Jump to content

Nasa World Wind

soki

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:24]

καλά καλά, 5 μερόνυχτα πάλευα να το κάνω να δουλέψει και απλά με μια αλλαγή κάρτας όλα λύθηκαν :D

δεν εισαι ο μονος που ειχε προβλημα, οπως δεν ειμαι ο μονος που το ετρεξε με Ati.

Αρχική απάντηση από Spooky [Σήμερα, στις 15:12]

Παιδια το προγραμμα πολυ καλο.

Μπορει ομως να μου πει καποιος πςσ αλλαζει την κλιση? Γιατι βλεπω εχετε βαλει κατι φωτογραφιες με την καμερα σχεδον παραλληλα στο εδαφος.

κρατας πατημενο το δεξι κουμπι του ποντικου.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
  • 3 months later...

αν σας άρεσε το worldwind...θε ξετρελλαθείτε με το NASA Keyhole!!

Είδα το σπίτι που μένω στα πατήσια σε τέτοιο ζουμ που μπορούσα να διακρίνω τι ψωμί είχε ψήσει ο φούρνος στη γωνία!!!

Το κακό είναι ότι ειναι trial και μετά ζητάει συνδρομή για σχεδον realtime αποικόνιση. Όσο χρόνο κάνει να περάσει το "πουλί" από την περιοχή που ζητάς.

Βλέπεις παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ανθρώπους στα μπαλκόνια...ότι φωτογραφίσει το πουλί.

Πιθανες χρήσεις : Να τσακώνεις τον έτσι ή την έτσι αν σου λέει ψέματα. "Αγάπη μου σπίτι είμαι και βλέπω τηλεόραση.." ---- Τι λες μωρή σάπια!! Σε ποιον τα πουλας αυτά? Το αυτοκίνητο σου δεν είναι σπίτι...είναι έξω απο του κουμπάρου!!

χαχαχαχα busted!!!

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:34]

Είδα το σπίτι που μένω στα πατήσια σε τέτοιο ζουμ που μπορούσα να διακρίνω τι ψωμί είχε ψήσει ο φούρνος στη γωνία!!!

αφου ελλαδα ειναι η αθηνα ρα

εξαρταται τι ψαχνεις. για μενα που ζω στην επαρχια, δεν εχει ιδαιατερο νοημα η υψηλης αναλυσης φωτογραφιες απο ελαχιστες πολεις στον κοσμο.

η πραγματικη δυναμη του WW, ειναι στα add-on.

http://www.worldwindcentral.com/wiki/Category:Add-ons

Ε οπως και να το κανεις αλλο να ειναι 10ΜΒ η εφαρμογη κ αλλο 200 :)

Aλλα παλι κ τα 2 Free ειναι οποτε εμεις κερδιζουμε.....

(Μηπως να βαλω ενα στρωμα μολυβδου στην ταρατσα ?...?....?....?....? )

δικιο, μερικως.

τα 200 οφειλονται στο .net που υπαρχει ηδη μεσα στο πακετο, και σε texture που φορτωνει στην αρχη. στην καινουργια εκδοση, θα λειπουν ολα αυτα, και θα ειναι πολυ μικροτερη.

απο την αλλη, η μεγιστη διαφορα των 2, ειναι στην cache: στο WW μενει στον σκληρο και μπορεις να την κανεις οτι θελεις, ενω στο google δεν εχεις κανενα ελεγχο επανω της.

εκανα search Και βρηκα αθηνα, αλλα πως μπορω να μπω σε μια περιοχη και να κανω zoom? να δω δηλαδη κοντινες επιλογες, δεξια δεν βλεπω τις συντεταγμενες

sorry αν ειναι κουραστικες οι ερωτησεις μου

πατησε το f10 Και θα εμφανιστουν οι συντεταγμενες.

με το World Wind ομως δεν προκειται να δεις κατι τετοιο. δοκιμασε το Google Earth καλυτερα για τετοια πραγματα.

http://desktop.google.com/download/earth/index.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.