BasiliCeLew Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανένας αν υπάρχει δωρεάν ή με περιορισμένης διάρκειας (όχι demo) άδεια πουθενά (πχ για εκπαιδευτικούς σκοπούς) το παραπάνω πρόγραμμα; Το χρειάζομαι άμεσα για να παρουσιάσω μια δουλειά μου σε έναν επιστημονικό συνεργάτη.Η πιο "φθηνή" άδεια που βρήκα είναι πανεπιστημιακή 99 ευρώ (Student edition) ένα ποσό το οποίο θα ήθελα να το αποφύγω. Σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayk1993 Φεβρουάριος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Για σπασμένο στο forum δεν θα ανεφερθούμε και ελπίζω να μην εννοείς κάτι τέτοιο τώρα για φάση TRIAL δες λιγο εδω |http://www.mentor.com/products/mechanical/floefd/floefd-v5-trial-catia-v5-eval Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 17, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Για σπασμένο στο forum δεν θα ανεφερθούμε και ελπίζω να μην εννοείς κάτι τέτοιο τώρα για φάση TRIAL δες λιγο εδω |http://www.mentor.com/products/mechanical/floefd/floefd-v5-trial-catia-v5-eval Προφανώς ζητάει να ενημερωθεί για academic license, δεν ανέφερε κάτι σχετικό με αυτό που λες. Επίσης το FloEFD είναι add-on πρόγραμμα CFD για το CATIA, δεν έχει σχέση με αυτό που ζητάει. @BasiliCeLew, αν μιλάμε για παρουσίαση για επαγγελματικούς λόγους, τότε δυστυχώς η ακαδημαϊκή άδεια δεν σε καλύπτει, όσο γνωρίζω. Εάν πρόκειται για εκπαιδευτική ενδο-πανεπιστημιακή παρουσίαση, ενδέχεται να διαθέτουν άδειες για το συγκεκριμένο software σε φοιτητές, οι αρμόδιοι τομείς του πανεπιστημίου σου, ή ο τομέας της σχολής σου που είναι σχετικός με CAD/CAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayk1993 Φεβρουάριος 17, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Σωστά ρώτησε κάποιον απο το πανεπιστήμιο ίσως σου δώσει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Φεβρουάριος 17, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 @BasiliCeLew, αν μιλάμε για παρουσίαση για επαγγελματικούς λόγους, τότε δυστυχώς η ακαδημαϊκή άδεια δεν σε καλύπτει, όσο γνωρίζω. Εάν πρόκειται για εκπαιδευτική ενδο-πανεπιστημιακή παρουσίαση, ενδέχεται να διαθέτουν άδειες για το συγκεκριμένο software σε φοιτητές, οι αρμόδιοι τομείς του πανεπιστημίου σου, ή ο τομέας της σχολής σου που είναι σχετικός με CAD/CAM. Επειδή δουλεύω σε υπολογιστή της σχολής έχει κανονικά το πρόγραμμα οπότε δούλευα σε εκείνο, απλά η παρουσίαση (ξεκινάει με ακαδημαϊκούς σκοπούς και μακάρι να καταλήξει σε κάτι άλλο ) θα γίνει σε ένα συνεδριακό κέντρο και θα έχει διάρκεια 3 μέρες και η παρουσίαση θα γίνει από laptop. Μίλησα με τους υπευθύνους, έκανα αίτηση για δωρεάν χρήση του λειτουργικού στην εταιρεία και αν το δεχθούν θα μου το στείλουν. Δυστυχώς λόγου κόστους του πρωτογράμματος έχει μερικά χρόνια που σταμάτησε την συνεργασία του το πανεπιστήμιο με την εταιρία. Παρόλα αυτά βρέθηκε λύση, καθώς αν δεν μου το δώσουν το πρόγραμμα δωρεάν θα πληρώσει η σχολή την άδεια μου ή θα μου δοθεί laptop από το εργαστήριο. Παιδιά σας ευχαριστώ για το χρόνο σας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts