Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Κατι σχετικα αργο οπως Abarth που ειπε ο παναγιωτης, κατι Corsa που εχει παρει το ματι μου και 458 S3 κανει καλους αγωνες βασει του τι εχω τρεξει αλλου, Lotus Evora GTC δινει παλι πολυ καλους αγωνες. Ακομα, θα προτεινα να υπαρχει 1 αυτοκινητο για ολους και να μπει αυξημενη φθορα στα λαστιχα ετσι ωστε να χρειαζομαστε pit stop. Τελος, θα παρακαλουσα αν γινεται να μην μπει την πεμπτη.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
(edited)

Θα ξεσκονίσω λίγο τη σελίδα της gvr team για να δω πως είχαμε οργανώσει ένα πολύ πετυχημένο πρωταθληματάκι στο lfs. Νομίζω είχαμε ξεκινήσει με το xfg και ανεβαίναμε κατηγορία.

Το abarth πάντως δίνει πολύ ωραίους αγώνες. Επί εποχών netkar που έτρεχα σε διάφορους servers γίνονταν τα απίστευτα!

Έγινε επεξεργασία από panos2171
  • Like 1

θα ελεγα να μπει ψηφοφορια για ημερα και ωρα, οπως αυτη που καναμε στο αλλο για πεμπτη-παρασκευη αν θυμαμαι καλα... θα ηταν πιο δικαιο. και μπορει και να συμπεσουμε ολοι.

• Like 1

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε για όλα αυτά;(γίνεται εδώ με κάποιο τρόπο;)

Θα κερδίσουμε πολύ χρόνο.

(edited)

σε λιγο καιρο ερχονται νεα καλουδια με to dream pack μηπως θα ηταν φρονιμο να περιμενουμε λιγο? δεν ξερω βεβαια ποσο λιγο

η δικια μου προταση με το υπαρχον περιεχομενο

abarth fiat stage 1

458 stage 3

458 non stage/ mp4C

gt3/gt2

Έγινε επεξεργασία από kyr..
  • Like 1

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε για όλα αυτά;(γίνεται εδώ με κάποιο τρόπο ;)

Για το "πότε" χρησιμοποιούσαμε το doodle.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα μπορούσαμε να ψηφίσουμε για όλα αυτά;(γίνεται εδώ με κάποιο τρόπο ;)

Μήπως μέσω κάποιου site σαν http://www.poll-maker.com/ ;

• Like 2

Αν είναι Σάββατο είμαι μέσα ,επίσης εγκρίνω και επαυξάνω όσον αφορά στο abarth.

Ωραία κίνηση εύχομαι να πετύχει, τα εύσημα στους διοργανωτές.

Καλό θα ήταν η ψηφοφορία να ήταν ονομαστική, έτσι ώστε να ψηφίσουν μόνο όσοι θα συμμετάσχουν.

• Like 1
(edited)

Μέσα για το πρωταθληματάκι. Από καθημερινές μπορώ Τρίτη η Πέμπτη αλλιώς σ/κ. Ωραία θα ήταν τα μικρά αμάξια, Abarth, Alfa Romeo η κάνα καλό mod. Αλλιώς σαν 2η επιλογή GT3.

Έγινε επεξεργασία από Stathis1

Καλό θα ήταν η ψηφοφορία να ήταν ονομαστική, έτσι ώστε να ψηφίσουν μόνο όσοι θα συμμετάσχουν.

Ε τότε ας βγουν πρώτα  τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που αφορά στις μέρες και ώρες που θα γίνονται οι αγώνες έτσι ώστε να γνωρίζουν ποιοί μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες.

Καλησπέρα,

Ψήφισα, Παρασκευή και Abarth, αλλά προσέξτε γιατί το σύστημα σε αφήνει να ξαναψηφίσεις οπότε μην στο τέλος είμαστε 11 ας πούμε για παράδειγμα και εμφανιστούν αποτελέσματα από καμιά 30αριά :D :D :D

Οταν με το καλο το ετοιμασετε και ξεκινησετε, θελω μια θεση καβαντζα στο σερβερ για να παρω ματι... :happy:

Οταν με το καλο το ετοιμασετε και ξεκινησετε, θελω μια θεση καβαντζα στο σερβερ για να παρω ματι... :happy:

Μπες να σχολιασεις και να κανεις το safety car με την SLS... εχουμε και το skin.

• Like 6

Νομίζω δεν θα ταν κακό να ψηφίζαμε δυό φορές όσον αφορά τις μέρες οχι όμως και περισσότερες. Η μια και μοναδική φορά είναι περιοριστική, κάποιος ας πούμε που μπορεί Πέμπτη μπορεί να τα καταφέρει και Παρασκευή και κάποιος που μπορεί Σάββατο να μπορεί και Παρασκευή οπότε μπορεί να αυξηθεί ο αριθμός των συμμετοχών.