Jump to content

Κριτική για νερό στην στουρνάρη :P

BeetleJuice

Recommended Posts

Παιδιά να κάνω μιά ερώτηση, τις εξής τέσσερες:

Εξασφαλίζεις με το σετ την ψύξη του επεξεργαστή και τσιπσετ και κάρτα γραφικών;

Αν θες να ψύξεις την πχ 6600gt leadtec πως γίνεται; Αφαιρείται εύκολα η ψύκτρα που ήδη έχει;

Οταν βάζετε την υδρόψυξη αφαιρείται όλα τα ανεμιστηράκια του κουτιού; Ή αφήνετε 1 για τον σκληρό κλπ;

Φιλε μου

Η silverprop που πήρα εγώ εχει πολλύ flexible λύσεις

Ας πούμε παίρνεις το μικρό μπλόκ αι αγοράζοντας ενα ανταλακτικό το κάνεις σαν το τελειότερο που βγάζει η ιδια η εταιρεία

Με το ίδο σκεπτικό , φερνει και μπλόκ για τσιπσετ αλλά και για γραφικά

Λαβε υποψιν σου οτι αυτή η εταιρία παιζεί με λύσεις universal , δηλαδή μπορείς να τα σετάρεις σε διάφορους επεξεργαστές κτλ

Τωρα το καλό της υπόθεσης είναι οτι με την προσφορά multirama παιρνεις την μεγάλη τρόμπα , αρα οποτε θες να πας σε μπλόκ για γραφικά και τσιπσετ εχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

Επισης εεις και τις σωληνάρες σου έτοιμες και κορυφαίες , εχεις και την ψυγειάρα σου και εισαι απλά θεός !!!

Τωρα για τα ανεμισήρια που λές , οχι δεν υποχρεούσαι να τα ξηλώσεις , απλά γίνεται αναγκαστικά επειδή πλεον ακούγονται μονο αυτα χαχαχα

παιρνεις ανεμιστήρια επιδόσεων , δηλαδή μεγάλης παροχής ,αλλά αθόρυβα οπότε και ροή εχεις ,αλλά και ησυχία .

Πρόσεχε οτι υπαρχει και η λύση ψύξη σκληρού με νερό ,ram με νερό , ολα με νερό !!!

ΓΙαυτό πρεπει νασαι ησυχος απο ψυγείο και τρόμπα για να μην εχεις στο μιαλό σου οτι δεν θα επαρκουν .

ΕΛπίζω να σε καλυψα

CU

Ευχαριστώ!

Θα πάω Δευτέρα απο multi μηπως χτυπήσω κι εγώ ένα σετ.

Αρα από ότι κατάλαβα δεν θα πρέπει να στραφώ ουτε σε συστημα thermaltake big water αλλα ούτε και σε έτομο κουτί με υδρόψυξη σαν αυτό που έχει η checkmate...

εγω με κλειστα ματια silverprop

κοιτα το μπλοκ της στα multirama και ελα να μου πεις τι γνωμη σου

ποιοτικο , περιποιημενο , ευελικτο

πηγαινε δες τα , κοιτα και στην υπολοιπη στουρναρη , εγω δεν βρίκα τιποτα το ενδιαφερον εκτος απο ερασιτεχνισμους και προχειρες λύσεις

cu man

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.