ; κανει με την μια ρεσταρτ και δε θα προλαβουμε να βγουμε να γραψουμε replays:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 25, 2015 #159 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 GoMar και Τάσος (racer) από άλλον πλανήτη (Άρη λάθος partner διάλεξες ). Σταθερά 1δευτ (και βάλε) πιο γρήγοροι. Σταμάτα τα χαζά, τιμή μου είναι που θα τρέξουμε με τα ίδια χρώματα - ότι αποτελέσματα κι' αν φέρουμε - για τη διασκέδαση το κάνουμε! Τον GomMar δεν είχα ακόμα την χαρά να τον κοντράρω, τον racer όμως τον ξέρω από παλιά, από το GranTurismo5 και από πρωτάθλημα που είχα οργανώσει τότε και μας είχε πάρει και τα σώβρακα! Σημασία όμως έχει σε ένα πρωτάθλημα να είσαι πρώτα σταθερός και ψύχραιμος και τέλος γρήγορος... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2015 #160 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 παραπονο το εχω καποιος να γραψει σωστα το ονομα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts