.38-.45 Δεκέμβριος 22, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:59] δε μπορώ να βρω τον Όλυμπο προς τα που πέφτει ελα γιαννικο, διπλα απο το λιτοχωριον ειναι ps: αυτο που βλεπεις στη 2η φωτο, ειναι η λιμνη στο πολυφυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 22, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Παιδιά πάω να το κατεβάσω και μου λέει τα παρακάτω:Δεν έχετε εξουσιοδότηση για την προβολή αυτής της σελίδας Ίσως να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να προβάλλετε αυτόν τον κατάλογο ή τη σελίδα με τα στοιχεία που πληκτρολογήσατε. --------------------------------------------------------------------------------Εάν πιστεύετε ότι θα έπρεπε να έχετε τη δυνατότητα προβολής αυτού του καταλόγου ή της σελίδας, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με την τοποθεσία Web χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου που αναφέρονται στην learn.arc.nasa.gov κεντρική σελίδα.Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση για να αναζητήσετε πληροφορίες στο Internet.HTTP Σφάλμα 403 - Δεν επιτρέπεται Internet Explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 22, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 ελα γιαννικο, διπλα απο το λιτοχωριον ειναι ps: αυτο που βλεπεις στη 2η φωτο, ειναι η λιμνη στο πολυφυτο Ωχ ο Σουηδος σε λιγο θα μας βλεπει και που πληκτρολογαμε, εχετε το νου σας! Βig Boss is watching U! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 22, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 ελα γιαννικο, διπλα απο το λιτοχωριον ειναι ps: αυτο που βλεπεις στη 2η φωτο, ειναι η λιμνη στο πολυφυτο Βρε Σουηδέ εσένα γιατί σου βγάζει τόσο κοντινό zoom και μας όχι????? Σε σένα είναι σα να τα βλέπεις από ελικόπτερο σε μας σαν από δορυφόρο Επίσης ξες καλή γεωγραφία ή υπάρχει τρόπος να βλέπεις ονομασίες από βουνά και λαγκάδια? @morius δε ξέρω τι συμβαίνει σε μας παίζει κανονικά. Επίσης για όσους δεν έχουν HT Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Δεκέμβριος 22, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Παιδιά αυτό το πρόγραμμα δουλεύει με downloading-on line ή είναι έτοιμο σαν κανονικό πρόγραμμα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 22, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 κατεβάζει data από το Net αλλά μη φανταστείς τα κέρατα του, απλά θέλει να είσαι always on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 22, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Δουλευει με Νταουνλοντιγκ ... Στην αμερικη με την επιλογη USGS - fm βλεπεις σχεδον τα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 22, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 18:10] Παιδιά αυτό το πρόγραμμα δουλεύει με downloading-on line ή είναι έτοιμο σαν κανονικό πρόγραμμα????? κραταει cache απο οσα εχεις δει, αλλα αν γυριζεις συνεχεια, θελει και συνδεση να κατεβασει καινουργιες φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 22, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 παιδιά έχω πρόβλημα δε μου βγάζει το ανάγλυφο. Το πρόβλημα είναι μάλλον ότι δε παίζει σε 3D. Μετά την εγκατάσταση μου είπε ότι δεν έχω το DirectX 9 εγκατεστημένο και αν ήθελα να το βάλω? Φυσικά είπα κλασικά και πάτησα όχι. Συνέβη σε κανένα το ίδιο? και αν ναι βλέπετε το ανάγλυφο όπως φαίνεται στο Σουηδό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 23, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 εγω παλι, αν και ηδη το ειχα, αφου ο οδηγος τηςν 9500 δε μπαινει χωρις Dx9, ειπα ξανα "ναι" για να δοκιμασω την τυχη μου. δεν εκανε restart, κι ολα επαιξαν μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 23, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 καλο φένεται ,, ,εφυγε για κατέβασμα. . ..μεχρι αυριο βραδυ θα το εχω να παίζω , , ,,, ,(isdn64) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 5, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 World Wind version 1.3 is now available for download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 5, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Με 56αρα συνδεση δεν λεει ουτε γι' αστειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 6, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 ρε γμτ εμένσ μου λέει συνέχεια problem connecting to server..............έχω την έκδοση από το ραμ (1.2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 6, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 σημαινει πως ο server εχει προβλημα, και δεν μπορει να το προγραμμα να κατεβασει φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 6, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Το κατεβαζω και γω τωρα....για να δουμε,θα δουμε την Λαμια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 6, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 επιτέλους με NV κάρτα βλέπω βουνά και λαγκάδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 6, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 δε εφταιγε η Ati γιαννικο'μ. χρησιμο πολυ: http://wiki.worldwindcentral.com/Unofficial_FAQ πανεμορφο το NLT Landsat7, αν και εχει πιο χαμηλη αναλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 6, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 δε εφταιγε η Ati γιαννικο'μ. καλά καλά, 5 μερόνυχτα πάλευα να το κάνω να δουλέψει και απλά με μια αλλαγή κάρτας όλα λύθηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάρτιος 6, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Παιδια το προγραμμα πολυ καλο. Μπορει ομως να μου πει καποιος πςσ αλλαζει την κλιση? Γιατι βλεπω εχετε βαλει κατι φωτογραφιες με την καμερα σχεδον παραλληλα στο εδαφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.