AsuS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2015 (edited) ποιος απο τους δυο ειναι καλύτερος o Seagate η Western Digital και γιατι?? http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039Hhttp://www.e-shop.gr/seagate-st1000dm003-1tb-barracuda-720014-sata3-p-PER.301911 To μονο που ξερω και μου εχουν πει είναι οτι ο western digital εχει πολυ καλύτερες θερμοκρασίες οποτε σε ενα πσ που δεν εχει καλο air flow είναι καλύτερα να βάλουμε αυτον...Σε καποιο που εχει καλο air flow καλύτερα τον Seagate..Ισχύει?? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2015 από AsuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 (edited) Μακρια απο seagate. Επισης μην ανοίγεις 500 θέματα. Επικεντρωσου στο πρώτο κ αρχικό σου Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Φεβρουάριος 17, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Ναι εχεις δίκαιο ανοίγω πολλά θεματα αλλα επειδή ο φίλος μου ήθελε αλλα και γω ηθελα να μαθω...επειδή ήθελε να πάρει και δεν ήξερα πραγματικά τι να του προτείνω γιατι νόμιζα πως και η seagate είναι πολύ καλή .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 17, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 μια χαρά είναι η segate και γενικά όλες οι εταιρίες που βγάζουν σκληρούς δισκους.αν έχεις περιορισμένο budget απλά αγοράζεις τον φθηνότερο στη χωρητικότητα που θες αλλιώς απλά αγοράζεις αυτόν με την μεγαλύτερη εγγύηση.μην ξεχνάμε οτι όλοι οι δίσκοι φτιάχνονται στα ίδια εργοστάσια(2-3 νομίζω) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 18, 2015 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Τα τελευταια χρονια η WD κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
O Gaina Φεβρουάριος 18, 2015 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Seagate Barracuda ST1000dm003. Δεν ακούγεται καθόλου (μόνο αν ανοίξω hd sentinel ή κάνω scan με το antivirus, μπορεί να ακουστεί ανεπαίσθητα καμια φορά η κίνηση της κεφαλής). Από θερμοκρασία και υγεία πάει καλά, όπως θα δεις και στην εικόνα (το κουτί είναι σχετικά μέτριο σε airflow). Σε αυτά συμβάλλει βέβαια και το ότι τον χρησιμοποιώ μόνο ως αποθηκευτικό χώρο. Φαντάζομαι αν έβαζα το λειτουργικό σε αυτόν, ίσως να είχα άλλη εικόνα. Είναι και αρκετά γρήγορος, όποτε χρειάστηκε να βρω κάτι στα αρχεία. Τον φοβόμουν λόγω της φήμης που έχουν οι Seagate, ότι θα μου κάνει καμια πτώση στην υγεία, αλλά μέχρι τώρα είναι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts